Home » , , » Οι ασυναρτησίες της Κεραμέως και η απίστευτη, επικίνδυνη, μπακαλίστικη αριθμητική της

Οι ασυναρτησίες της Κεραμέως και η απίστευτη, επικίνδυνη, μπακαλίστικη αριθμητική της

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 | 7:32 μ.μ.


Αρκετές απορίες μας δημιουργήθηκαν παρακολουθώντας την συνέντευξη της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, αλλά θα αναμένουμε τον Σίλα και τα άλλα νεοδημοκρατικά καλόπαιδα που συχνάζουν στο διαδίκτυο να μας δώσουν τις απαραίτητες διευκρινήσεις.

Προχωράμε σε έναν επιφανειακό σχολιασμό στα όσα μας είπε η "αφορισμένη" υπουργός.

Κάτι πρέπει να οσμίζεται η Κεραμέως για το τι διαστάσεις θα πάρει η εξάπλωση του θανατηφόρου ιού με το άνοιγμα των σχολίων και προσπάθησε να κρατήσει "πισινή". 
"Οδηγός του σχεδιασμού του Υπουργείου Παιδείας, είναι οι εισηγήσεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19", μας είπε για να συμπληρώσει ότι αυτή τη επιτροπή αποτελείται από "εξαιρετικούς ειδικούς που εμπιστευόμαστε".
Και έχει δίκιο σ' αυτό.Πώς να μην εμπιστευτείς επιστήμονες που ξέχασαν τον ρόλο τους και μετατράπηκαν σε προπαγανδιστικές κυβερνητικές ντουνούκες;

Παρακολουθήσαμε, λοιπόν την υπουργό, να πιάνει με το χέρι της αρκετές φορές την μάσκα που φορούσε και να μας λέει ότι θα υπάρξουν "ειδικές οδηγίες για τη χρήση της μάσκας", "με ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση στη χρήση μάσκας από το Νηπιαγωγείο".
Εδώ γελάνε πικρά. Για λίγο φορούσε την μάσκα η Κεραμέως και έδειξε να νιώθει άβολα, ενώ έχει απαίτηση να την φοράνε 4-5χρονα παιδάκια συνεχώς για 5-6 ώρες..

Δεν είναι τρελό να μας λέει ότι οι μαθητές θα φοράνε μάσκα στην διάρκεια του μαθήματος αλλά δεν προβλέπεται η χρήση μάσκας στα διαλείμματα;
Χρειάζεται να διαθέτει κανείς ιδιαίτερες γνώσεις για να αντιληφθεί ότι η "οποία προστασία" είχε ο μαθητής στην τάξη, αμέσως ακυρώνεται;

Σε περίπτωση κρούσματος σε σχολείο, θα ακολουθείται το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ: θα κλείνει το τμήμα και θα ακολουθεί ιχνηλάτηση των επαφών του κρούσματος, μας είπε.
Εδώ είναι για να τρελαθούμε εντελώς.
Δηλαδή το παιδί που θα έχει νοσήσει δεν θα έχει κυκλοφορήσει στο υπόλοιπο σχολείο, δεν θα είχε επαφές με άλλα παιδάκια; 
Ρε που τους βρήκαμε!!!

Το πιο εξωφρενικό που ακούσαμε από την Κεραμέως είναι ότι ο μέσος όρος μαθητών ανά τάξη θα είναι 17 μαθητές. Είναι κυριολεκτικά απίστευτο. Τσουβαλιάζει όλα τα σχολεία της Ελλάδας και κάνει διαίρεση των τάξεων που υπάρχει με τους μαθητές.
Αυτή δεν είναι απλώς μπακαλίστικη αριθμητική, είναι και επικίνδυνη.

Αγνοούμε ποιος είναι σήμερα ο μ.ο μαθητών ανά τάξη στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Το βασικό είναι ότι σύμφωνα με την "λογική" της Κεραμέως, μια τάξη ενός δημοτικού σχολείου σε ένα ακριτικό νησί που έχει 6 μαθητές/ες και μια τάξη σε σχολείο της Γκράβας μπορεί να έχει 28 μαθητές και να προκύπτει ο "μαγικός" μέσος όρος ανά τάξη 17 μαθητών! 

Ωρε τί είναι ετούτοι; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger