Home » , » Γιατί δεν δίνεται στην δημοσιότητα όλη η δικογραφία για το εγκληματικό κύκλωμα των μπάτσων και έτσι παρουσιάζεται αποσπασματικά και διαστρεβλωμένα;

Γιατί δεν δίνεται στην δημοσιότητα όλη η δικογραφία για το εγκληματικό κύκλωμα των μπάτσων και έτσι παρουσιάζεται αποσπασματικά και διαστρεβλωμένα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 | 5:00 μ.μ.

Του Σ. Λ.

Οπως γράφαμε εχτές και επιβεβαιωθήκαμε πλήρως σήμερα η εφημερίδα "Παραπολιτικά" κυκλοφορεί με ένα εξασέλιδο κείμενο της για το μεγάλο εγκληματικό κύκλωμα που αποκαλύφθηκε το οποίο στην ηγετική του πυραμίδα βρισκόταν νυν και πρώην αξιωματικoί της αστυνομίας.
Μαζί με μαφιόζους, δικηγόρους, δημοσιογράφους και πολιτικά πρόσωπα είχαν στήσει ένα κύκλωμα το οποίο κατάφερνε μέσα από παράνομες δραστηριότητες να έχει έσοδα που πλησίαζαν το 1.000.000 ευρώ το μήνα.

Ολη αυτή η υπόθεση είναι μια ολοκάθαρη εικόνα της σαπίλας του αστικού συστήματος, αλλά θα καλυφθεί με τέτοιο τρόπο από τα ΜΜΕ, ώστε να εξυπηρετηθούν μικροκομματικές σκοπιμότητες ανάλογα τι χρώμα γυαλιά θα φοράει κάθε δημοσιογράφος που θα ασχοληθεί μ' αυτή.

Τα «Παραπολιτικά» π.χ επικεντρώνονται στην παρέμβαση που είχαν ο τότε υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος, και η σύζυγος του Ελ. Τζούλη, σε μπάτσους του κυκλώματος, ώστε να συλληφθούν οι Γιάννης Κουρτάκης και Παναγιώτης Τζένος. των "Παραπολιτικών", μιλώντας για πολιτική δίωξη "επειδή ασκούσαν κριτική στην κυβέρνηση".

Απ' την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ότι η εφημερίδα παρουσιάζει αποσπασματικά και διαστρεβλωμένα κάποια στοιχεία από την δικογραφία για μια υπόθεση που αφορούσε "ένα παρακράτος που είχε στηθεί από τη Δεξιά"  και το οποίο θα λογοδοτήσει "στη δικαιοσύνη χάρη στην αποφασιστικότητα που επέδειξε η τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο"

Και εδώ προκύπτουν κάποια σοβαρά ερωτηματικά, Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει όλη την δικογραφία στην δημοσιότητα; Για να ισχυρίζεται -και σωστά- ότι δημοσιεύονται αποσπασματικά κάποια σημεία της, σημαίνει ότι την έχει στην κατοχή του.

Στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορούν τα ονόματα δυο γνωστών δημοσιογράφων καθώς και ενός πρώην βουλευτή οι οποίοι είχαν πολύ ενεργούς ρόλους στο κύκλωμα.
Επίσης ότι εξακολουθούν να υπηρετούν ακόμα και σήμερα στην αστυνομία, λες και δεν συνέβη τίποτα, τρεις ανώτεροι αξιωματικοί, απ' τους "πρωταγωνιστές" της εγκληματικής αυτής συμμορίας.

Γιατί, λοιπόν δεν δίνεται όλη η δικογραφία στην δημοσιότητα και έχει τα περιθώρια να την χρησιμοποιεί αποσπασματικά όποιος την έχει στην κατοχή του;.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger