Home » , » Γελάνε και τα μανουάλια

Γελάνε και τα μανουάλια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Αυγούστου 2020 | 1:23 π.μ.

Μα είναι τόσο ανόητοι κάποιοι δημοσιολόγοι του Αλαφούζου και όχι μόνο, που γράφουν και λένε τέτοιες ηλιθιότητες, σε βαθμό να  γελάνε και τα μανουάλια;

Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε τδον ραδιοφωνικό παραγωγό του Σκάι - τώρα μαζί με τον Δ. Καμπουράκη αναλαμβάνουν να παρουσιάζουν τηλεοπτική εκπομπή το Σαββατοκύριακο- Γεώργιο Ευγενίδη. 

Ο τύπος αυτός, λοιπόν. ανεβάζει μια φωτογραφία στον διαδίκτυο στην οποία εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, να παρακολουθεί αδιάφορος πλήθος πιστών, μέσα σε εκκλησία, να μην φέρουν μάσκα -εν αντιθέσει με τον ίδιο- και να μεταλαβαίνουν με το ίδιο κουταλάκι.  
Το μήνυμα που εκπέμπετε είναι ξεκάθαρο και θεωρούμε πλεονασμό να το σχολιάσουμε.

Το εξοργιστικό όμως είναι η χρονική συγκυρία που επέλεξε, ο δημοσιογράφος, να μας παπαγαλίσει το γνωστό τροπάρι περί "ατομικής ευθύνης", με αφορμή ότι χτες μια κοπελίτσα 17 χρονών διασωληνώθηκε σαν κρούσμα του κωρονοϊού.

Οταν η "πρώτη πολίτης της χώρας", η πρόεδρος της δημοκρατίας τους, βγάζει την προστατευτική απ' την φονική πανδημία μάσκα, για να φιλήσει ένα τζάμι μιας εικόνας, ο δημοσιοκάφρος κρίνει σκόπιμο να αναφερθεί στις "ατομικές ευθύνες" ενός μικρού κοριτσιού -και κατ' επέκταση όλων μας- που δεν ξέρουμε καν υπό ποιες συνθήκες νόσησε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger