Home » , » Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Ενας υπέροχος άνθρωπος της τάξης μας

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Ενας υπέροχος άνθρωπος της τάξης μας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 | 9:00 μ.μ.


"Η απόλυτη ευτυχία είναι για μένα αυτή!!! Την μοιράζαμε μαζί σας!!!" είναι η λεζάντα που συνοδεύει, τις δυο φωτογραφίες που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο facebook ο κύριος Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.
Τέτοια συγκίνηση και τόσο μεγάλο χαμόγελο αισιοδοξίας, μόνο ένας συνειδητοποιημένος άνθρωπος της τάξης μας, θα μπορούσε να μας προσφέρει.

Ο Κ. Πολυχρονόπουλος είναι η "ψυχή" της συλλογικότητας που έχει πάρει την πρωτοβουλία της δημιουργίας της κοινωνικής κουζίνας "Ο Αλλος Άνθρωπος Κοινωνική Κουζίνα Δωρεάν Φαγητό Για Ολους".

"Η ιδέα της Κοινωνικής κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος" ξεκίνησε όταν είδαμε στις λαϊκές αγορές της Αθήνας, ανθρώπους όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και κοινωνικών στρωμάτων, να ψάχνουν τα σκουπίδια για να μαζέψουν τρόφιμα που δεν μπορούσαν πια να αγοράσουν. Η πρώτη σχεδόν αυτονόητη δράση μας τότε ήταν να μαγειρέψουμε από το σπίτι μας φαγητά και να τα μοιράσουμε στις λαϊκές. Ύστερα, ζητήσαμε από τους παραγωγούς να μας δώσουν ένα προϊόν από τον πάγκο τους για να συνεχίσουμε και την επόμενη μέρα. Σιγά σιγά αποφασίσαμε να μαγειρεύουμε ζωντανά το φαγητό στον κόσμο και να τρώμε όλοι μαζί, ως μία προσπάθεια για να έρθουμε όλοι πιο κοντά και για να σπάσουμε την ντροπή που πιθανότατα να νιώθει κάποιος όταν του μοιράζαμε το μαγειρεμένο φαγητό", αναφέρει .ο κύριος Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος. σε συνέντευξη που έχει παραχωρήσει σε ιστοσελίδα και μας δημιουργεί την επιθυμία να γνωρίζουμε από κοντά, όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο της τάξης μας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger