Home » , » Κοροϊδευόμαστε;- Απίστευτη κυβερνητική "υπευθυνότητα"! (Βίντεο)

Κοροϊδευόμαστε;- Απίστευτη κυβερνητική "υπευθυνότητα"! (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 | 9:15 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν ξανάγινε: Σύμβουλος του Πρωθυπουργού είπε αλήθεια! Έπειτα όμως από την άμεση παρέμβαση του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ συνήλθε και ξανάρχισε το δούλεμα.

Ένα εξαιρετικά σπάνιο περιστατικό συνέβη σήμερα σε τηλεοπτικό βόθρο. Ο σύμβουλος του Μητσοτάκη σε θέματα εθνικής ασφάλειας, αντιναύαρχος ε.α Αλέξανδρος Διακόπουλος, είπε επί λέξη “Έχει κάνει έρευνες (το Oruc Reis), για να μην κοροϊδευόμαστε”!

Οι αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι φυσικά έκαναν πως δεν άκουσαν. Το άκουσαν όμως πολλοί άλλοι. Αρκετοί θεώρησαν πως ο εν αποστρατεία αντιναύαρχος είναι σοβαρά άρρωστος.

Που ακούστηκε δεξιός σύμβουλος πρωθυπουργού να πει αλήθεια;

Κάποιοι στη ΝΔ πρότειναν θεραπεία με ηλεκτροσόκ, άλλοι μαστίγωμα, κι άλλοι τον αποκεφαλισμό. Επειδή όμως ο σύμβουλος δεν το έχει ξανακάνει, δεν έχει πει άλλη αλήθεια, χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος της κομματικής φάπας και του αυτοεξευτελισμού. Έτσι βγήκε να πει λίγο μετά πως ευνοούσε εντελώς αντίθετα από αυτά που είπε. Κοροϊδευόμαστε;

Μέτρησε και το νεαρόν τη ηλικίας, ώστε να μην το γδάρει ζωντανό ο Μητσοτάκης, αφού αποκάλυψε άκρως απόρρητα κομματικά μυστικά.


Φυσικά τα γαλάζια γίδια κόντεψαν να πνιγούν, αφού τους στάθηκε το σανό στο λαιμό. Για να μην έχει αυταπάτες ο σύμβουλος, εμάς δεν μας κορόιδεψε ποτέ. Είπαμε πως όλα αυτά είναι επικοινωνιακά κόλπα, τα πάντα έχουν συμφωνηθεί, κανείς δεν πείραξε το Τουρκικό πλοίο κλπ.
Με λίγα λόγια, άλλα είναι τα κορόιδα. Κάτι σανοφάγοι που τρώνε ό,τι τους σερβίρουν τα κομματόσκυλα της ΝΔ.

Όσοι μας διαβάζουν, μαθαίνουν την αλήθεια. Και μετά φαινόμαστε μάντεις, αφού το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Δεν έχουμε ικανότητα να βλέπουμε το μέλλον. Έχουμε όμως λογική. Μυαλό. Ξέρουμε να σκεπτόμαστε.

Μια ακόμα λεπτομέρεια. Ο τύπος αυτός θέλει αγορά πανάκριβων όπλων και αύξηση θητείας. Όμως τα πάντα είναι κανονισμένα με τους γείτονες. Από τους Αμερικανούς, που είναι τα αφεντικά. Οπότε θεωρούμε περιττό το να χρεωθούμε δισεκατομμύρια, όταν υπάρχουν τόσες επείγουσες ανάγκες σε Υγεία και Παιδεία.

Το Τουρκικό πλοίο κόβει βόλτες εδώ και μέρες. Κανείς δεν το πειράζει. Κάνει τις έρευνές του για να ξέρουν οι πολυεθνικές, αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούν. Το αφήνουν γιατί τους συμφέρει. Γιατί παρά τα εθνικιστικά βαρελότα, θα υπάρξει συνεκμετάλλευση.
Σιγά μη δώσουν λογαριασμό οι καρχαρίες, ποιος θα εξορύσσει τον πλούτο και πως θα μοιραστούν τα φράγκα.

Ελπίζω μόνο να μην βρουν ποτέ τίποτα γιατί το σίγουρο είναι η καταστροφή της θάλασσας. Μπορεί βέβαια να τσακωθούν στη μοιρασιά και να βάλουν εμάς να σκοτωθούμε. Αλλά, κι αν τα βρούνε, οτιδήποτε υπάρχει θα το πάρουν οι ολιγάρχες. Εμείς θα πάρουμε ένα μεγάλο, ωοειδή, τριχωτό, ανδρικό γεννητικό αδένα.

Ας αφήσουμε τώρα το πλοίο να κοιτάξουμε πιο σοβαρά θέματα. Την απόλυτη καταστροφή της Οικονομίας για παράδειγμα. Η οποία οδήγησε σε απώλεια ακόμα και αυτής της τυπικής ανεξαρτησίας μας, καθώς ποτέ δεν ήμασταν πραγματικά ελεύθεροι.

Τα σκάνδαλα, πολλά από αυτά έχουν σχέση με τους εξοπλισμούς, μας κατέστρεψαν. Ο κορονοϊός επιτάχυνε απλά την πτώση μας στον γκρεμό.

Ούτε νέα όπλα θέλουμε, ούτε αύξηση θητείας. Δεν υπάρχει περίπτωση να πολεμήσουμε για τα συμφέροντα κανενός πλουσίου κερατά. Και μάλιστα όταν κάθονται στο σβέρκο μας και παρασιτούν αδίστακτοι προδότες, που παριστάνουν τους πατριώτες.

Είδα στην Κύπρο το μαϊμού - πατριωτισμό της δεξιάς και τα αποτελέσματά του.
Ας τελειώσει όμως η κοροϊδία, γιατί έχουμε και δουλειές...

Μια τελευταία απορία για σήμερα: Τη ζημιά από το συγκρουόμενο θέατρο, ποιος θα τη πληρώσει; Θέλετε κι εφέ τρομάρα σας. Πάλι εμείς; Τελικά σ' εμάς τον ακούμπησαν. Άλλοι στούκαραν εμείς πληρώνουμε. Κανονικότητα; - Μαγκιά! Έτσι λέγεται τώρα η βλακεία στην Ελλάδα.

Κοροϊδευόμαστε; Αιώνες τώρα...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

18 Αυγούστου 2020 στις 9:55 μ.μ.

Είτε 'αναίρεσε' εκ των υστέρων ο εν αποστρατεία αντιναύαρχος όσα είπε το πρωί στο 'γυαλί', είτε έδωσε 'εξηγήσεις', είτε όχι, το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο: όλοι μας καταλάβαμε καλά ποια είναι η μαύρη αλήθεια. Η 'σούπα' των Κούληδων ξίνισε ανεπανόρθωτα. Ίσα, ίσα μάλιστα με την εντολή που έδωσαν στον εν αποστρατεία να ... αναιρέσει την αλήθεια,για να συμμαζωχτούν τα ασυμμάζευτα, έκαναν τα πράγματα τρισχειρότερα για το γκουβέρνο και γθα την ούτως η άλλως ανύπαρκτη αξιοπιστία της, που μόνο η προπαγάνδα των πληρωμένων ΜΜΕ την θεωρεί πλέον υπαρκτή. Πάντα τέτοια κύριοι Κούληδες, εν ενεργεία και εν αποστρατεία! Συνεχίστε ακάθεκτοι.Η πτώση είναι βέβαιη και προμηνύεται παταγώδης. Και θα είναι για μεγάλο καλαμπούρι, αρκεί μόνο να μην έχουν γίνει πιο μπροστά τα Δωδεκάνησα ...Εντεκάνησα ή... Δεκάνησα και δε συμμαζεύεται. Μήτσο, βάρα τους και κοπάνα τους αλύπητα σαν τα χταπόδια! Το απαιτεί χωρίς διακοπή ο καθημερινός βίος και η όλη ανωφελέστατη πολιτεία τους. Μέχρι να γίνουν όλοι τους... εν αποστρατεία!

18 Αυγούστου 2020 στις 10:38 μ.μ.

Συμπληρωματικά: Σήμερα γίνηκε ρεζίλι επίσης,και μάλιστα με τον πιο επίσημο από τους ιμπεριαλιστές οικονομικούς πάτρωνες της δεξιάς, τους ιθύνοντες της ΕΕ, ο -ακόμη...- "υπουργός υγείας" της κυβέρνησης των "αρίστων". Βέβαια ο τύπος αυτός έχει ήδη γίνει μια διακοσμητική μαριονέτα στο θίασο, ενώ ο περίφημος Χαρδαλιάς λύνει και δένει επί της υγείας, αλλά το κάζο που υπέστη σήμερα ο "υπουργός" ήταν ηχηρότατο και αφορούσε τα σχετικά με τον πολυαναμενόμενο εκ δυσμών... μεσσία, δηλ.το εμβόλιο για την κορωνοπανούκλα. Ένα εμβόλιο, που οι "άριστοι" το περιμένουν κατ' αποκλειστικότητα από τα Δυτικά αφεντικά τους, γιατί αν τολμήσουν να απευθυνθούν σε άλλη πιάτσα, θα φάνε κόκκινη κάρτα, με ό,τι αυτό θα συνεπάγεται για την καριέρα τους! Νein,nein,herr Vassilaki,του απάντησαν. Μην περιμένεις φως προ του 2021 και βλέπουμε. Πάντα τέτοια σαν το σημερινό, κύριε εν αποστρατεία μπασκετμπολίστα του κυβερνητικού θιάσου! Μέχρι την οριστική αποστρατεία όλων των "αρίστων", το ταχύτερο δυνατόν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger