Home » , » Ο Τραμπ, πρόεδρος των τρολλ

Ο Τραμπ, πρόεδρος των τρολλ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 | 11:45 π.μ.

Γράφει ο  mitsos175

Ο Τραμπ είναι κυνικός, αδίστακτος, ρατσιστής, παλιοτόμαρο.
Ούτε η ίδια η γυναίκα του δεν ανέχεται το μισογύνη πορνόγερο, κι αμφιβάλλω, αν τον ψηφίζει, όπως δεν ψήφισε ο Κλίντον τη Χίλαρι, ενώ έδωσε τα άπλυτα της στη φόρα. Η παντόφλα έχει επιπτώσεις.

Αν και στην περίπτωση του Bill, το ξυλίκι είναι απαραίτητο. Βάρα Χίλαρι. Ρίξε του και κάνα δυο κλωτσιές από μένα.

Ο Τραμπ είναι επίσης πρόεδρος των τρολλ. Οι σαχλαμάρες που έχει πει είναι απίστευτες ενώ τα έχει κάνει παντού σκατά.

Ο αντίπαλος του είναι ακόμα χειρότερος, όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο. Τι είναι χειρότερο από ένα φασίστα; Ο φασίστας που είναι υποκριτής, που κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του.
Οι δυο αμερικανικές συμμορίες (δημοκρατικοί και ρεπουμπλικάνοι) είναι σχεδόν ίδιοι. Η πολιτική που ακολουθούν είναι μια. Αυτή της άγριας εκμετάλλευσης, της απίστευτης ανισότητας και του ιμπεριαλισμού – επεκτατισμού.

Μην έχετε αμφιβολία πως ο Τζο Μπάιντεν, που είναι πιθανό να βγει, θα ρημάξει ακόμα περισσότερο τον ταλαίπωρο πλανήτη. Θα καταστρέψει χώρες και όσον αφορά εμάς θα μας πει ότι είπαν οι προηγούμενοι πρόεδροι. “Καθίστε σούζα και βγάλτε το σκασμό”!

Κατόπιν εκλογών φυσικά, αφού τώρα ο άθλιος υποκριτής τάζει λαγούς με πετραχήλια στους Ελληνικής καταγωγής ηλίθιους, ώστε να πάρει ψήφους, αλλά κυρίως φράγκα.

Η χρησιμότητα της Τουρκίας για τις ΗΠΑ δεν αλλάζει για τον λόγο πως η Τουρκία παραμένει εκεί που βρίσκεται, κι ούτε μειώθηκε σε πληθυσμό. Κανείς πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα διαλέξει εμάς από Τούρκους, όπως κανείς έμπορος δεν θα δυσαρεστούσε ένα πελάτη που αγοράζει δεκαπλάσια από έναν άλλο. Θα τηρούσε ουδέτερη στάση. Ή αν στριμώχνονταν, θα μας άδειαζαν κανονικά, όπως έκαναν στην Κύπρο, στα Ίμια κλπ. Είναι καθαρά θέμα συμφερόντων.

Αντί λοιπόν να πούμε στους Ελληνικής καταγωγής ψηφοφόρους των ΗΠΑ την αλήθεια, ακούμε απίστευτες μαλακίες. Πράγματι ο Τραμπάκουλας έχει συμφέροντα στην Τουρκία. Αλλά θυμίζουμε, πως πριν βγει, οι ντόπιοι δεξιοί βλάκες, ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγαν πως θα μας δώσει την Πόλη!

Η Ελλάδα, που είναι μπάχαλο, όντως λειτουργεί βάσει προσωπικών συμφερόντων του εκάστοτε τσοπάνη. Στις ΗΠΑ όμως τα πράγματα είναι αλλιώς. Υπάρχει ένας ολόκληρος μηχανισμός, που εξυπηρετεί τα οικονομικά συμφέροντα της ολιγαρχίας ανεξάρτητα ποιος είναι πρόεδρος βιτρίνα. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι για 8 χρόνια το πολύ. Η πολιτική ενός κράτος έχει προοπτική δεκαετιών. Ενός κράτους, όχι μιας μπανανίας.

Αν ξαναβγεί ο Τραμπάκουλας, θα το “χρωστάει” στο Ελληνικό λόμπι. Όχι πως θα κάνει τίποτε ουσιαστικό, αλλά μια φάπα θα τη ρίξει, να του φύγει το άχτι. Κι αν βγει ο Μπάιντεν θα βρεθούμε πάλι με το πουλί στο χέρι και θα γελάνε όλοι μαζί μας.

Οι Αμερικάνικες εκλογές αφορούν τους Αμερικάνους. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, αν δεν βγει Κομμουνιστής.

Τώρα να ψάλλω ένα τράγο. Ένας υποκριτής ρασοφόρος τολμά να μιλά για αδικία κι ανισότητα! Προσευχήθηκε να βγει ο δημοκρατικός. Το αν τελικά βγει, δεν έχει σχέση με την προσευχή, αλλά με το πόσο σκατά τα έκανε ο Τραμπ.

Όμως κράτα και μια πισινή. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως βέβαια σα λαμόγιο που είναι, έχει άκρες και θεωρεί πως τα συμφέροντα θέλουν τον άλλο. Όμως η Εκκλησία θα έπρεπε να κρατά ουδέτερη στάση.

“Πλάκα κάνεις”; Θα μου πείτε. Ξέρω, αυτό το λάθος έκανε εδώ και τώρα το κλείνει το μαγαζί. Τη βρήκε από αυτόν που στήριξε. Απόλαυση. Αλέξη βούρλο, ακόμα και μοναχός να γίνεις, πάλι ΝΔ θα ψηφίσουν οι τράγοι. Έχουν υποχρέωση, τόσα περιδρόμιασαν. Χρόνια συνεργάτες.
Αλλά κι ο τράγος της Αμερικής μες στα σκατά είναι βουτηγμένος. Όποιο σκάνδαλο κι αν ψάξεις που αφορά την Ομογένεια, θα τον βρεις μπλεγμένο.

Για άλλη μια φορά θα γελάσουμε πριν μας βγει ξινό το γέλιο, με τα σχέδια των φονιάδων των λαών.

Η προσευχή χρειάζεται αλλά για μας προστατεύσει από τους προστάτες και τους δήθεν φίλους μας.
Δημοκρατικοί Πρόεδροι. Τζόνσον (Χούντα) Κλίντον (Ίμια Μακεδονικό) Ομπάμα (Μνημόνιο)
Ρεπουμπλικάνοι: Αϊζενχάουερ (Σεπτεμβριανά), Νίξον (Κύπρος)...

Τσαπού βρέξει - χιονίσει.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger