Home » , » Ο εξευτελισμός των γαλάζιων τρολλ

Ο εξευτελισμός των γαλάζιων τρολλ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 | 2:42 μ.μ.

Γράφει ο Mitsos175

Κομματόσκυλα της γαλάζιας στάνης και ηλίθια αιγοπρόβατα μας έλεγαν πως η μάσκα πρέπει είναι δικό μας έξοδο, γλείφοντας τον πισινό του Κούλη. Έλα όμως που ο πισινός του αρχηγού χέστηκε από φόβο και γέμισε το στόμα τους σκατά!

Αφού αγανάκτησαν οι πάντες, ο Μητσοτάκης υποχώρησε άτακτα, κι ανακοίνωσε πως θα μοιραστούν δωρεάν μάσκες στα σχολεία σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Πρόκειται για δική μας νίκη καθώς ζητούσαμε επιτακτικά κάτι τέτοιο και ήττα της γαλάζιας συμμορίας, η οποία είχε δώσει γραμμή στα τρολλάκια της να λένε διάφορες κουταμάρες για να επωμιστούν οι γονείς ένα ακόμα έξοδο.

Ο Μητσοτάκης τρομαγμένος από την οργή του κόσμου έκανε μια θεαματική κωλοτούμπα. Ταυτόχρονα άδειασε άλλη μια φορά τα βλαμμένα της ΝΔ, που προσπαθούσαν να μας πείσουν να αγοράσουμε τις μάσκες του οικογενειακού φίλου.
Μην έχετε πάντως αμφιβολίες, πως τις αγόρασε από τον κολλητό με λεφτά του Δημοσίου. Πάντως από το να πάνε σε πέτσινες λίστες, πιο χρήσιμες είναι οι μάσκες από γελοίες διαφημίσεις. Φυσικά θα ζητήσουμε τα τιμολόγια, για να δούμε πόσο μας στοίχισε το κομμάτι. Μη μην πάθουμε όπως με κάτι παγκάκια...

Όμως τα τρολλάκια έφαγαν σανό με κοπριά. Πρέπει να είναι κοπρολάγνοι όσοι γράφουν υπέρ της ΝΔ, δεν εξηγείται να τους χέζει συνέχεια ο αρχηγός κι αυτοί να επιμένουν.
Πρώτος και χειρότερος κάποιος Σίλας. Που, αφού τα άκουσε από τον κόσμο, αδειάστηκε κι από το Μητσοτάκη! Πράγματι είχε πολύ πλάκα. Το καλύτερο νούμερο. Πάντα τέτοια!
Τέτοια τάπα είχα να δω από τη συμφωνία των Πρεσπών, η οποία τώρα είναι λουκούμι, η καλύτερη συμφωνία ever! Και που πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα.

Ο εξευτελισμός των γαλάζιων τρολλ σήκωσε θύελλα ενθουσιασμού. Εκείνοι που βρίζονταν γιατί ζητούσαν το αυτονόητο, παίρνουν το αίμα τους πίσω. Δε βρέχει νεοδημοκράτες, σας φτύνουν. Είναι τόσο πολύ το φτύσιμο που πλημμύρισαν.

Η μάσκα είναι ένα μέτρο. Από μόνο του δε φτάνει. Χρειάζεται η απόσταση, άλλωστε το λένε οι ίδιοι. Οπότε χρειάζονται περισσότεροι δάσκαλοι, νέες αίθουσες θρανία κλπ, ώστε τα παιδιά μας να μην κινδυνεύουν στριμωγμένα για ώρες.

Περισσότερα χρήματα για την Παιδεία δηλαδή. Μπορούμε να τα απαιτήσουμε και μπορούμε να πετύχουμε αύξηση των δαπανών για τα παιδιά μας, κι όχι για τους κουμπάρους και τις πολυεθνικές. Είμαστε πλειοψηφία. Κι αυτό τρόμαξε το Μητσοτάκη και τα γαλάζια γίδια.
Ο κόσμος για να στείλει τα παιδιά πρέπει να είναι σίγουρος, να δει πραγματικό έργο. Να υπάρχουν αίθουσες όπου να εξασφαλίζουν την απόσταση των 2 μέτρων μεταξύ των μαθητών.
Και φυσικά να γίνονται όσο το δυνατόν περισσότερα ΤΕΣΤ, ώστε να προλάβουμε, να μην τρέχουμε μετά.

Ας απολαύσουμε τώρα λίγες από τις βλακείες που έλεγαν
“Ελληνίδα μάνα είναι αυτή που γράφει αγανακτισμένη στο Facebook με iPhone για την έναρξη της σχολικής χρονιάς , αλλά δεν έχει 2 € να πάρει στο παιδί της #μάσκα για να το προστατέψει”!
Ελληνίδα μάνα είναι και η άνεργη που δεν έχει για φαγητό ή να πληρώσει τους λογαριασμούς, αλλά κάποιοι βολεμένοι θα την πουν την κουταμάρα τους.

Ο ίδιος τώρα πανηγυρίζει που θα δοθούν δωρεάν μάσκες! Κομματόσκυλο, δεν τις πληρώνει ο Μητσοτάκης. Του δημοσίου είναι τα λεφτά. Και να δούμε πόσο κόστισαν. Γιατί άλλο το ότι πρέπει να δοθούν σε όλους μάσκες, που εμείς θέλαμε κι εσύ μας έβριζες, κι άλλο να μας στοιχίσει ο κούκος αηδόνι. Φάε τώρα φάπα από τον αρχηγό και σκάσε.
“Τα σχολεια θα χουν αντισηπτικα. Η μασκα ειναι σαν το καθαρο βρακι. Ποιο σχολειο μοιραζει καθαρα βρακια? Ποσο πιο απλο”?
Και η επική απάντηση:
“Τζάμπα έγλειφες κώλους Σίλα. Τελικά η κυβέρνηση άλλαξε γνώμη, θα μοιράσει δωρεάν μάσκες”!
Του Μητσοτάκη το βρακί πάντως είναι καθαρό. Κάποιες γλώσσες φροντίζουν γι αυτό συνέχεια.
Τώρα τα δεξιά βούρλα θα πάρουν τη γομολάστιχα, για να σβήσουν τις μαλακίες που έγραφαν στο διαδίκτυο... Δεξιοί, μυαλό κουκούτσι.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Αυγούστου 2020 στις 9:28 π.μ.

Στο σημερινό Τύπο (Σάββατο,22 Αυγούστου) επισημαίνεται ότι ο Μητσοτάκης, με την εξαγγελία για δωρεάν μάσκες και εμβόλια 'άδειασε' ουσιαστικά -και απροειδοποίητα- την Κεραμέως και το Σταϊκούρα, οι οποίοι είχαν δώσει την τροφή στις ανοησίες των σανοφάγων οπαδών της δεξιάς στο διαδίκτυο, που αναφέρει το άρθρο του Μήτσου. Δεν ξέρω τι ακριβώς μεσολάβησε και από την προχτεσινή αποθέωση της "ατομικής ευθύνης" φτάσαμε χτες στην εξαγγελία αυτή, αλλά ας έχουμε το νου μας για τυχόν "πολιτικές εξελίξεις" το φθινόπωρο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger