Home » , » Θρησκευτική σαπίλα και απατεωνιά - Οι πραγματικές αρχές του χριστιανικού ευαγγελίου, που ήταν μια πρώιμη μορφή κομμουνιστικής ιδεολογίας στην παρακμή του δουλοκτητικού αρχαίου κόσμου

Θρησκευτική σαπίλα και απατεωνιά - Οι πραγματικές αρχές του χριστιανικού ευαγγελίου, που ήταν μια πρώιμη μορφή κομμουνιστικής ιδεολογίας στην παρακμή του δουλοκτητικού αρχαίου κόσμου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 | 10:24 μ.μ.

Γράφει ο Νίκος από Βόλο

Μέσα στη γενικότερη αίρεση της χριστιανικής θρησκείας, που αυτοαποκαλείται "ορθοδοξία" (και που μάλιστα ο αχταρμάς της με την τάξη και το κράτος των αστοτσιφλικάδων ,- και ιδιαίτερα το κράτος της δεξιάς, εδώ στην Ελλάδα- αποκαλείται "Ελληνορθοδοξία" ) τα φυντάνια αυτά τα οποία αναφέρονται σ' αυτή την ανάρτηση μας, πρέπει να αποτελούν την πιο 'εξτρίμ' φράξια!

Είναι οι πιο... φευγάτοι από όλους τους θρήσκους 'μας'. Ενώ αυτοί που τους κουλαντρίζουν πρέπει να αποτελούν ό,τι πιο σάπιο, ό,τι πιο απατεώνικο, ό,τι πιο αδίστακτο και βρώμικο υπάρχει στην ελληνική καπιταλιστική κοινωνία.

Αν υπήρχαν σοβαροί και καθαροί -από άποψης απλώς των χριστιανικών γενικών αρχών και προθέσεων- ηγήτορες της όλης "ελληνορθόδοξης εκκλησίας", δηλ. δεσποτάδες που να σέβονται πραγματικά το ευαγγέλιο και τους συνανθρώπους τους, θα είχαν φροντίσει από πολλές δεκαετίες να ξεκαθαρίσουν την εκκλησία τους από όλη αυτή την κόπρο του Αυγείου, και να ξεκόψουν οριστικά από τους εμετικούς φασιστο-ταλιμπάν,από κείνα τα μοναστήρια που αποτελούν σφηκοφωλιές της μαυρίλας και φυσικά από όλα τα ντόπια και ξένα κυκλώματα που χρηματοδοτούν και προβάλλουν ως χριστιανικό αυτό τον κτηνώδη εσμό.

Θα τους είχαν αποκηρύξει τους απατεώνες ως αυτό ακριβώς που είναι: ως αντίχριστους, με όλη τη σημασία που έδινε στη λέξη ο ανεπανάληπτος Θανάσης Βέγγος, όταν στις ταινίες του την ξεστόμιζε στους απατεώνες- εκμεταλλευτές του λαού! Θα τους είχαν πετάξει από τις εκκλησιές με το βούρδουλα, όπως λένε οι Γραφές ότι έπραξε ο Ιησούς στα Γεροσόλυμα.

Δεν το κάνουν όμως οι εν λόγω ηγήτορες, διότι είναι και οι ίδιοι τους σάρκα από τη σάρκα του ίδιου σκοταδισμού, χωμένοι ως το λαιμό στα ίδια ακριβώς σκοταδιστικά κυκλώματα συμφερόντων και αλληλοϋποστήριξης, έχουν την ίδια ακριβώς χουντοφασιστική ιδεολογία και πολιτική προϊστορία, ενώ απλώς οι διαφορές μεταξύ τους είναι καθαρά... φραξιονιστικές, δηλ. για τον έλεγχο των πιο κρίσιμων πόστων, των προσόδων και των πολιτικών διασυνδέσεων, και για τον πρώτο λόγο στη χειραγώγηση των "προβάτων" τους.
Απλώς μερικές φορές εμφανίζονται πιο "διπλωμάτες" από τους άλλους.

Π.χ. μπορεί ο Γερώνυμος επίσημα να μην το κάνει στα φανερά, αφήνει όμως εντελώς ανενόχλητους τόσο αυτούς τους στόκους που κηρύττουν τις ανοησίες τις οποίες προβάλλουν τα δημοσιεύματα των φασιστικών και των πορνό φυλλάδων, είτε εκείνους τους αγύρτες πάπαρδους και καλογεράδες που έφτιαξαν εικόνα ακόμα και τον τελευταίο ... τσάρο της Ρωσίας και τον πουλάνε τον αρχιεγκληματία για ...άγιο στους αμαθείς και στους ανεγκέφαλους οπαδούς.

Υπό την έννοια αυτή και η επίσημη λεγόμενη ιεραρχία της εκκλησίας είναι συνυπεύθυνη με τα κυκλώματα αυτά των σκοταδόψυχων μεσαιωνιστών των σύγχρονων παραγωγών και εμπόρων ψευδοπροφητειών και αντίστοιχων "θαυματοποιών" ψευτοάγιων. Είναι συνένοχη στη μαζική αποβλάκωση χιλιάδων ανθρώπων και τη συνακόλουθη εκμετάλλευσή τους.

Εν ολίγοις δεν έχει την παραμικρή σχέση με τις ιδέες του Ιησού. Απλώς τον καπηλεύεται και τον πουλάει ξεδιάντροπα...
Γι'αυτό και θα καταδικαστεί και αυτή ιστορικά, μαζί με τους χριστιανοταλιμπάν, όταν οι καιροί αλλάξουν και οι λαοί βγουν από το σκοτάδι της σκλαβιάς.
Οι πραγματικές αρχές του χριστιανικού ευαγγελίου, που ήταν μια πρώιμη μορφή κομμουνιστικής ιδεολογίας στην παρακμή του δουλοκτητικού αρχαίου κόσμου, θα βρουν δικαίωση μόνο όταν συντριβεί κάθε ιερατείο και εκλείψει κάθε κύκλωμα παραποίησης και αδίστακτου εμπορίου τους. Κι αυτό θα γίνει μόνο όταν συντριβεί η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

9 Αυγούστου 2020 στις 1:12 π.μ.

https://pbs.twimg.com/media/EeB1cumWkAUvfyh?format=png&name=small

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger