Home » , » Μίζες κατηγορείται ότι έλαβε ο πρώην πρωθυπουργός" της "ανδρικής σχολής" μέσω του έμπιστου συνεργάτη του Παπασταύρου

Μίζες κατηγορείται ότι έλαβε ο πρώην πρωθυπουργός" της "ανδρικής σχολής" μέσω του έμπιστου συνεργάτη του Παπασταύρου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 | 10:34 μ.μ.

Πιθανόν κάποιοι/ες να θυμάστε μια θυελλώδεις συνεδρίαση που είχε γίνει στο κοινοβούλιο στις 30/3/2015 με την Ζωή Κωνσταντοπούλου στο προεδρείο της βουλής.

Ηταν τότε που παίρνοντας τον λόγο ο Αντώνης Σαμαράς, απέδωσε στον εαυτό του ότι «είναι της ευθείας ανδρικής σχολής», για να υπερασπιστή στην συνέχεια έναν στενό συνεργάτη του ευχόμενος από το βήμα της βουλής o πρώην πρωθυπουργός «η Ελλάδα να είχε δέκα Παπασταύρους».

Στην πορεία ο Σταύρος Παπασταύρου, βρίσκεται εμπλεκόμενος στη λίστα των Panama Papers, για να ρθει μια αποκάλυψη που παρουσιάζει τον έμπιστο και στενό σύμβουλο του Σαμαρά να περιλαμβάνεται στην λίστα Λαγκάρντ με "μαύρες" καταθέσεις πάνω από 5 εκατ. ευρώ

Για να μην κάνουμε αναλυτική αναφορά για τον ρόλο Παπασταύρου σαν παραπέμπουμε σε μια ανάρτηση που είχαμε κάνει στις  15 Γενάρη του 2018 και τιτλοφορούσαμε: "Υπόθεση Παπασταύρου: Αλλη μια περίπτωση για τις διαχρονικές σχέσεις πλουτοκρατών και αστικού πολιτικού προσωπικού".

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, δεν προκαλεί καμιά εντύπωση το δημοσίευμα που υπάρχει σήμερα στην ιστοσελίδα tvsx που φέρει τον τον στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου, να έχει πάρει μίζα 2,6 εκατομμύρια ευρώ  σύμφωνα με έγγραφο που παρέλαβε η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για λογαριασμό της Ν.Δ.

Στο έγγραφο γίνεται αναφορά και στο όνομα του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά: "Εστάλησαν 2,6 εκ. ευρώ στον Παπασταύρου, σύμβουλο του Πρωθυπουργού, μέσω της εταιρείας Fairwinds Assets. Πιστεύεται ότι η εταιρεία χρηματοδότησε την καμπάνια του Σαμαρά για τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 Πρόκειται για πολύ σοβαρή κατηγορία, που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να ερευνηθεί, όμως προκαλεί εντύπωση ότι ενώ στην κατάθεση βρίσκεται το όνομα πολιτικού προσώπου και μάλιστα πρώην Πρωθυπουργού, η υπόθεση δεν διαβιβάστηκε «αμελητί» στη Βουλή, όπως προβλέπεται σχετικά, τονίζεται στο δημοσίευμα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger