Home » , » Άλλο οι ηχογραφήσεις του Πολάκη και άλλο του Μιωνή, έτσι;

Άλλο οι ηχογραφήσεις του Πολάκη και άλλο του Μιωνή, έτσι;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 | 11:35 μ.μ.

Πηγή: Δημήτρης Κανελλόπουλος - "ΕφΣυν"

Έξαλλα τα ΜΜΕ τότε που ο Παύλος Πολάκης πιθανότατα να ηχογράφησε τον Γιάννη Στουρνάρα... Τώρα που συνέβη κάτι αντίστοιχο με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή τα ΜΜΕ, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκαν με την παράνομη ηχογράφηση ώστε να την κατακρίνουν, ώστε να πουν έστω μισή λέξη, αλλά δημοσιεύουν και όλους τους διαλόγους.
Έξαλλα τα ΜΜΕ τότε που ο Παύλος Πολάκης πιθανότατα να ηχογράφησε τον Γιάννη Στουρνάρα, έστω και αν δεν το παραδέχτηκε ποτέ, έστω και αν δεν αποδείχθηκε ποτέ κάτι τέτοιο.

«Αδιανόητο: Ο Πολάκης μαγνητοφώνησε τον Στουρνάρα» έγραφε το iefimerida.gr. «Θύελλα για την ηχογράφηση και τις απειλές στον Στουρνάρα» το Πρώτο Θέμα. «Οταν ο Πολάκης κατέγραφε τη συνομιλία με τον Στουρνάρα – Κινδυνεύει με φυλάκιση;» το in.gr. «Αμετανόητος και εκτός ελέγχου ο Πολάκης» το ΒΗΜΑ.

Και πολλά άλλα. Και όλοι τους να καταγγέλλουν τον τότε υπουργό για την παράνομη ηχογράφηση. Και ουδείς να ασχολείται με όσα ανέφερε ο Παύλος Πολάκης.

Τώρα που συνέβη κάτι αντίστοιχο με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή που ηχογράφησε κρυφά και παράνομα τον Νίκο Παππά, τα ΜΜΕ, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκαν με την παράνομη ηχογράφηση ώστε να την κατακρίνουν, ώστε να πουν έστω μισή λέξη, αλλά δημοσιεύουν και όλους τους διαλόγους.

Ξέρω, είναι υλικό της προανακριτικής επιτροπής...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

23 Ιουνίου 2020 στις 12:59 μ.μ.

Tα δυο σαπια μεγαλα μνημονιακα κόμματα βλεπουν την θυελλα που είναι ήδη εδώ και αντι να μιλησουν για το επιδικο ,αρχιζουν σκυλοκαυγα για ( υπαρκτα συνηθως) σκανδαλα.
Στην περιπτωση Μιωνη - Παππα δεν ξερω νομικά αλλά με θλιβει οτι ο αλλοτε εκπροσωπος τυπου του Ισραηλινου στρατου ειναι ρυθμιστης της αστικης πολιτικης ζωης.Επίσης τα οσα λεει ο Παππας μεσα( για τον Μπιμπι,για το μαγαζι) και ο κυνισμος του είναι ντροπη για το οτι εστω και καποτε θεωρουνταν αριστερος.Λαμογιοπασοκο των 80s μου θυμιζει

23 Ιουνίου 2020 στις 7:55 μ.μ.

Ξέρεις τί έπαθαν οι συριζαίοι ηγήτορες, α λα Παππά, σύντροφε Λώλο; Αυτό που λέει η παροιμία για όσους ανακατεύονται με τα πίτουρα! Τους λιάνισαν λοιπόν κανονικά,όλα τα ντόπια και διεθνή πιράνχας του συστήματος, με τα οποία έσπευσαν να τακιμιάσουν, για να δείξουν νομιμοφροσύνη και για να πάψουν να είναι "στην απέξω" μια ζωή!Τα τσιπρο-παππαδάκια της γιαλατζί "αριστεράς" πρώτα προσκύνησαν τον εγχώριο σύνδεσμο βιομηχάνων, πριν πάρουν καν την κουτάλα, έπειτα, επίσης το 2014, έδωσαν παρασκηνιακές διαβεβαιώσεις πίστης στα ΕΟΚικά αφεντικά,κατόπιν προσκύνησαν και επίσημα την ΕΟΚ και το ΔΝΤ από τον Ιούλιο του '15, και έπειτα γίνηκαν και οι πλέον κανονικοί λούστροι του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, προσκυνώντας το "διαβολικά καλό" θείο Ντόναλντ και παραχωρώντας του όλη την Ελλάδα ως βάση. Τελικά κατέληξαν να κλείσουν μέχρι και συμμαχία με τους εγκληματίες σιωνιστές που δυναστεύουν στο Τελ Αβίβ, καταπατώντας τη γη της Παλαιστίνης. Μάλλον τα αλισβερίσια του Παππά με τον σιωνιστή επιχειρηματία που λειτουργούσε πιθανότατα ως συνδετικός κρίκος με το Ισραηλινό καθεστώς, εντάσσονται στην όλη κατεύθυνση που ήδη είχε πάρει η πολιτική της ψευτοαριστεράς το 2016. Από κει και πέρα μπορεί να έρχονται και οι όποιες προσωπικές επιδιώξεις ή και λαμογιές των διαφόρων προσώπων και κυκλωμάτων. Μόνο που το παππαδάκι του Τσιπράκου κελαηδούσε μπροστά στον Μιονί χωρίς να υποψιάζεται ότι τα μικρόφωνα της Μοσάντ κατέγραφαν τα πάντα για κάθε περαιτέρω χρήση. Έτσι πέρα από το "ήθος" που αποκαλύπτουν οι κουβέντες του τύπου, που πολύ σωστά επισημαίνεις, αποκαλύπτουν επίσης και την πλήρη πολιτική του ανοησία και ανεπάρκεια, αφού νόμιζε ο ...καραμήτρος ότι μιλάει απλώς σε έναν κοινό κερδοσκόπο, για μπίζνες και άλλες συναλλαγές και όχι στον ... πρώην εκπρόσωπο Τύπου του σιωνιστικού-ναζιστικού κατ' ουσίαν- στρατού! Επρόκειτο για έναν εντελώς αδιαβαστο και άχρηστο πολιτικαντίσκο της κατωτέρας βαθμίδος, τον οποίο εκείνη την ώρα που φαντασιωνόταν ότι έγινε και δαύτος ένας "διεθνής παίχτης", τον φακέλωνε κανονικά η Μοσάντ, για να υπάρχουν ράμματα για τη γούνα του και για τη γούνα του αρχηγού του, όταν και αν χρειαστεί. Πιστεύεις ότι είναι τυχαίο που οι μαγνητοφωνημένες συνομιλίες παραδόθηκαν από τον "επιχειρηματία" κοριό στην ελληνική "Βουλή",ή τουλάχιστον αποκαλύφθηκαν, αμέσως μετά το τόσο "πετυχημένο" ταξίδι του Μητσοτάκη στην πρωτεύουσα της σιωνιστικής τρομοκρατικής μηχανής; Τις οίδε πόσα έδωσε στον Νετανιάχου ο φίλος μας για να πάρει τη μαγνητοταινία η επιτροπή που διερευνά τα άπλυτα του Παπαγγελόπουλου! Αυτό είναι το σύστημά τους. Σαπίλα, μπόχα, σκέτη αρρώστια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger