Home » , , » Άγια τσίγκινα σώβρακα.

Άγια τσίγκινα σώβρακα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 | 4:09 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο υπουργός εσωτερικών επισκέφτηκε το Ιερόν μας emo προκειμένου να συζητήσουν για τη νέα δουλεία που έχει τον όμορφο τίτλο “Κοινωφελή Εργασία”.
Μας είπαν με χαρά πως οι παπάδες θα πάρουν 1.000 ανέργους στις Μητροπόλεις.

Καλέ πάρτε μας! Καλού κακού να φορέσουμε κάνα τσίγκινο σώβρακο, αφού θα είμαστε κοντά σε παπάδες και μάλιστα όχι τους απλούς, αυτούς με τα πολυτελή αμάξια και τα πολλά φράγκα.
Στις Μητροπόλεις ε; Όχι στους ναούς; Για να γεμίσει καμιά Εκκλησία, το λέω να τους φύγει ο καημός, που δεν πατά πλέον ψυχή.
Το πρώην ποίμνιο τους πήρε είδηση. 
Από τουρίστες, Θεία Κοινωνία και σχολεία δεν κολλάει ιός. Στις πλατείες (πλην Ομονοίας) κολυμπάει!

Πλάκα μας κάνουν; Αιώνες τώρα κι εμείς τους παίρνουμε στα σοβαρά.

“Έχουμε έναν κοινό στόχο”, είπε το Ιερόν emo, “να εξυπηρετήσουμε τον άνθρωπο”. Ναι, αλλά ποιον ακριβώς; Το Μαρινάκη, το Μητσοτάκη, τον εαυτούλη σας; Να τα εξηγείτε, να ξέρουμε ποιον θα υπηρετήσουμε, πριν ξαναγίνουμε άνεργοι σε λίγους μήνες.

“Υπάρχουν δήμαρχοι που θέλουν να κατασχέσουν ακόμη και το παγκάρι των κοιμητηριακών ναών, κάτι το οποίο είναι απαράδεκτο και ασεβές” επεσήμανε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πασών των παγκαριών.
Α τους άθεους! Κι εγώ νόμισα πως μόνο στην Πάτρα βγήκε Κομμουνιστής...
Ενώ το να εκμεταλλεύεται η Εκκλησία τον πόνο τον συγγενών των νεκρών είναι αποδεκτό και ευσεβές, έτσι Iερόν emo;
Μην αρχίσουμε τώρα να λέμε περιπτώσεις, γιατί θα βρίσουμε και δεν θα μας πάρουν οι παπάδες στις Μητροπόλεις.

Πάντως παραδέχομαι κάτι: Ο υπουργός λέει καλύτερα ανέκδοτα από τον μακαρίτη Χριστόδουλο.
“Η πατρίδα μας έγινε παράδειγμα στην οικουμένη ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας και αν δεν υπήρχε η Εκκλησία δεν θα μπορούσε να δράσει τόσο καλά”!!!
Τι να σχολιάσω τώρα; Το παράδειγμα στην οικουμένη; Τι να πει μετά η Βόρειος Κορέα με 0 κρούσματα; Και τόσες άλλες χώρες που τα πήγαν πολύ καλύτερα;
Αμ το “αν δεν υπήρχε η Εκκλησία”;
Αν δεν πήγαινε και το πούλμαν στους Αγίους Τόπους θα είχαμε λιγότερα κρούσματα και νεκρούς;
Να δείτε που σε 50 χρόνια από τώρα, οι παπάδες θα λένε πως αυτοί μας γλύτωσαν από τον Κορονοϊό με τον Αγιασμό του Αμβρόσιου!
Εδώ έχουν πει πως με λουλούδι γκαστρώνεσαι, σε αυτά θα κολλήσουν;

Πολύ χάρηκα που θα μας πάρετε. Ξέρω πως συνήθως παίρνουν ανήλικα οι τράγοι, αλλά θα τα βρούμε μωρέ. Εδώ τα βρήκα με την Καλλιόπη τη θεούσα, στο τέλος κάναμε και πάρτι με ούζα, με αυτούς δεν θα τα βρω, που κάνουν “κρα” για σεξ;
Μόνο που πρέπει να ξέρουν κάτι. Δεν κάνω ακριβώς γιόγκα, αλλά το κάμα σούτρα το διάβασα και κάποιες στάσεις τις εφαρμόζω. Όχι όλες, δεν είμαι ακροβάτης, ούτε θέλω να καταλήξω με κατάγματα. Τη στάση πληρωμών όμως την ξέρω καλά. Σεξουαλική είναι. Αφού σου ζητάει ο άλλος χρήματα και παίρνει τα παπάρια σου!

Το λέω γιατί έχουν αφορίσει τη γιόγκα. Επιτέλους ασχολήθηκαν με ένα σοβαρότατο θέμα, που μας απασχολεί όλους! Αυτό και οι κότες του Ρουβά. Τι φτώχεια, ιοί και σαχλαμάρες;! Όλοι αναρωτιόμασταν, αν η γιόγκα είναι αμαρτία. Είναι και παραείναι!
Όποιος κάνει γιόγκα θα καεί στην Κόλαση. Όποιος καίει ανθρώπους θα πάει στον Παράδεισο. Και από τη Θεία Κοινωνία δεν κολλάει έτσι; Ούτε από τη θεία ούτε, από το θείο, ούτε από το εγγόνι που πάει σχολείο...

Από ποιους κόλλησε ο τελικά παππούς; Από την πλατεία απέναντι! Όσοι μένετε κοντά σε πλατείες μετακομίστε!
Να πάτε σε ξενοδοχείο μαζί με τουρίστες από το Κατάρ που είναι ασφαλής χώρα. Όπως ήταν το Ισραήλ. Το Φλεβάρη η Ιταλία είχε το πρόβλημα, δεν το είχε το Ισραήλ. Έτσι έλεγε ο ΕΟΔΥ. Και μετά τρέχανε σε Ηλεία και Αχαία.

Τώρα όμως δεν θα τρέχουν, βαρέθηκαν. “Δε πηδιέται, ας κολλήσουν και μερικοί συνταξιούχοι”. Τα ΜΜΕ δικά τους είναι οπότε πρώτη αιτία θανάτου το πέσιμο! Το πέσιμο από τα σύννεφα σε όσους ψήφισαν βρικόλακες ή πιστεύουν εμπόρους ελπίδας.

Δεν είναι ασφαλές σεξ ο αυνανισμός στην κάλπη!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger