Home » , , » Αν τα ΜΑΤ δέρνουν σοβαρά τους δεξιούς θα αποδώσουμε και ένα θετικό στην κυβέρνηση των "αρίστων"

Αν τα ΜΑΤ δέρνουν σοβαρά τους δεξιούς θα αποδώσουμε και ένα θετικό στην κυβέρνηση των "αρίστων"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 | 3:16 μ.μ.


Πρέπει να τα λέμε κι αυτά. Η πορεία προς την κανονικότητα φέρνει και κάποιες εκπλήξεις σε ορισμένους δεξιούς.

Εντάξει το στοιχείο του θεατρινισμού και της υπερβολής είχε το επεισόδιο του υποτιθέμενου τραυματισμού του γνωστού δεξιού εργατοπατέρα προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννακού.

Ενας φιλοτζερτζελές έγινε  έξω από το υπουργείο Οικονομικών οδό Νίκης, όταν τα ΜΑΤ πήγαν να σταματήσουν τους διαδηλωτές από το χώρο της υγείας και της καθαριότητας, οι οποίοι ζητούν -μεταξύ άλλων- την ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως έχει το ενδιαφέρον του να ακούς τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος ένα κομματόσκυλο της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος σύμφωνα με τον πρώην αν. υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη  το 2012 «προσκύναγε τον Βενιζέλο και έγλυφε τον Αδωνη», να παρουσιάζεται προδομένος από την παράταξη του να απευθύνει μομφές στον υπουργό Εργασίας  Γ. Βρούτσης ο οποίος «κρύβεται» και δεν δίνει λύσει στα αιτήματά τους για να συμπληρώσει: «Δεν είμαστε αναλώσιμοι, ούτε μπορούν να μας κοροϊδεύουν».

Πάντως αν αρχίσουν τα ΜΑΤ και δέρνουν σοβαρά τους δεξιούς θα μπορούμε να αποδώσουμε και ένα θετικό στην κυβέρνηση των "αρίστων" 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Ιουνίου 2020 στις 6:53 μ.μ.

Μα δεν ειναι του " ΠΑΜΕ" ο Γιαννακος????

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger