Home » , » Μας καβάλησε ένας ιός.

Μας καβάλησε ένας ιός.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 | 1:04 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Καβαλώντας τη βλακεία μας μιλούν για τον ιό
κι είπαν πως θα πάρουν μέτρα θάβοντας τον τουρισμό.

Καβάλα πάει ο ιός στα εργοστάσια. Σε Ευρώπη και Ελλάδα οι ίδιες συνθήκες έχουν τα ίδια αποτελέσματα με θύματα τους εργαζόμενους.

Εταιρεία που στο προσωπικό της βρέθηκαν 24 εργαζόμενοι με Κορονοϊό ξεβρακώνει με ανακοίνωση της το υπουργείο δείχνοντας πόσο ανίκανοι είναι οι γαλάζιοι πλιατσικολόγοι.
Η βιομηχανική μονάδα της εταιρίας Θεμιστοκλής Χατζηγαβριηλίδης Α.Ε έχει έδρα την Καβάλα και 130 άτομα προσωπικό. Εξέδωσε ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει.

“Με την γνωστοποίηση των 2 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων η εταιρία διενήργησε με πρωτοβουλία της, ελέγχους σε όλο το προσωπικό σε ιδιωτικό εργαστήριο. Συμμορφούμενη δε με της οδηγίες της Δ/νης Υγείας Καβάλας, εκτέλεσε απολύμανση όλων των χώρων και τμημάτων των εγκαταστάσεων, τόσο διοικητικών όσο και παραγωγικών καθώς και των μονάδων κλιματισμού στα αντίστοιχα τμήματα. Μετά την σημερινή ανακοίνωση του συνόλου των αποτελεσμάτων των ελέγχων, η εταιρία προχώρησε σε αναστολή των εργασιών της”...

Άρα δεν έκανε ο ΕΟΔΥ ελέγχους, όπως όφειλε, αλλά η εταιρεία! Αυτό δεν πρέπει να μας προβληματίσει; Δηλαδή, αν δεν έκαναν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι αρχικά, κι έπειτα η εταιρεία, θα είχαμε τουλάχιστο 24 κρούσματα λιγότερα! Είπαμε πως ο ΕΟΔΥ δεν κάνει αυτό που πρέπει: ΤΕΣΤ!
Πως έχουμε πολύ περισσότερα κρούσματα από όσα λένε επίσημα.

Επίσης η εταιρεία λέει πως ανέστειλε η ίδια τις εργασίες της. Καλά έκανε, αλλά αυτό δεν έπρεπε να είναι δουλειά του Υπουργείου; Ή μήπως ισχύει αυτό που λένε οι νεοφιλελέρες, πως στον καπιταλισμό κάνουν τα αφεντικά ό,τι γουστάρουν; Αυτό ισχύει δυστυχώς.

Τα κρούσματα αυξήθηκαν γιατί η κυβέρνηση κάνει επικοινωνιακά τεχνάσματα.
Γιατί δεν κάνει έλεγχο σε όσους πηγαινοέρχονται στη χώρα. Ξένους και Έλληνες. Ο Χαρδαλιάς ομολόγησε ο ίδιος πως γίνονται τεστ μόνο στο 13,9% των τουριστών. Στην πράξη το ποσοστό είναι ακόμα λιγότερο.

Αντί να δώσουν χρήματα για το ΕΣΥ, αντί να προμηθευτούν το απαραίτητο υλικό, τα λαμόγια της ΝΔ λεηλάτησαν το δημόσιο παίρνοντας παγκάκια – ψησταριές τα οποία πληρώσαμε χρυσά και έδωσαν εκατομμύρια στους πουλημένους κόλακες των καναλιών.

Ακόμα χειρότερα οι κουτοπόνηροι δημιούργησαν ψεύτικο κλίμα ασφάλειας και ενθουσιασμού. Άνοιξαν την τουριστική περίοδο χωρίς καμία προετοιμασία θεωρώντας πως αρκούν τα ψέματα. Τώρα τρέχουν και δε φτάνουν ρίχνοντας τη δική τους ευθύνη στον κόσμο!

Ρωτάμε λοιπόν ποιοι επιστήμονες λένε πως καθιστοί δεν κολλάμε Κορονοϊό ενώ κολλάμε όρθιοι;
Οι ίδιοι που έλεγαν πως δε μεταδίδεται στην Εκκλησία; Για να δείτε πόσο ηλίθιοι είναι.

Ανακοίνωσαν μέτρα τα οποία δεν θα έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Κι αν έκαναν τεστ, θα φαίνονταν ολόκληρη η καταστροφή που δημιούργησαν.
Τα μέτρα που παίρνουν είναι αφορμή για χαράτσωμα και ασκήσεις δικτατορίας.
Καμία πρόληψη. Κανένα τεστ.
Ούτε δωρεάν μοίρασμα μάσκας, γιατί πρέπει να οικονομήσει κι ο οικογενειακός φίλος που τις κατασκευάζει.
Αντί για γιατρούς πήραν μετακλητούς και μπάτσους. Αυτό δείχνει πως αδιαφορούν για τη δημόσια υγεία.

Μας λένε τώρα να φοράμε μάσκα αυτοί που έκαναν φιέστες και ήταν ο ένας πάνω στον άλλο. Που δεν έπαιρναν κανένα μέτρο ατομικής προστασίας ούτε καν αυτό της απόστασης.
Φυσικά υπάρχει αγανάκτηση. Μείναμε μήνες φυλακισμένοι στα σπίτια μας για το τίποτα. Καταστράφηκε η Οικονομία από το πλιάτσικο.
Και τώρα πάλι φταίει ο κόσμος! Φταίει, αλλά όχι όλοι. Μόνο αυτοί που ψήφισαν τους γαλαζοπράσινους απατεώνες. Αυτοί φταίνε και πρέπει να πληρώσουν τα πρόστιμα όλων.

Θα βάλουν από 150 ευρώ πρόστιμο στον Κούλη και την “υπέρκομψη”. Ήταν χωρίς μάσκα.

ΥΓ Μην παντρεύεστε! Ο γάμος εκτός από τον έρωτα σκοτώνει και τους ηλικιωμένους με υποκείμενα νοσήματα. Ως τις 15 δεν γίνονται γάμοι, αλλά καλύτερα θα είναι να το αφήσουμε για όταν βρεθεί το εμβόλιο. Όχι μόνο του κορονοϊού, αλλά της γκρίνιας και της ρουτίνας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger