Home » , » Απίστευτος Χαρδαλιάς. Μας θεωρεί όλους σανοφάγους

Απίστευτος Χαρδαλιάς. Μας θεωρεί όλους σανοφάγους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 | 6:02 μ.μ.


Μα είναι είναι δυνατόν αυτός ο προκλητικά και εγκληματικά ανεύθυνος άνθρωπος να είναι ακόμα σ' αυτή την υπεύθυνη κυβερνητική θέση;

Την ώρα που έχουμε πέντε συνανθρώπους μας νεκρούς, ανάμεσα σ' αυτούς και ένα βρέφος 8 μηνών, την στιγμή που αγνοούνται άλλοι δύο, ο Χαρδαλιάς να βγαίνει και να μας λέει ότι για όλα φταίει ο κακός μας ο καιρός και η κλιματική αλλαγή, αφού βρισκόμαστε μπροστά σε "φαινόμενα τα οποία δεν έχουν ξαναζήσει", είναι κάτι που δείχνει ότι μας θεωρεί όλους/ες σανοφάγους.

Λίγο ακόμα και θα μας ζητούσε να βγούμε στα μπαλκόνια και να χειροκροτήσουμε την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης αφού σύμφωνα με τον ίδιο «Σήμερα σώθηκαν πολλές ζωές».

Το να είναι ένα εξουσιαστικό παχύδερμο μπορείς να το αντιληφθείς. Το ότι επίσης ο ίδιος και ο κυβερνητικός μηχανικός θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν επικοινωνιακά την κατάσταση είναι και αυτό αναμενόμενο. Το να φτάνει όμως στο σημείο ο υφυπουργός και να ισχυρίζεται ότι η γραμμή 112 δεν λειτούργησε για να μην υπάρξουν θύματα (!), είναι κάτι  που φέρνει κατάγματα στην νοημοσύνη μας. 

Και είναι αξιοσημείωτο ότι αυτή η προκλητικότατη -πώς διαφορετικά να την χαρακτηρίσουμε;- πέρασε εντελώς ασχολίαστη -ελέω προφανώς Πέτσινης λίστας- από όλα τα ΜΜΕ. Επειδή όμως τα γραπτά μένουν, ας θυμηθούμε από την αρχική φωτογραφία τι έλεγε πριν κάποιο καιρό ο σημερινός πρωθυπουργός για την λειτουργία του τηλεφωνικού αριθμού 112.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Αυγούστου 2020 στις 10:41 μ.μ.

Η περίφημη αυτή "κλιματική αλλαγή" έχει γίνει τελικά το βολικό άλλοθι για κάθε εγκληματική παράλειψη όλων των αστικών κυβερνήσεων και τοπικών αυτοδιοικήσεων στον τομέα της πολιτικής προστασίας από φωτιές και πλημμύρες! Μας πετάνε κατάμουτρα μια κλιματική αποτέτοια και μια από ακραία καιρικά τερτίπια και νομίζουν πως καθάρισαν για τους αδικοχαμένους. Η διαφορά με το Μάτι του 2018 είναι ότι τούτοι δω έχουν με το μέρος τους τα βρομοκαναλα για το σερβίρισμα του σανού...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger