Home » , , , » Δεν θα τοποθετηθεί γι' αυτές τις μαζώξεις ο δεξιός ψάλτης;

Δεν θα τοποθετηθεί γι' αυτές τις μαζώξεις ο δεξιός ψάλτης;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 | 5:47 μ.μ.


"Άνθρωποι κάθε ηλικίας, από όλη τη χώρα  προσέρχονται κάθε χρόνο  στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης - Δείτε φωτογραφίες
Κοσμοσυρροή επικράτησε το Σαββατοκύριακο στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Παΐσιου.

Για ακόμη μια χρονιά και παρά τον κορωνοϊό, χιλιάδες πιστοί βρέθηκαν εκεί προκειμένου να προσκυνήσουν και να λάβουν τη χάρη του Αγίου". γράφει η ιστοσελίδα της φυλλάδας "Πρώτο Θέμα".

Για τα θρησκόληπτα πρόβατα δεν θα λέγαμε ότι μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Η πιθανότητα όμως να γίνουν υγειονομικές βόμβες που θα υπάρχουν δίπλα μας και πιθανόν να σκάσουν μολύνοντας μας με τον ιό της πανδημίας, είναι ένα πρόβλημα.

Και αυτό γίνεται την ώρα που η κυβέρνηση ανακοινώνει την άμεση απαγόρευση των πανηγυριών και λοιπών μαζικών εκδηλώσεων μέχρι, τουλάχιστον, το τέλος Ιούλη, για να περιορίσει όπως λέει την διασπορά του κορονοϊού.

Ευθύνη φυσικά, για τα όσα παρακολουθούμε, μ' αυτές τις "θρησκευτικές συναθροίσεις", έχουν και οι ρασοφόροι τσομπάνηδες του ποιμνίου, που μετά "την αγία παντόφλα τα άγια γυαλιά και το αγιασμένο κάστανο, του Παϊσιου, έβγαλαν σε προσκύνημα και την μυροβλήζουσα και θαυματουργός μπλούζα του" για να αρμέγουν πιο εύκολα.

Αλήθεια, δεν θα τοποθετηθεί γι' αυτές τις μαζώξεις ο δεξιός ψάλτης;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger