Home » , » Η ΕΛΑΣ χτύπησε τον 18χρονο κατά τη σύλληψή του (φώτο)

Η ΕΛΑΣ χτύπησε τον 18χρονο κατά τη σύλληψή του (φώτο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 | 6:07 μ.μ.

Πηγή: "Πριν"

Νέα κινητοποίηση αύριο στα δικαστήρια, έκφραση αλληλεγγύης στους 9 συλληφθέντες

Νέες μεγάλες ευθύνες προκύπτουν για τις αστυνομικές δυνάμεις και το κατασταλτικό τους όργιο κατά της διαδήλωσης την Πέμπτη, καθώς όχι μόνο συνέλαβαν αναίτια τους διαδηλωτές, αλλά προχώρησαν σε ξυλοδαρμό, ορισμένων τουλάχιστον απ’ αυτούς. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα το Πριν είναι εμφανέστατα τα σημάδια των χτυπημάτων στο πρόσωπο και στα πόδια του συλληφθέντα Κώστα Καλαμπόκα, ενώ είχε και χτύπημα από κλομπ στο κεφάλι!

Μάλιστα, όπως σημείωσε στο Πριν, ο πατέρας του Χρήστος Καλαμπόκας, όταν οι γονείς είδαν το παιδί τους τα ξημερώματα της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ και διαπίστωσαν το χτύπημα από κλομπ στο κεφάλι απαίτησαν από τον αξιωματικό υπηρεσίας να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε αξονική εξέταση, κάτι που πραγματοποιήθηκε, ευτυχώς χωρίς να διαπιστωθούν σοβαρότερα προβλήματα.

Η όλη εικόνα του συλληφθέντα διαδηλωτή πάντως αναδεικνύει την αγριότητα με την οποία έδρασαν οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες βεβαίως –όταν ξυλοκοπούν έναν διαδηλωτή- του φορτώνουν μετά ένα σωρό κατηγορίες, σε μια προσπάθεια κάλυψης της απαράδεκτης πρακτικής τους. Η περίπτωση του χτυπημένου Κώστα είναι ακόμα πιο εξοργιστική, καθώς μιλάμε για έναν 18χρονο, που μόλις τελείωσε το σχολείο.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του "Πριν"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger