Home » , » Μπάτσοι της ομάδας "ΔΕΛΤΑ": Ψυχανώμαλοι και εν δυνάμει δολοφόνοι - Νέα συγκλονιστική καταγγελία

Μπάτσοι της ομάδας "ΔΕΛΤΑ": Ψυχανώμαλοι και εν δυνάμει δολοφόνοι - Νέα συγκλονιστική καταγγελία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 | 5:27 μ.μ.


Πριν λίγο καιρό στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε "Xιτλερικής εμπνεύσεως πογκρόμ από την ομάδα ΔΡΑΣΗ και τα ΜΑΤ στην Κυψέλη", σημειώναμε: Εδώ να το ξεκαθαρίσουμε. Η κύρια ευθύνη για το όργιο κρατικής καταστολής, τους τραμπουκισμούς και στις βιαιότητες απέναντι σε πολίτες που προκαλούν τα "ένστολα όργανα" του κράτους ανήκει όχι μόνο στον πολιτικό προϊστάμενο των μπάτσων, Χρυσοχοϊδη, αλλά συνολικά στη κυβέρνηση. 

Αλλωστε, βασική προϋπόθεση για την παλινόρθωση του σκληρού κράτους της δεξιάς της μετεμφυλιακής εποχής, που επιδιώκει να επιβάλλει, σε σύγχρονη έκδοση φυσικά, η κυβέρνηση της Ν.Δ., προϋποθέτει συν τοις άλλοις και την ένταση του κρατικού αυταρχισμού.

Με όλα αυτά που έρχονται καθημερινά στην δημοσιότητα και επιβεβαιώνουν απόλυτα αυτό που ακούσαμε να μας λέει με σπαρακτική φωνή διαδηλώτρια: "Αυτοί δεν είναι αστυνομικοί, είναι δολοφόνοι, είναι κακοποιά στοιχεία", προβληματιζόμαστε πια αν αρκούν μόνο οι καταγγελίες, που ουσιαστικά καταλήγουν στον κάλαθο των αχρήστων από την φυσική και πολιτική ηγεσία των μπάτσων.

Η επώνυμη καταγγελία που κάνει στην ιστοσελίδα news247.gr ο 33χρονος Δημήτρης Στέφος για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης, 9 Ιούλη από μπάτσο τς ομάδας "Δέλτα" είναι συγκλονιστική.
Πέρα απ' αυτό δείχνει ότι και η ομάδα "ΔΕΛΤΑ" είναι φωλιά ένστολων ψυχανώμαλων δίποδων κτηνών.

Απαιτούνται εξειδικευμένες ιατρικές γνώσεις για να αντιληφθεί κάποιος πώς γίνεται ένας μπάτσος, χωρίς να έχει την παραμικρή προστριβή με κάποιον να του επιτεθεί με δολοφονική πρόθεση. 
 «Δεν μίλησα στους αστυνομικούς και δεν μου μίλησαν. Το στόμα μου ήταν κλειστό, ενώ ούτε εκείνοι μου απευθύνθηκαν. Ξαφνικά, ο ένας έβγαλε το γκλομπ του και με χτύπησε κατευθείαν στο κεφάλι χωρίς να έχει προηγηθεί απολύτως τίποτα», καταγγέλλει ο 33χρονος.

Και περιγράφει ο ίδιος: "Εβγαλε το γκλομπ και με χτύπησε στο κεφάλι. Το πρώτο που θυμάμαι είναι πως ήμουν στο οδόστρωμα όταν μια κυρία ήρθε να με σηκώσει. Έτρεχε αίμα από το πρόσωπό μου, ζαλιζόμουν και δεν μπορούσα να περπατήσω. Άνθρωποι που ήταν γύρω μου έφεραν πάγο και με μετέφεραν στην άκρη του δρόμου. Η κυρία που με τράβηξε στην άκρη του δρόμου ήταν γιατρός και μου είπε πως ήμουν τυχερός, γιατί αν το γκλομπ με έβρισκε λίγο πιο πάνω θα μπορούσα να χάσω το μάτι μου, καθώς από το σημείο περνούν αιμοφόρα αγγεία".

Τι να σχολιάσεις τώρα; Ατελέσφορη θα είναι κάθε προσπάθεια να ζητήσεις εξηγήσεις από τον   "γενίτσαρο" Μ. Χρυσοχοϊδη που κατάντησε "μελανοχίτωνας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τοποθετήθηκε δεξιά του Βορίδη και του Αδωνη, προσπαθώντας μάλιστα να καθιερώσει τη Δεξιά του ’60 ως τον «νόμο και τάξη» που έχει ανάγκη η χώρα, όπως αναφέραμε σε άλλο κείμενο μας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Ιουλίου 2020 στις 9:06 μ.μ.

Ιατρικες γνωσεις;;; τα εχει πει ο κλεανθης ΓΡΙΒΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger