Home » , » Υποκριτές Κανίβαλοι.

Υποκριτές Κανίβαλοι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 | 6:01 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η θέση μας για την επιδημία είναι γνωστή: Ο Κορονοϊός είναι υπαρκτός, δεν κατασκευάστηκε, είναι πολύ μεταδοτικός, αρκετά επικίνδυνος, ιδιαίτερα για ηλικιωμένους με υποκείμενα νοσήματα.
Ζητάμε επίσης να παίρνονται μέτρα πρόληψης, κι ένα από αυτά είναι φυσικά τα τεστ που δεν γίνονται στο βαθμό που πρέπει. Περιμένουμε δε το εμβόλιο, ενώ εξοργιζόμαστε από την προσπάθεια των εταιρειών για κέρδος με αφορμή την δυστυχία μας και των πολιτικών για σπέκουλα και τρομοκρατία.

Επομένως, όσο κι αν προσέχουμε, ανησυχούμε και παρατηρούμε τις εξελίξεις, δεν τρομοκρατούμαστε και δεν είμαστε διατεθειμένοι με αφορμή την άσχημη κατάσταση, που οι δημιούργησαν οι καπιταλιστές πολιτικοί, να ανεχτούμε δικτατορία και καταστολή.
Όπως δεν ανεχόμαστε το βιασμό της λογικής μας από κομπογιαννίτες, ψεκασμένους, κόλακες ή φερέφωνα.

Χτες έγινε μια ακόμα αλητεία. Τα ΜΜΕ κατασκεύασαν μια κατά “συρροή δολοφόνο”. Μια νεαρή νεφροπαθής έγινε ο “αποδιοπομπαίος τράγος” των εγκλημάτων όλων των πολιτικών.
Κάποιοι κατάλαβαν τι συνέβη:
“Έξαλλος λέει ο κ Χαρδαλιάς για την 24χρονη με κοροναϊό που ταξίδεψε στην Σαντορίνη! Ωραία. Βρήκαμε πάλι τα εξιλαστήρια θύματα να φορτώσουμε το ανάθεμα για τους 11 νεκρούς σε 48 ώρες, για τα γηροκομεία "βόμβες" με 14 νεκρούς και για τον αμέριμνο Πρωθυπουργό που άνοιξε τα σύνορα”!

Η πράξη της 24χρονης ήταν λάθος. Το να παρουσιάζεται όμως από τα ΜΜΕ ως “θηλυκός Τζακ Αντεροβγάλτης”, για να αποδείξουν πως τάχα φταίνε οι νέοι για τον κορονοϊό, είναι φασισμός, επομένως ψέμα.

Θα ήμασταν κι εμείς αυστηροί στην κριτική μας παρά τα ελαφρυντικά που υπάρχουν, αν δεν υπήρχαν μερικές “λεπτομέρειες”.
Καταρχήν φαίνεται καθαρά η χρησιμότητα των τεστ. Αυτών που η κυβέρνηση έκανε δειγματοληπτικά στους τουρίστες και θα κάνει επίσης δειγματοληπτικά στους μαθητές.
Έπειτα υπάρχει η αντιφατική πολιτική όσον αφορά την αντιμετώπιση της επιδημίας.
Η μητέρα της κοπέλας έχει δίκιο όταν είπε “με αυτά που βλέπουμε δεν ξέρουμε αν όντως υπάρχει κορονοϊός”. Εμείς που δεν βλέπουμε το “χαζοκούτι” είμαστε σίγουροι για τον κίνδυνο.

Μην ξεχνάμε όμως πως τον Ιούνιο πανηγύριζαν κάποιοι ηλίθιοι, γιατί δήθεν ήμασταν “ασφαλής χώρα”. Και πως, αν η κοπέλα ήταν ξένη και διάσημη, κανείς δεν θα της ζητούσε λογαριασμό.
Τα κρούσματα αυξήθηκαν μετά το άνοιγμα του τουρισμού χωρίς κατάλληλη προετοιμασία.

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο. Δεξιοί πολιτικοί και παπάδες με τη στάση τους ή ακόμα και με δηλώσεις τους παροτρύνουν τον κόσμο να αδιαφορήσει για τον ιό!
Θυμίζουμε τη συναυλία του Κούλη, τις φιέστες σε μαρμαρωμένους βασιλιάδες και πλατείες, τα πάρτι πλουσίων, που δεν τολμά να ενοχλήσει κανείς κοκ.
Χώρια τα στριμώγματα στα Μέσα Μεταφοράς, στις Σχολικές αίθουσες, οι απαράδεκτες συνθήκες στη δουλειά κλπ κλπ.

Αυτά τα βλέπει ο κόσμος. Γι αυτά οι παπαγάλοι κάνουν γαργάρες, βγάζουν το σκασμό!
Όπως κάνουν τουμπεκί σε κάθε τράγο που λέει πως δεν κολλάει ο ιός στην Εκκλησία και που προτρέπει το ποίμνιο να βγάζει τις μάσκες! Άλλωστε δεν έχει σημασία η μάσκα, αν φυλάνε όλοι ένα τζάμι ή γλείφουν ένα κουτάλι.

Οι παπάδες δυστυχώς διαμορφώνουν ένα μέρος της κοινής γνώμης. Ευτυχώς όσο πάει και λιγοστεύει η επιρροή τους, αλλά κάνουν απείρως χειρότερη ζημιά από μια νέα που ταξιδεύει με κορονοϊό. Γιατί θα τους ακούσουν δεκάδες, εκατοντάδες ψεκασμένοι με αγιασμό – “φάρμακο”.

Ακόμα μεγαλύτερη ζημιά κάνει η κυβέρνηση που άνοιξε τα πόδια στα τουριστάκια τα ζουμπουρλούδικα και τώρα ανοίγει τα σχολεία. Κι αντί να διαμαρτυρηθούν τα ΜΜΕ, δικαιολογούν το έγκλημα!

Ο Ιησούς, όταν ήθελαν να λιθοβολήσουν τη μοιχαλίδα, δεν είπε “δεν έκανε λάθος”, είπε "κάντε την αυτοκριτική σας".

ΥΓ Υπάρχουν χειρότερα από τον Κορονοϊό. Η νεφροπάθεια είναι ένα από αυτά.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

30 Αυγούστου 2020 στις 3:20 μ.μ.

Γιατι δεν μιλαει κανενας και για την οικονομια;;;;;

30 Αυγούστου 2020 στις 9:43 μ.μ.

Είναι υπαρκτός και μεταδοτικός; Από πού αντλήσατε την άποψη σας; Όχι από εμπειρία πάντως. Έτσι;

31 Αυγούστου 2020 στις 4:39 π.μ.

Angeliki Δεν παρακολουθείς ειδησεογραφία;
Εκτός των άλλων μας μετέφερε και την δραματική της εμπειρία μια γνωστή μας κοπέλα θύμα του θανατηφόρου ιού https://tsak-giorgis.blogspot.com/2020/08/covid19.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger