Home » , , » Αθλιοι και γκεμπελίσκοι

Αθλιοι και γκεμπελίσκοι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 | 7:26 μ.μ.

Αυτοι την αθλιότητα, τον γκεμπελισμό και την προβοκάτσια την έχουν κάνει επιστήμη! Λέτε να έχουν αναθέσει στον "τσεκουράτο" νεοδημοκράτη υπουργό να καθοδηγεί την επικοινωνιακή ομάδα του κυβερνητικού κόμματος;

Ισως είναι μια εξήγηση ότι την ημέρα που όλη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί από τον θάνατο ενός νέου παιδιού το οποίο η ένστολη αλητεία του Χρυσοχοϊδη το είχε βασανίσει βάναυσα η Ν.Δ. εκδίδει ανακοίνωση για να "καταδικάσει τους τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη", τιμώντας, δήθεν "τη μνήμη του Θάνου Αξαρλιάν, που δολοφονήθηκε πριν από 28 χρόνια".

(Και για να μην υπάρξει καμιά σπέκουλα με την περίπτωση του αδικοχαμένου Αξαρλιάν να θυμίσουμε τι ανέφερε η σχετική προκήρυξη της Ε.Ο 17Ν:  «Η αστυνομία έχει την κύρια ευθύνη τον θάνατο του Θάνου Αξαρλιάν. Τον άφησε εσκεμμένα αβοήθητο να αιμορραγεί επί μισή ώρα στο πεζοδρόμιο, για να πεθάνει και να μπορεί να το εκμεταλλευτεί πολιτικά εναντίον μας».
Επίσης ο Δ. Κουφοντίνας στο βιβλίο του "Γεννήθηκα 17Ν". αφού τονίζει ότι η οργάνωση του για περίπου ένα μήνα έκανε διαδοχικούς ελέγχους, στο σημείο που θα πραγματοποιούσαν την επίθεση στον Παλαιοκρασσά, για να σιγουρευτούν πως δεν θα υπάρχει κάποιο αθώο θύμα, στο σημείο, όταν συνέβη το τραγικό γεγονός,  απολογείται:
«Ο πόνος μας μεγάλος, ο δικός μου αβάσταχτος. Τηλεφώνησα αμέσως, εξέφρασα τη λύπη της 17Ν. Μπορεί να είχε ευθύνη η αστυνομία, να μπλόκαρε επί μισή ώρα σχεδόν το ασθενοφόρο. Όμως, την κύρια ευθύνη την είχαμε εμείς. Χρόνια αργότερα στο δικαστήριο ζήτησα συγγνώμη. […] Ήταν ένα τραγικό λάθος. Το μοναδικό λάθος της 17Ν»).

Σε κάθε περίπτωση είναι εξοργιστικό όλος ο κόσμος σήμερα να ασχολείται με τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου τον οποίον η ένστολη αλητεία του κράτους τον έστειλε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο του Βόλου, με σπασμένα έξι (6) πλευρά και με τραυματισμένα δύο εσωτερικά όργανα  εσωτερικά (σπλήνα ,συκώτι), ο ΧρυσοΒορίδης να εκδίδει ανακοίνωση σπεύδοντας να εκβιάσει τους ιατροδικαστές  εκδίδοντας "πόρισμα" και η Ν.Δ να σιωπά ένοχα μιλώντας για έναν άνθρωπο που πέθανε από τραγικό και φυσικά καταδικαστέο λάθος πριν σχεδόν 3 δεκαετίες!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger