Home » , » Εκεί που μας χρωστούσαν ζητάνε και τα ρέστα

Εκεί που μας χρωστούσαν ζητάνε και τα ρέστα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 | 9:21 μ.μ.

Να το επαναλάβουμε. Τα στοιχεία που δίνει στην καθημερινά δημοσιότητα ο ΕΟΠΥ σχετικά με τα νέα κρούσματα του κορονοϊού δεν έχουν καμιά αξία και είναι πλασματικά. (Σήμερα Δευτέρα 17/8/20, ανακοίνωσε 150 νέα κρούσματα, 7.222 συν., 2 θανάτους, 230 συν., και 23 ασθενείς σε ΜΕΘ, 24 χτες).

Ακόμα, όμως και με τα δικά τους "προβληματικά" στοιχεία που δίνουν, προκύπτει ότι μέσο όρο έχουμε πάνω από 230 κρούσματα καθημερινά όλο το τελευταίο διάστημα, όπως αναφέρει χρήστης του twitter.

Και δυστυχώς, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ειδικών δεν πρέπει να αποκλείσουμε μια εθνική τραγωδία. εξ' αιτίας της φονικής επιδημίας και της ανεπάρκειας - αδιαφορίας της κρατικής μηχανής και των υπευθύνων της.

Οπως έγραφε και προηγουμένως συντρόφισσα η κυβέρνηση των "αρίστων", ανακάλυψε τους "εχθρούς" της -όπως φάνηκε και από το μήνυμα που έγραψε στο twitter, o Μητσοτάκης"- για την δική της συνειδητή επιλογή να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την εξάπλωση της πανδημίας. 

Με φθηνά επικοινωνιακά τρικ του τύπου, φταίει κάθε νέος που πήγε διακοπές και με την επιστροφή του "θα είναι υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα", η κυβέρνηση προσπαθεί να χρεώσει στην νεολαία την την έξαρση της επιδημίας.
Είναι η ίδια κυβέρνηση που μέχρι τον Μάη επιδίωκε να καρπωθεί πολιτικά οφέλη για την επιτυχή αντιμετώπιση, υποτίθεται, του ιού.

Λες και είναι οι νεολαίοι υπεύθυνοι και επέστρεψαν στους εφοπλιστές να στοιβάζουν σαν σαρδέλες στα πλοία τους, τους ταξιδιώτες.

Λες και ήταν οι νέοι που επέτρεψαν την κοσμοσυρροή σε θρησκευτικές μαζώξεις.

Λες και ευθύνεται ο απλός πολίτης που άνοιξαν τα σύνορα για να φτάσουν στην χώρα μας χιλιάδες τουρίστες, χωρίς κανέναν ουσιαστικό έλεγχο, με αρκετούς ανάμεσα τους να είναι φορείς του ιού.

Λες και δεν είναι η πολιτική ηγεσία η οποία με την συμπεριφορά της συμβάλει στην διάδοση του ιού.

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από μια κυβέρνηση ταξικά προσανατολισμένη κι συνειδητά αδιάφορη να πάρει μέτρα και να ενδιαφερθεί για την προστασία της δημόσια υγείας. 

Ούτε μας εκπλήσσει η προσπάθεια της να βρει "ενόχους", ποντάροντας κατά βάση στον κοινωνικό αυτοματισμό για να διαχειριστεί την αποτυχία της στην αντιμετώπιση της θανατηφόρας πανδημίας.

Το πρόβλημα όμως γι' αυτή είναι ότι όσο καλό προπαγανδιστικό μηχανισμό και να διαθέτει ο κόσμος αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα και έτσι δεν μπορεί η κυβέρνηση της Ν.Δ., να απαλλαγεί από τις εγκληματικές ευθύνες της.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger