Home » , , » Αλλο το να είσαι νεοδημοκράτης παιδεραστής και άλλο νεολαίος αγωνιστής

Αλλο το να είσαι νεοδημοκράτης παιδεραστής και άλλο νεολαίος αγωνιστής

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 | 7:51 μ.μ.


Εχουμε αναφερθεί τόσες φορές στον ιστότοπο μας γι' αυτόν τον γελοίο τύπο που από ένας γραφικός τηλεβιβλιοπώλης ο οποίος μας σέρβιρε την σαβουροπραμάτεια του με τον συνηθισμένο θεατρικό τρόπο του και την τσιριχτή φωνή του και που σήμερα βρέθηκε πρωτοκλασάτος υπουργός στην κυβέρνηση των αρίστων, που δεν ξέρουμε τι άλλο λεξιλόγιο να χρησιμοποιήσουμε για να σχολιάσουμε τις σημερινές του αθλιότητες.

Αυτό το υποκείμενο που μόλις πριν μερικές μέρες όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις ενέργειες του παιδεραστή, ομοϊδεάτη του πρώην υπουργού, έκανε λόγο για "ελαφρότητα" και "ιδιωτική υπόθεση", σήμερα παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για να χαρακτηρίσει "Παλιόπαιδα και εθνικούς προδότες" τους συλληφθέντες της πορείας της 9/7 που σήμερα αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους.

Να παραβλέψουμε όλες τις ανοησίες που είπε αυτό το υποκείμενο και να συνοψίζουμε όλο το ακροδεξιό του παραλήρημα του σε μια πρόταση. 
Αυτή με την οποία θεώρησε -μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψή του- ότι επιτίθεται στον πατέρα του διαδηλωτή Κώστα, που είχε συλληφθεί και την ίδια μέρα βγήκαν τα αποτελέσματα ότι πέρασε στην σχολή που επιθυμούσε. Κάτι που του το ανακοίνωσε ο πατέρας του όταν είχε συλληφθεί.

«Πήγε ο άλλος και του είπε ότι πέρασε στη Νομική αντί να του πει ότι ντρόπιασε το σπίτι μου», κραύγασε εκτός εαυτού ο Γεωργιάδης, χωρίς να καταλαβαίνει ο ακροδεξιός, ότι μέσα σε μια πρόταση έδειξε τους "δυο κόσμους" που υπάρχουν.
Αυτόν στον οποίο βρισκόμαστε εμείς που αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο, και αυτόν στον οποίο βρίσκεται ο ίδιος και οι όμοιοι του στον οποίο θεωρούν ότι είναι ντροπή ... να μην είναι καρπαζοεισπράκτορας απ' όσους παρουσιάζονται πιο ισχυροί από αυτούς.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger