Home » , , » Αν η ηλιθιότητα θα έπρεπε να λεχθεί διαφορετικά αυτή θα ονομαζόταν Σάκης Μουμτζής

Αν η ηλιθιότητα θα έπρεπε να λεχθεί διαφορετικά αυτή θα ονομαζόταν Σάκης Μουμτζής

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 | 2:32 π.μ.

Δεν ξέρουμε, γιατί αυτός ο ακροδεξιός καραγκιόζης -συγνώμη στον λαϊκό μας ήρωα που μόνο λαϊκή σοφία μας πρόσφερε με τις ιστορίες του-, που ακούει στο όνομα Σάκης Μουμτζήςυπάλληλος του Μαυρίδη και "πρότυπο πνευματικού ανδρός", σύμφωνα με τον "εκλεκτό" νεοδημοκράτη βουλευτή Κ. Μπογδάνου, θεώρησε αναγκαίο να ασχοληθεί με παρέμβαση του στο διαδίκτυο με την περίπτωση του νεολαίου Κώστα Κ.

Μιλάμε για τον 18χρονο, μέλος της ν.Κ.Α.που συνελήφθη στην διαδήλωση που έγινε την Πέμπτη, ενάντια στο κυβερνητικό νομοσχέδιο έκτρωμα που ψηφίστηκε, και ο οποίος οδηγούμενος σιδηροδέσμιος στα δικαστήρια της Ευελπίδων άκουσε τον πατέρα του να του φωνάζει: "Κώστα, Κώστα,πέρασες στην Νομική Αθήνας, ρε..".
Ηταν η σχολή που επιθυμούσε ο πιτσιρικάς και ο οποίος εξακολουθεί να παραμένει κρατούμενος, μαζί με 8 ακόμα παιδιά φορτωμένοι με βαρύτατες κατασκευασμένες από τους ασφαλίτες κατηγορίες μέχρι την Δευτέρα που θα απολογηθούν.

Εδώ όμως το θέμα είναι άλλο και αφορά το "αστροπελέκι" που λέγεται Σ. Μουμτζής. Πάει να μας κάνει νομικά μαθήματα ο ηλίθιος και δεν ξέρει το πιο βασικό.
Αυτό που ο λεγόμενος νομικός τους πολιτισμός ονομάζει "τεκμήριο αθωότητας". Οτι δηλαδή κανείς δεν είναι ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Αυτός ασπάζεται όλες τις κατηγορίες που αποδίδονται στον νεολαίο και μόνο την ποινή του δεν καθόρισε.

Θα έχουμε άδικο να ισχυριστούμε ότι αν η ηλιθιότητα θα έπρεπε να λεχθεί διαφορετικά αυτή θα ονομαζόταν Σάκης Μουμτζής;   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger