Home » , » Φρέσκο κουτόχορτο από το 1995.

Φρέσκο κουτόχορτο από το 1995.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 | 9:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Το 2020 δεν είναι 2018” είπε γαλάζιο κομματόσκυλο για να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα όσον αφορά την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια μόνο εκεί που μας παίρνει. Στο Ιόνιο, γιατί στο Αιγαίο διαφωνούν οι Τούρκοι, κι εμείς δεν θέλουμε να κακοκαρδίσουμε τα καρντάσια.

Το 2020 όντως δεν είναι 2018. Τότε την κουτάλα την είχε ο ΣΥΡΙΖΑ, επομένως οτιδήποτε γίνονταν ήταν προδοτικό. Οι Πρέσπες, τα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο και άλλα πολλά. Όταν όμως η ΝΔ πήρε την κουτάλα, τότε όλα τα προδοτικά έγιναν με μαγικό τρόπο πατριωτικά!
Κι εκεί που αλυχτούσαν τα ΜΜΕ τώρα γλεντάν για τα ίδια ακριβώς πράγματα! Άμα τρως, σου φτιάχνει η διάθεση.

Τα ίδια ακριβώς με το ΣΥΡΙΖΑ κάνει η ΝΔ. Πιο γρήγορα όμως καθώς τα έκανε περισσότερο χάλια από τους ρεφορμιστές.

Το επικοινωνιακό κόλπο με την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο κάηκε νωρίς. Γιατί τα γίδια, όσο κουτόχορτο και να έφαγαν, θυμούνται τι έλεγαν, όταν τον ίδιο ακριβώς αποπροσανατολισμό σκέφτονταν να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. “Δίνουμε επιχειρήματα στην Τουρκία” βέλαζαν τότε τα γαλάζια αιγοπρόβατα.
Τώρα δηλαδή δεν δίνουμε, δεν βλάπτουμε τα συμφέροντα της χώρας;

Όχι βέβαια, τώρα κάνουν αποπροσανατολισμό από τα σοβαρά προβλήματα που δημιούργησε η ΝΔ.
Πως είναι λουκούμι η Συμφωνία των Πρεσπών; Έτσι κι ακόμα περισσότερο γλυκά είναι τα εκατομμύρια που παίρνουν οι κόλακες για να λιβανίσουν τη ΝΔ, που κάνει τα ίδια με το ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο όμως έβριζαν, γιατί τους έβαλε να πληρώσουν για τις δημόσιες συχνότητες.

Έπρεπε, καθάρματα καπιτάλες, να σας στείλουν και αναδρομικά το νοίκι για όλα τα χρόνια που καταπατούσατε τις δημόσιες συχνότητες. Να σας ζητούσαν μερικά δις που θα τα έδιναν σε σχολεία και νοσοκομεία. Αλλά τι να ξέρουν οι ανόητοι ρεφορμιστές; Αυτοί μάζεψαν 37 δις κύρια από τον φτωχό κόσμο,  ματωμένα λεφτά, που τα χαίρεται ο Μητσοτάκης και οι κουμπάροι!

Η δεξιά πάντως δεν άλλαξε. Πολιτικοί απατεώνες και στο παρελθόν και τώρα. Αδίστακτοι, πατριδοκάπηλοι, πλιατσικολόγοι, θέλουν μόνο να αρπάξουν, να φάνε όσα περισσότερα μπορούν.

Δεν με ενδιαφέρουν τα επικοινωνιακά κόλπα. Ούτε φυσικά θέλω να γίνει πόλεμος. Θυμίζω πως είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο με 6 ναυτικά μίλια θαλάσσιο χώρο και 10 εναέριο, πράγμα εντελώς παράλογο.
Ακριβώς επειδή υπάρχει αυτή η κατάσταση έχουμε συνεχή κούρσα εξοπλισμών με τους συμμάχους και γείτονες. Οπότε βγαίνει τώρα ο Κούλης και λέει “ξηλωθείτε, να πάρουν οι δικοί μας μίζες”.

Δεν έχουμε, δεν μας φτάνουν ούτε για φαΐ. Να ζητήσουν από αυτούς που χάρισαν εκατομμύρια.
Νέος σανός, φρεσκότατος, από το 1995! Στείλαμε F-16 στην Κύπρο. Δήθεν παρενοχλήθηκαν από τα Τουρκικά. Το ίδιο ακριβώς έκανε και ο Αρσένης. Είχε στείλει μερικά αεροπλάνα στην Κύπρο και το γλένταγαν για το φιάσκο που έπαθαν οι Τούρκοι κλπ - κλπ. Λίγους μήνες μετά είχαμε τα Ίμια και ευχαριστούσαμε τους Αμερικάνους.

Πάλι τους Αμερικανούς θα ευχαριστούμε. Απλά αντί για τον Κλίντον να ακούει τις ικεσίες μας καπνίζοντας πούρο από το αιδοίο - τσιγαροθήκη της Μόνικα, θα έχουμε τον Τραμπ να χουφτώνει κάποιο μοντέλο μιλώντας στο τηλέφωνο. Οι πρώτες κυρίες έχουν τα μεγαλύτερα κέρατα. Και τα περισσότερα νεύρα. Είναι όμως κομψές.

Να μιλήσουμε τώρα για κάτι πραγματικά σοβαρό: Θα μας κλείσουν πάλι μέσα;
Δε νομίζω.
Με την καραντίνα είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
Πάνω από 320.000 νέους ανέργους.
Πάνω 12 δις ματωμένο έλλειμμα από ματωμένο πλεόνασμα.
Κάτω από 3 δις στο τουρισμό, από 20 δις.
260% χρέος ρεκόρ.

Όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα για να γεμίσουμε Κορονοϊό λίγους μήνες μετά!
Αλλά με τι θα ασχοληθούμε; με την Οικονομία; Μ αυτή ασχολούνται οι τοκογλύφοι και οι νεκροθάφτες.
Με την Παιδεία με τη Υγεία κλπ δεν ασχοληθήκαμε ποτέ για να αρχίσουμε τώρα.
Τα εξωτερικά τα ανέλαβαν οι Αμερικάνοι, οι Γάλλοι, οι Γερμανοί.

Οπότε κουτόχορτο και πάλι κουτόχορτο. Εθνικιστικό όμως, πατριωτικό!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger