Home » » Ο δράκος πρίγκιπας.

Ο δράκος πρίγκιπας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 | 5:25 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Στα παραμύθια υπάρχει ο δράκος, υπάρχει και ο πρίγκιπας. Στην πραγματικότητα δράκος και πρίγκιπας ταυτίζονται.
Διαβάζω και νευριάζω.
“Ο Τζέφρι Έπσταϊν ανάγκασε μία ανήλικη να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου, προκειμένου να συγκεντρώσει ενοχοποιητικό υλικό για τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, ώστε να μπορεί να τον εκβιάσει”. (Πηγή)

Τι λέτε ρε παπαγάλοι;

Αυτό που έγινε πραγματικά είναι πως ο διεφθαρμένος Άντριου βίασε μια ανήλικη, ενώ ο Έπσταϊν ήταν συνεργός στο βιασμό. Μετά βέβαια το καθίκι ο Τζέφρι κράταγε τα στοιχεία από το έγκλημα σε περίπτωση που το φιλαράκι του, ο βιαστής, δεν του έκανε κάποιο ρουσφέτι, να του θυμίζει όσα έκανε για πάρτι του!

Βλέπουμε πόσο ανώμαλοι είναι οι γαλαζοαίματοι. Και πόσο οι κόλακες είναι οι αλιτήριοι των ΜΜΕ.
Τον “καημένο” τον πρίγκιπα. “Θύμα εκβιασμού”! Που πήδαγε παιδάκια παρά τη θέλησή τους! 

Κανένας εκβιασμός δεν έγινε. Βιασμός έγινε εις βάρος της ανήλικης, που δεν ήταν μόνο μία.

Το κάθαρμα ο Έπσταϊν ήταν η κυρά Δόμνα – κόρη ναυάρχου – στο έργο “η Βίλα των οργίων”: Οργάνωνε (με το αζημίωτο) πάρτι για τους διεστραμμένους της υψηλής κοινωνίας.
Ο πρίγκιπας είναι ανώμαλος. Όπως είναι όλοι στο σόι του. Δεν βιάζουν όλοι παιδάκια, αλλά ο καθένας από αυτούς έχει τη δική πετριά.

Οι πρόγονοι του έκαναν αιμομιξίες. Όπως πολλοί βασιλιάδες.

Κάποιοι πήγαιναν και με ζώα. Γιαυτό βγήκαν τέτοια βόδια και γαϊδούρια.

Το μεγάλο ζήτημα είναι η αντίδραση της αστικής δικαστικής εξουσίας. Μούγκα! Γαργάρες! Ο παιδεραστής αν δεν ήταν πλούσιος πρίγκιπας, θα ήταν η Μις πτέρυγα και το αμόρε μιας ντουζίνας ισοβιτών μέσα στη φυλακή.

Γι αυτό γουστάρω το Στάλιν. Γιατί θα έπαιρνε τους διεστραμμένους μεγαλοαστούς, τους γαλαζοαίματους και τα υπόλοιπα παράσιτα, μαζί με τους φασίστες και θα τους έκανε με τα κρεμμυδάκια.

Όταν λοιπόν έπιασαν για κάποιο λόγο τον πάμπλουτο παιδεραστή κάποιοι του έκλεισαν το στόμα για να μη μιλήσει.
Το κτήνος είχε πλάτες. Οι πελάτες του, είχαν βίτσια. Κι αυτός φρόντιζε να τους κάνει ό,τι ήθελαν. Όλοι αυτοί ζέχνουν! Βρωμάνε χειρότερα από περιττώματα.

Ο Τραμπ ήταν ένας από τους φίλους του Έπσταϊν, ο οποίος σύχναζε στα πάρτι του. Δεν πρόσεξε τα ανήλικα; Ή μήπως θεώρησε πως ήρθαν με τη μαμά τους;

Τέτοια παράσιτα υπάρχουν και στην Ελλάδα.
Δυο παιδεραστές στη ΝΔ λύνουν και δένουν. Κι αναρωτιόμαστε γιατί. Θα ήταν προς το συμφέρον της κυβέρνησης να τους δώσει στη Δικαιοσύνη. Μήπως ξέρουν κι αυτοί πολλά, για να πάνε μέσα;
Τα ονόματα φίλων του τέρατος τα οποία έβγαλαν οι Ανώνυμοι, “περιλαμβάνουν μέλη της εξόριστης βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας”.
Παύλος: Γιος του Τέως. Επίσης Κ. Νιάρχος, Δ. Γουλανδρής κ.α έβλεπαν συχνά τον Έπσταϊν...
Τα ΜΜΕ σε όλους αυτούς κάνουν τεμενάδες.

ΥΓ: Κάπως άσχετο αλλά 15 μέρες μετά τους τουρίστες από τη Μεγάλη Βρετανία, έχουμε μεγάλη έξαρση των κρουσμάτων. Για να μη λένε πως φταίμε εμείς.
Ούτε για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, που έχουν οι κηφήνες, φταίμε εμείς.
Να χρησιμοποιούν προφυλακτικό στα όργια μεταξύ τους
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger