Home » , , » Πράκτορες της Milli İstihbarat Teskilati, (MİT) στην Ελλάδα!

Πράκτορες της Milli İstihbarat Teskilati, (MİT) στην Ελλάδα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 | 10:54 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ανακαλύψαμε τυχαία συνομιλία πρακτόρων της Τουρκικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην Ελλάδα!
Για λόγους “υψίστου Εθνικού συμφέροντος” δεν θα αποκαλύψουμε ακόμα δημόσια τα ονόματα των σιχαμερών προδοτών, οι οποίοι δουλεύουν για λογαριασμό ξένης χώρας, ενώ βρίσκονται δυστυχώς σε καίρια πόστα.

Ακούστε τη συνομιλία την οποία επιβεβαιώσαμε ως απόλυτα γνήσια:

Πράκτορας Νο1: ... Κανένα τέμενος δεν λειτουργεί στην Ελλάδα. Τίποτα! Κλείνουμε την Αθήνα την κλείνουμε...
Πρέπει να υπάρχουν κάποια αντίποινα. Κλείνουμε τα Προξενεία μας στην Αλεξανδρούπολη και τη Σμύρνη, να αναγκαστείτε να κλείσετε και τα δικά σας στην Κομοτηνή...
Όποιος δηλώνει στην Ελλάδα όχι Μουσουλμάνος αλλά Τούρκος να μπει στην ποσόστωση των πληθυσμών, όπως έχει συμφωνηθεί.

Πράκτορας Νο2: Το Μουσείο Μουσταφά Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη να μετατραπεί σε Μουσείο Γενοκτονίας των Ελλήνων.
Θέτουμε υπόψη των Ελληνικών Μυστικών Υπηρεσιών τα σχέδια των Τούρκων πρακτόρων.
Ολοφάνερα τα σχέδια αυτά βλάπτουν την Ελλάδα.

Το κλείσιμο θρησκευτικών λατρευτικών χώρων θα εκθέσει ανεπανόρθωτα τη χώρα μας και θα εξοργίσει τις σύμμαχες Μουσουλμανικές χώρες όπως η Αίγυπτος. Με την οποία, αν δεν κάνουμε λάθος, είμαστε σε διαπραγματεύσεις για τη χάραξη ΑΟΖ.
Άραγε το κλείσιμο τζαμιών θα μας βοηθήσει; Σαφώς όχι!

Το κλείσιμο Ελληνικών προξενείων δεν συνεπάγεται κλείσιμο Τουρκικών Προξενείων. Άλλωστε τα Προξενεία, όπως ξέρουν καλά σε κάθε κυβέρνηση, προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες στις χώρες τους.

Η Τουρκία, αν θεωρήσει πως κινδυνεύει η Μουσουλμανική Μειονότητα, όχι μόνο θα καταγγείλει τη στάση της Ελλάδας, η οποία θα καταδικαστεί σίγουρα από τον ΟΗΕ, αλλά θα βρει αφορμή να εισβάλει σε μια περίοδο που κάθε άλλο παρά έτοιμοι είμαστε για πόλεμο, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το 1955 με αφορμή προβοκάτσια βομβιστικής επίθεσης στο σπίτι του Κεμάλ καθοδηγούμενος Τουρκικός όχλος προκάλεσε βίαια επεισόδια κατά των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης και άλλων μειονοτήτων.

Σήμερα προφανώς κάποιοι επιθυμούν την ολοκληρωτική εξαφάνιση της Ελληνικής Μειονότητας, που υπάρχει στην Τουρκία..
Δεν θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερο δώρο στον σημερινό Τούρκο Πρόεδρο από ένα τέτοιο σοβαρό λάθος εκ μέρους μας.
Γιατί αυτό χτυπά καίρια τους Κεμαλιστές, την αντιπολίτευση στον Τούρκο Πρόεδρο. Όχι μόνο προσβάλουν τον Κεμάλ, που ο Ερντογάν φθονεί, άρα μισεί περισσότερο από όλους, αλλά στέλνουν όλους τους οπαδούς του πεσκέσι στο Σουλτάνο.
Δεν υπάρχει πιο σίγουρος τρόπος ενότητας των Τούρκων γύρω από το Πρόσωπο του Ερντογάν. Ο οποίος δεν θα είναι πια αντίπαλος, αλλά διάδοχος – εκδικητής του Κεμάλ!

Σήμερα υπάρχουν αντιδράσεις μέσα στην Τουρκία από Κεμαλιστές για την απόφαση μετατροπής του Μουσείου της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί.
Κρίνετε μόνοι σας, ως λογικοί άνθρωποι, αν πρέπει να δώσουμε ένα τέτοιο δώρο στο Σουλτάνο. Όχι μόνο θα πάψουν οι αντιδράσεις, αλλά η αντιπολίτευση θα ζητά επιτακτικά την τιμωρία της Ελλάδας. Ποιον συμφέρει αυτό;

Οι σπασμωδικές αντιδράσεις οι οποίες θα ικανοποιήσουν μόνο μερικούς ηλίθιους εθνικιστές στο εσωτερικό, θα μας βάλουν σε πολύ επικίνδυνες περιπέτειες.
Θυμίζουμε το βρώμικο ρόλο των Γερμανών πρακτόρων της δήθεν “Εθνικής” Εταιρίας όπου πανηλίθιοι Έλληνες θέλησαν να κάνουν εντελώς απροετοίμαστοι πόλεμο με την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Το πέτυχαν το 1897. Το αποτέλεσμα ήταν στρατιωτική ήττα, 3.748 απώλειες (νεκροί - τραυματίες αιχμάλωτοι), η Ελλάδα αναγκάστηκε να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό σαν πολεμικές αποζημιώσεις, καθώς και να δώσει ένα μικρό κομμάτι της Θεσσαλίας στην Τουρκία.
Το κυριότερο: Η χώρα για να πληρώσει το ποσό αυτό υποχρεώθηκε να παραχωρήσει στο Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο όλες τις θεωρούμενες επαρκείς προσόδους για αποζημίωση.

Άρα και κάποιοι προδότες στην Ελλάδα ετοιμάζουν νέο Μνημόνιο και δημιουργούν συνθήκες ώστε να το επιβάλλουν.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

12 Ιουλίου 2020 στις 1:06 π.μ.

Μεγάλη νίκη των Κερκυραίων Αγωνιστών.
Μεγάλη νίκη των Κερκυραίων Εργαζομένων και του Λαϊκού Κινήματος ήταν η “θερμή” υποδοχή του Μητσοτάκη.
“Με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και συγκέντρωση εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στην Κέρκυρα, σήμερα έστειλαν μήνυμα καταδίκης της πολιτικής που τσακίζει τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και του λαού.
Επιφυλάσσοντας αγωνιστική υποδοχή στον πρωθυπουργό που σήμερα επισκέπτεται το νησί, εργαζόμενοι, σωματεία και φορείς της Κέρκυρας καταδίκασαν την κυβερνητική πολιτική και κάλεσαν σε ενίσχυση του αγώνα μέσα από την οργάνωση στα σωματεία για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους...”
Και είναι νίκη τόσο η μεγάλη συμμετοχή όσο και ο παλμός μιας συγκέντρωσης, που από μόνη της καταργεί στην πράξη το χουντικό νόμο απαγόρευσης των διαδηλώσεων.
Το πιο όμορφο ήταν τα σκωπτικά τραγούδια κατά της κυβέρνησης σε ρυθμούς Κερκυραϊκών ασμάτων. Όταν ο κόσμος φέρεται έτσι, η δικτατορία είναι τελειωμένη.
“Η φωνή των εργατών δε φιμώνεται” έγραφε το πανό. Πράγματι η φωνή των πληγέντων από τη λεηλασία της ΝΔ ακούστηκε δυνατά και καθαρά:
Εδώ μ' αγώνα ταξικό, γιατί εμείς δεν ζούμε με 400 ευρώ.
Φυσικά ο κόσμος χάρηκε το στραπάτσο του καταλληλότερου νονού της Μαφίας και τον απόλυτο εξευτελισμό των μαϊμού δημοσκοπήσεων.
“Το 80% δηλώνει στις δημοσκοπήσεις ευχαριστημένο με την πολιτική του Μωυσή Μητσοτάκη....το άλλο 20% τυχαίνει να είναι στην Κέρκυρα...”
“Ήρθε ο Κούλης Κέρκυρα και ευτυχώς η θάλασσα δε γέμισε αίματα, δεν είδαμε βατράχια, σκνίπες, αλογόμυγες από τον ουρανό, ούτε έπεσε χαλάζι και φωτιά. Έλαβε και μια μια καλή μούντζα από χιλιάδες Κερκυραίους, όλα καλά. Ας ξανάρθει”
“Αληθεύει ότι την επίσκεψη του Κούλη Μητσοτάκη στην Κέρκυρα την οργάνωσε ως πρώην πολιτευτής στο νησί ο παιδεραστής Νίκος Γεωργιάδης;”
Αληθεύει. Ήταν ένας από αυτούς που έτρεχε να μαζέψει κόσμο, κυρίως αγοράκια.
Αληθεύει επίσης πως η τοπική ΝΔ έπαθε ντουβρουτζά. Κάποιοι στα κεντρικά του κυβερνώντος κόμματος ψάχνουν να βρουν αποδιοπομπαίους τράγους για το απίστευτο φιάσκο. Ο Κούλης πήγε για φιέστα κι έφυγε τρέχοντας!
Είπαμε πως η ΝΔ καταρρέει. Αυτό φαίνεται ολοκάθαρα. Γι αυτό άλλωστε δεν θέλει διαδηλώσεις.
Ο κόσμος όμως που είναι αγανακτισμένος με το πλιάτσικο, δεν πρόκειται να σωπάσει.
Δυστυχώς ο Τουρισμός καταστράφηκε. Η κίνηση στα νησιά είναι απογοητευτική. Όχι μόνο στην πανέμορφη Κέρκυρα, παντού.
Η κυβέρνηση, αντί να στηρίξει τους εργαζόμενους που πλήττονται, δίνει εκατομμύρια σε λαμόγια, κουμπάρους και βαφτιστήρια.
Ο κόσμος που χάνει τα πάντα, που καταστρέφεται, περιμένει το Μητσοτάκη στη γωνία. Δεν τον σώζει τίποτα.
Ούτε κανείς δίνει σημασία στους κόλακες και τους βρικόλακες των καναλιών.
Οι κινητοποιήσεις όχι μόνο θα συνεχιστούν θα ενταθούν.
Ο δικτάτορας έκανε μεγάλο λάθος να απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις. Το απαγορευμένο προσελκύει περισσότερους, έπρεπε να το γνωρίζει...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger