Home » , » “Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις”.

“Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις”.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 | 1:50 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Γεμίσαμε μαϊμούδες: γιατρούς, δημοσκοπήσεις, σωτήρες...
Είπαμε πως πρέπει να ακούμε τους επιστήμονες όχι τους απατεώνες, που θα μας πάρουν στο λαιμό τους προκειμένου να μας ληστέψουν.

Αλλά πως ξεχωρίζεις το αληθινό, το γνήσιο, από το ψεύτικο; Το πρωτότυπο από την κακή αντιγραφή; Εδώ έρχεται η λογική, η πείρα και η Παιδεία.
Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, όπως έδειξε η περίπτωση του απατεώνα γιατρού, που σκότωσε τρεις ανθρώπους.
Έτσι ένα εκπαιδευτικό σύστημα, που δεν έχει σκοπό τη βελτίωση του ανθρώπου μέσω της Γνώσεως, αλλά την υποταγή, είναι χειρότερο ακόμα κι από την αμορφωσιά.

Η Κεραμέως έχει πάρει βαρέως τον αφορισμό από τον Αμβρόσιο, ο οποίος είπε στις θεούσες να μην ξαναψηφίσουν ΝΔ. Κάποιοι, όσο κι αν αυτό φαίνεται απίστευτο, τον 21ο αιώνα, δεν ψηφίζουν αφορεσμένους.
Έτσι η υπουργός παραπαιδείας και φονταμενταλισμού μετατρέπει τα Σχολεία σε Μοναστήρια του Μεσαίωνα. Το όνομα του Ρόδου γίνεται πραγματικότητα. Μη γελάτε, είναι αμαρτία.

Πάντως δεν είναι τρολιά, όπως λένε τα site της ΝΔ. Κόβουν τα καλλιτεχνικά και μια σειρά μαθημάτων, που τους ενοχλούν. Γιατί; Γιατί είναι ηλίθιοι, γιαυτό. Για να βάλουν στη θέση τους περισσότερα θρησκευτικά. Γιατί δεν έχουμε πολλούς Ταλιμπάν, θέλουμε κι άλλους.

Έτσι η Καμερέως δείχνει εμπράκτως την μεταμέλεια και τη συντριβή της, γιαυτό που είπε όσον αφορά τον ιό.
Καλέ δε κολλάει Κορονοϊός στη Θεία Κοινωνία. Όπως δεν κολλάει στις εκδηλώσεις της ΝΔ, τα πάρτι κορασίδων πολιτικών κι άλλων διάσημων, καθώς και σε όσους πιστεύουν στον Τουρισμό.

Μόνο στους Πομάκους κολλάει, γιατί αυτοί “δεν είναι υπάκουοι”.
Τους κλείνουν λοιπόν μέσα στα σπίτια τους, για να μην εφαρμόσουν κάτι απόρρητα σχέδια του στρατού, να τους μαζέψουν στα γήπεδα και να...
Ουπς!
Αποκάλυψα κάτι που δεν έπρεπε! Ένα σχέδιο που ξέρουν λίγοι. Τι θα γίνει σε περίπτωση πολέμου με κάποιο γείτονα. Ξεχάστε το, είναι μυστικό.

Όλως τυχαίως έκαναν ένα σωρό τεστ τις προηγούμενες μέρες στην Ξάνθη. Και φυσικά όποιος ψάχνει, βρίσκει. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες περιοχές, που δεν έκαναν καθόλου τεστ, επομένως τι κρούσματα να βρουν;

Θα μου πείτε, “αν κάνουν τεστ κι αλλού μπορεί να βρουν κι εκεί κρούσματα”. Δεν είμαστε τώρα για να φοβηθούν οι τουρίστες. Μόνο στα Πομακοχώρια η καραντίνα, ώστε στην υπόλοιπη χώρα να δουλεύουμε χωρίς άγχος. Κι αν δούμε συμπτώματα, “γριπούλα θα είναι μωρέ”. Κι αν πεθάνουν και κάποιοι τόσα υποκείμενα νοσήματα υπάρχουν: Καρδιά, ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, εγκεφαλικό...
Χωρίς τεστ δεν υπάρχει ιός. Άρα για τους ημιμαθείς, τα τεστ ευθύνονται για τον ιό! Και οι Μουσουλμάνοι!
Γι αυτό η Κεραμέως δεν θέλει σχολεία, θέλει στάνες. Πολλές στάνες που δε θα βγάζουν σκεπτόμενους ανθρώπους, αλλά αιγοπρόβατα και άλλα σανοφάγα. Μπεεε!

Οι νεογιδοκράτες στο μεταξύ συνεχίζουν το πλιάτσικο. Τρισευτυχισμένοι οι μαζοχιστές σε νέο γκάλοπ. 100% λένε “βασάνισε μας κι άλλο δήμαρχε, μας αρέσει”. Βέβαια οι περισσότεροι έγιναν ξανά θρήσκοι. Με το Χριστό και την Παναγία στο στόμα είναι συνέχεια. Από το πρωί που θα φύγουν για τη δουλεία, ως το βράδυ που θα φτάσουν στη δουλειά.

Και τα ακριβά παγκάκια είναι για όσους θα χάσουν τα σπίτια τους. Διότι δεν θα είναι απλά παγκάκια. Με 5.800 ευρώ θα έχουν κουζίνα, μπάνιο, κρεβατοκάμαρα.
Προνοεί ο Ντοροϊός. Αφού θα μείνουν οικογένειες στο δρόμο με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, θα κοιμούνται σε παγκάκια πολυτελείας.

Τι κάνει ο νεοδημοκράτης στον ελεύθερο χρόνο του; Καλέ από τότε που βρήκε ο Κούλης, που να βρει ελεύθερο χρόνο; Λεηλατεί συνέχεια. Τρώει ακατάπαυστα, κάνει πλιάτσικο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Μόνο οι άνεργοι έχουμε χρόνο. Κι εδώ είναι το παράδοξο: Γιατί δεν έχουμε φράγκο, αφού “ο χρόνος είναι χρήμα”;
Αυτά είναι θέματα για Έκθεση. “Τι βιβλία διαβάζετε”; Τσόντες! Μην πάει χαμένη η επιδότηση του Playboy. Τώρα βέβαια κάναμε πρόοδο, υπάρχουν τα video.

Το θέμα είναι πως, αν γράψεις την αλήθεια, θα κοπείς. Δεν εξετάζεσαι λοιπόν στη γνώση, αλλά στην παπαγαλία. Πόσο καλά λες το ποίημα που σου δίνουν να μάθεις απέξω.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger