Home » , » Για το κυβερνητικό τροπάριο "περί ατομικής ευθύνης".

Για το κυβερνητικό τροπάριο "περί ατομικής ευθύνης".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 | 11:44 μ.μ.


Πιθανόν να είναι περιττή η διευκρίνηση αλλά να την κάνουμε. Φυσικά και πρέπει να λαμβάνουμε όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας από την επέλαση της θανατηφόρας πανδημίας.

Από κει και πέρα όμως, είναι πρόκληση, το να πιάνουν στασίδι σε όλα τα ΜΜΕ τα κυβερνητικά στελέχη και να μην βρίσκουν κουβέντα να πούνε για τις παραλήψεις, αστοχίες και συνειδητές εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης των "αρίστων", για την εξάπλωση του ιού, περιοριζόμενα να παπαγαλίζουν το ίδιο τροπάριο "περί ατομικής ευθύνης".

Μας θυμίζουν το γνωστό ανέκδοτο κατά το οποίο ένας πατροκτόνος, αφού δολοφόνησε και τους δυο γονείς του, ζητάει επιείκεια από το δικαστήριο γιατί ... έμεινε ορφανός.

Λόγω, λοιπόν ότι διαθέτουμε μια στοιχειώδη μνήμη, ανακαλέσαμε ένα απόσπασμα από ανάρτηση που είχε κάνει ο σ/ Μήτσος, στις 2 Ιούλη:

Μέχρι τώρα ήμασταν αποικία κρατών. Εγγλέζων, Αμερικανών, Γερμανών...
Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη Β' έχουμε το προνόμιο να είμαστε αποικία εταιρίας!

Η υποτιθέμενη κυβέρνηση μόλις είπε η TUI (Ο μεγαλύτερος όμιλος ταξιδιωτικών γραφείων παγκοσμίως):  “Με τέτοιο κανονισμό δεν στέλνουμε πελάτες στην Ελλάδα” έβαλε τα τεστ που ΘΑ έκανε στους τουρίστες στα οπίσθια των υπουργών!

“Τέρμα τα όποια τεστ γίνονται. Αν θέλετε συνάλλαγμα από τον τουρισμό. αυτό θα συνοδεύεται και με κρούσματα της πανδημίας. Διαφορετικά ξεχάστε τους τουρίστες.
Και φυσικά ο ηγέτης μας υποχώρησε. Άλλωστε αυτός και τα στελέχη του θα κινδυνέψουν να μολυνθούν απ' τους τουρίστες”;

Οπότε συμμορφώθηκε με τις απαιτήσεις της καπιταλιστικής εταιρίας, η κυβέρνηση, κάνοντας  κάποια ελάχιστα δειγματοληπτικά τεστ στα αεροδρόμια με αποτέλεσμα αυτό που παρακολουθούμε σήμερα

Υ.Γ: Αν πιστέψουμε τον  Χαρδαλιάς,τον τελευταίο ενάμιση μήνα έχουν γίνει τεστ κορονοϊού σε 266.000 από τους 2.150.000 ανθρώπους που μπήκαν στη χώρα μας. Απ' αυτούς διαπιστώθηκε ότι οι 508 είχαν προσβληθεί από τον ιό. Ακόμα δηλαδή και με τα δικά τους στοιχεία, αφού τα τέστ έγιναν στον 1 απ' τους 8 εισερχόμενους, ανάμεσα μας κυκλοφορούν 3550 τουρίστες που είναι φορείς του κορονοϊού.   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger