Home » , , » Επικοινωνιακό κυβερνητικό επιτελείο γ.τ.π

Επικοινωνιακό κυβερνητικό επιτελείο γ.τ.π

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 | 11:42 μ.μ.

Αξια αναφοράς η καταγγελία που κάνει  η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών  σε επιστολή που έστειλε με αποδέκτη τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια. 

Η εκτελεστική Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας, που υπογράφει το κείμενο, κάνει λόγο για αποσιώπηση κρουσμάτων κορονοϊού, και αναρωτιέται  «Ποιόν εξυπηρετεί η ανεπίτρεπτη τακτική απόκρυψης που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια Υγεία, ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες, αν όχι τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού»;

"Δεν είναι η πρώτη φορά που αποκρύπτονται επιβεβαιωμένα κρούσματα. Δεκάδες είναι οι καταγγελίες Σωματείων για συγκάλυψη-αποσιώπηση και άρνηση ενημέρωσης των εργαζομένων σε μεγάλους εργασιακούς χώρους που έχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία τους", συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Στο ίσιο κείμενο στιγματίζεται η στάση της κυβέρνησης η οποία "έχει το θράσος να κουνάει το δάχτυλο στον λαό και τη νεολαία και να κλείνει σε όλες τις πτώσεις την «ατομική ευθύνη»".

Προηγουμένως γράφαμε ότι το όλο θάμα με την εξάπλωση της πανδημίας η κυβέρνηση το διαχειρίζεται με φτηνά επικοινωνιακά τρικ.

Τώρα θα συμπληρώσουμε ότι όλο το επικοινωνιακό κυβερνητικό επιτελείο είναι γ.τ.π.

Φτιάχνουν σποτάκι, στα πλαίσια της καμπάνιας «Μένουμε Ασφαλείς», στο οποίο πρωταγωνιστή ο Στέφανος Τσιτσιπάς,όπου σ' αυτό πάνε να χρεώσουν την ευθύνη διασποράς του ιού στους νέους. Ακούμε, λοιπόν τον αθλητή να μας λέει: "αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας, αγκάλιασε την υπευθυνότητα σε κάθε σου βήμα".

Και εδώ ακόμα και ο πιο αφελής αναρωτιέται. Ποιος κυβερνητικό "αστροπελέκι" σκέφτηκε να αναθέσει στο συγκεκριμένο άτομο να μας κάνει αυτές τις προτροπές.
Αρκετοί χρήστες του διαδικτύου μόλις πριν λίγες μέρες διάβασαν δημοσιεύματα, αλλά έβλεπαν τον ίδιο -από φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στα  Social Media  ο Τσιτσιπάς- να είναι σε "τρελά κέφια" και να ξεσαλώνει στην Μύκονο μαζί με την παρέα του, χωρίς να κρατάνε το παραμικρό μέτρο προστασίας.

Τόσο άχρηστοι είναι τελικά;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger