Home » , , » Γιατί οι ΗΠΑ έχουν λυσσάξει με τη Βόρειο Κορέα

Γιατί οι ΗΠΑ έχουν λυσσάξει με τη Βόρειο Κορέα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 | 3:23 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η απάντηση “γιατί οι ΗΠΑ έχουν λυσσάξει με τη Βόρειο Κορέα” βρίσκεται σε σταυρόλεξο! Όσοι ασχολείστε, θα έχετε συναντήσει τη φράση “τα θέλει ο πλεονέκτης” (τρία γράμματα). Και φυσικά η απάντηση είναι “ΟΛΑ”.

Οι ΗΠΑ έχουν υποτάξει σχεδόν όλο τον πλανήτη. Αυτό το “σχεδόν” τους ενοχλεί. Θέλουν να καταπιέζουν όλο τον πλανήτη.

Η Βόρειος Κορέα είναι ένα κράτος που δεν ελέγχουν. Από τα λίγα.
Οι ΗΠΑ θεωρούν πως ένα μικρό κράτος πραγματικά Ανεξάρτητο, Ελεύθερο, είναι “κακό παράδειγμα” για τους υποτακτικούς τους.

Έχει λοιπόν στηθεί εδώ και πολλές δεκαετίες ένας μηχανισμός άθλιας προπαγάνδας, που συκοφαντεί την κυβέρνηση κρατών, τα οποία δε γουστάρουν οι ΗΠΑ.
Αυτός ο μηχανισμός ελέγχεται από τη CIA και σκοπό έχει την δημιουργία κλίματος, ώστε οι ΗΠΑ να επέμβουν ακόμα και στρατιωτικά.
Στη Βενεζουέλα πχ έβαλαν πραξικοπηματίες.

Με την εμφάνιση του κορονοϊού προστέθηκε ένας ακόμα λόγος που οι ΗΠΑ βγάζουν καντήλες με κράτη που δεν ελέγχουν. Τα Κομμουνιστικά κράτη και τα κράτη που δεν ελέγχονται από τις εταιρείες των ΗΠΑ (γιατί αυτές κυβερνούν), αντιμετωπίζουν πολύ καλύτερα την επιδημία.

Στις ΗΠΑ οι νεκροί πάνω από 100.000 (116.257) πάνε για 200.000.
Η Κούβα που είναι δίπλα έχει 84. Κανένα πρόβλημα με το σύστημα Υγείας, μάλιστα στέλνει γιατρούς σε όποιο κράτος ζητήσει βοήθεια. Κι όλα αυτά με μακροχρόνιο εμπάργκο από τις ΗΠΑ, που έχει πλήξει την οικονομία της.

Κίνα: Μόλις 74 ασθενείς! Οι υπόλοιποι ανάρρωσαν. Δυστυχώς μέτρησε αρκετά θύματα, αλλά φαντάζεστε ο ιός να εμφανίζονταν στις ΗΠΑ ή την ΕΕ; Η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη.

Τα δήθεν ανεπτυγμένα κράτη της Δύσης είναι τα τελευταία όσον αφορά το Σύστημα Υγείας. Μαζί φυσικά κι εμείς, γιατί εμείς δεν τελειώσαμε, τώρα αρχίζουμε με τους τουρίστες τους ζουμπουρλούδικους. Κι ας ψάχνουν οι δεξιοί ψάλτες δικαιολογίες στους Πομάκους, τους Ρομά και τις πλατείες!

Βόρειος Κορέα, 0 κρούσματα. Αυτό κι αν δεν μπορούν να χωνέψουν! Κι όμως οι ίδιοι οι ιμπεριαλιστές είναι υπεύθυνοι! Γιατί η χώρα είναι σε καραντίνα από τον υπόλοιπο κόσμο εδώ και δεκαετίες. Φροντίζουν οι Αμερικανοί να μην πηγαίνουν ούτε εμπορεύματα, όχι άνθρωποι! Πως να κολλήσει; Στο μεταξύ οι ίδιοι οι Βορειοκορεάτες είναι πολύ καχύποπτοι με μπάσταρδους πράκτορες από το εξωτερικό.

Η CIA λέει κατά καιρούς ανοησίες, από τις οποίες εξευτελίζεται. Πχ πέθαναν τον ΚΙΜ. Το πίστεψαν οι φασίστες της ΝΔ και της ναζιστικής συμμορίας στην Ελλάδα! Καλά, εδώ πίστεψαν τον Κούλη... Και τους είπαμε το σύνθημα: Φάτε σκατά, ο ΚΙΜ είναι καλά. Τους το ξαναλέμε.

Αυτοί λοιπόν που πεθαίνουν αξιωματούχους του καθεστώτος οι οποίοι μετά ανασταίνονται και φαντάζονται διάφορα βασανιστήρια, λένε πως στη χώρα υπάρχει ιός αλλά το κρύβουν. Δεν είναι και πολύ αξιόπιστοι ούτε τους πιστεύει κανείς.
Τους λέμε να πάνε να πηδηχτούν. Ακόμα μια φορά. Να κοιτάξουν τα χάλια στις χώρες τους και να αφήσουν τις άλλες ήσυχες.

Μερικά στατιστικά τώρα για να δούμε αν σωθήκαμε.

Είμαστε στην 63η θέση όσον αφορά τους θανάτους. Έχουμε 183. Οι χώρες είναι κάπου 220. 
32 έχουν πάνω από χίλιους νεκρούς από τις οποίες μόνον 7 (ευτυχώς) έχουν πάνω από 10.000:
ΗΠΑ (116.257) Βραζιλία, όπου είναι ο φίλος τους Τραμπ και αγαπημένος των δεξιών (41.901), Αγγλία (41.481), Ιταλία (34.223), Γαλλία με το “μη λαϊκιστή” αλλά κάθαρμα Μακρόν (29.374), Ισπανία (27.136), και το Μεξικό με τις υψηλές θερμοκρασίες που δυστυχώς μετρά παρά τη ζέστη, 16.448 νεκρούς.

Κάπου 70 χώρες (68) έχουν από 100 έως 10 νεκρούς. Πολύ καλύτερα από μας. Κάπου 80 κάτω από 10, με 34 από αυτές να μην έχουν ευτυχώς νεκρούς.

Ε δε λες μετά πως σωθήκαμε με αυτή την κατάσταση πόσο μάλλον όταν τώρα αρχίσουν τα δύσκολα με τον τουρισμό. Καλή δύναμη και προσοχή.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger