Home » , » Παπαδίστικη αποκάλυψη: " Θέλει ο πονηρός εφόσον δεν έγιναν τα καρναβάλια στην Πάτρα κλπ να γίνουν μέσα στην εκκλησία"

Παπαδίστικη αποκάλυψη: " Θέλει ο πονηρός εφόσον δεν έγιναν τα καρναβάλια στην Πάτρα κλπ να γίνουν μέσα στην εκκλησία"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 | 9:32 μ.μ.

Τα 35 σημερινά νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωναϊού στη χώρα, -σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ- έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη ανησυχία. 

Υπήρξε τιτίβισμα του Μητσοτάκη για την ανάγκη τήρησης των μέτρων και κανόνων υγιεινής για τον περιορισμό της διασποράς της Covid-19, ενώ  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε ουσιαστικά την «επιστράτευση» της μάσκας και σε άλλους κλειστούς χώρους, προκειμένου να αναχαιτιστεί η εξάπλωση του ιού.
Αναμένεται λοιπόν, η μάσκα να γίνει υποχρεωτική για τα εμπορικά καταστήματα αλλά και τις εκκλησίες.

Εδώ όμως υπάρχει ένα πρόβλημα Κάποιοι ιερωμένοι δεν χαμπαριάζουν από τέτοιες αποφάσεις. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός που συνέβη χτες  στην ιερά μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου της Εορδαίας, όπου  "ο ιερέας Ινγάτιος διέκοψε τη λειτουργία για να επιπλήξει ηλικιωμένη που φορούσε μάσκα προστασίας αποκαλώντας την σχεδόν καρνάβαλο", όπως μας λέει η ειδησεογραφία.

Ο ίδιος "πατέρας" δηλώνει στην τηλεοπτική κάμερα: "Οταν θα έρχεσαι στην εκκλησία θα έρχεσαι με το πρόσωπο σου καθαρό. Οταν βάζουμε μάσκα είμαστε καρναβάλι. Οι καρναβαλιστές βάζουν μάσκα. Θέλει ο πονηρός εφόσον δεν έγιναν τα καρναβάλια στην Πάτρα κλπ να γίνουν μέσα στην εκκλησία. Εμείς δεν μπορούμε να αφήσουμε να γίνει το θέλημα του πονηρού".


Ο ίδιος συμπληρώνει: «Υπάρχει παγκόσμια δικτατορία του Αντίχριστου μέσω του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας… Αφού οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να περάσουν κάποια πράγματα με δημοκρατία, τα περνάνε με δικτατορία». Ο ιερέας δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι ο κορονοϊός  είναι ένα ψέμα και ότι «κάποιοι από αυτούς που πέθαναν στην Ελλάδα από κορονοϊό πληρώθηκαν για να πουν ότι πέθαναν».

Αν έλεγες ότι πρόκειται απλώς για χαζά τροπάρια ενός σαλταρισμένου παπά θα μπορούσες να τα ξεπεράσεις ασχολίαστα. 
Οταν όμως διαβάζεις ότι σε μια κατάμεστη από θρησκευόμενους εκκλησία όπου λέχτηκαν αυτά, δεν βρέθηκε ούτε ένας/ια να αντιδράσει στα απίστευτα λεγόμενα του ρασοφόρου, μόνο προβληματισμό και μελαγχολία μπορείς να αισθανθείς αφού κυκλοφορούν ανάμεσα μας τόσοι άνθρωποι που αποδέχονται τέτοιες απίθανες μαλακίες.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

27 Ιουλίου 2020 στις 10:46 μ.μ.

Οφειλω να πω οτι εγω δεν ειμαι με καμμια θρησκεια.
Αλλα ο παπας ισως και εχει δικαιο για δικτατοριες και κορονοιους και για καταργηση ατομικων δικαιωματων. Ειδες κανενας δεν αντεδρασε απο τους θρησκευομενους απλα γιατι το εχουν κατανοησει και υπαρχει ο διαχυτος φοβος.🇦🇴

29 Ιουλίου 2020 στις 12:00 μ.μ.

Αυτές οι απόψεις που εκφράζει και ο Unknown δυστυχώς έχουν απήχηση στον κόσμο κάτι που αποδεικνύει πόσο ισχυρό εργαλείο ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ προπαγάνδας είναι και η θρησκεία και πόσο επικίνδυνοι είναι όλοι αυτοί οι ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Επίσης αποδεικνύεται και το χαμηλό επίπεδο παιδείας και κουλτούρας του λαού μας ακριβώς εξαιτίας των μεσαιωνικών αυτών μυαλών και όχι μόνο για τον κορονοϊό εξού και το ότι δεν αντέδρασαν οι πιστοί γιατί ποτίζονται με ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ προπαγάνδα όλα αυτά τα χρόνια. Αλήθεια γιατί υπήρξε κόσμος που την πάτησε με τα μαντζούνια του ψευτογιατρού; Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αμφισβητούν την πρόοδο της επιστήμης και της ιατρικής και χάφτουν ό,τι βλακεία τους σερβίρει ο κάθε Βελόπουλος και ο κάθε απατεώνας; Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν κάνουν εμβόλια; Διότι φροντίζουν αυτοί οι φασίστες να στοχοποιούν την επιστήμη, την ιατρική, την τεχνολογία και οποιαδήποτε πρόοδο γίνεται σε αυτούς τους τομείς. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ είναι όλοι τους, πρέπει να αντιμετωπιστούν ποινικά επιτέλους.

Το πιο ανησυχητικό όμως είναι η "κομμουνιστική" αριστερά που ταυτίζεται με όλο αυτό το φασιστοσκυλολόϊ. Πως; Όταν δεν λέει κουβέντα για τις πλατείες ή όπου αλλού υπάρχει συνωστισμός χωρίς μέτρα αυτοπροστασίας και δεν συμβουλεύουν τον λαό να προσέχει, όταν οι ίδιοι στις συγκεντρώσεις τους δεν τηρούν και αυτά τα στοιχειώδη πχ μάσκες και αποστάσεις, όταν δεν έχουν πάρει θέση ούτε καν για το θέμα της μάσκας και δεν έχουν βγει όλους αυτούς τους μήνες ανοιχτά να παροτρύνουν το λαό να φοράει μάσκες και να ξεσκεπάσουν το βρώμικο ρόλο κυβέρνησης και ψευτοειδικών τύπου Τσιόδρα, όταν δεν καλλιεργούν στην πράξη μέσα στο λαό και την νεολαία κουλτούρα αυτοπροστασίας και ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ευθύνης τότε τι μήνυμα περνάνε στην κοινωνία; Ουσιαστικά το ίδιο με τους ψεκασμένους φασίστες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Άνθρωποι αρρωσταίνουν, άνθρωποι πεθαίνουν αλλά πάλι υπάρχει κόσμος που δεν κατανοεί τη σοβαρότητα της κατάστασης εξαιτίας όλων αυτών των τύπων.

Στην ίδια πλευρά είναι δυστυχώς. Εδώ στη Γερμανία διαδήλωναν μαζί φασίστες και "αριστεροί" ενάντια στα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης. Γιατί έχουν τα ίδια αφεντικά το ΡΩΖΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ άξονα ο οποίος μέσω της διασποράς του ιού επιδιώκει την αποδυνάμωση των δυτικών οικονομιών και την παραπέρα εξάρτησή τους από αυτόν.

Προς όλους όσους διαβάζουν το μπλογκ. ΜΑΣΚΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΣΚΟΠΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ, ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ και όλα τα σχετικά. Είναι προφανές ότι κανένας Μητσοτάκης, κανένας Χαρδαλιάς και κανένας Τσιόδρας δεν θα μας προστατεύσει ειδικά τώρα που πάμε για δεύτερο κύμα. ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ. Δεν υπάρχει ατομική αλλά ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ προστατεύουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας αλλά και τους συμπολίτες μας ειδικά τους πιο ευάλωτους.

V For Viva La Revolucion

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger