Home » , » Το γιουσουφάκι των δεξιών αφεντικών.

Το γιουσουφάκι των δεξιών αφεντικών.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 | 6:38 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Οι νεοδημοκράτες που δεν ψήφισαν την άρση τη ασυλίας του Πολάκη έσωσαν το κόμμα τους από πολλές νίλες. Κι αυτό γιατί, αν δικάζονταν ο Πολάκης, τους γαλάζιους τι έπρεπε να τους κάνουμε;

Στο μεταξύ ο Άδωνις δείχνοντας την κατάντια της δεξιάς συμμορίας ζήτησε συγνώμη από τον εκδότη και επαγγελματία τρολλ Κουρτάκη, γιατί το κόμμα του δεν του έκανε το χατήρι να παραπέμψει σε δίκη τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Άδωνις δε ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο που πρόσβαλε κατ΄ επανάληψη αλλά από κάποιο τύπο που συνέχεια δημοσιεύει ψέματα.

“Το σημερινό Γιάννη μου ήταν μία αστοχία στην οποία δεν χωρούν δικαιολογίες. Σου ζήτω δημοσίως συγγνώμη για το γεγονός, ότι και από δική μου αδράνεια, το δικαίωμα ενός πολίτου να αντιμετωπίζει τον υβριστή του ισότιμα στο Δικαστήριο καταπατήθηκε. Δεν θα επαναληφθεί”.

Μην ανησυχεί το γιουσουφάκι των δεξιών αφεντικών. Δεν θα επαναληφθεί! Γι αυτό ο Κουρτάκης έκανε νέα μήνυση στον Πολάκη, ώστε οι δεξιοί να έχουν την ευκαιρία να διώξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους! Παλιά τους τέχνη κόσκινο.

Ο Βελόπουλος θέλει κι αυτός αίμα αντιπάλων. Να τον αρχίσουν τώρα στις μηνύσεις για τις απάτες του; Τις δήθεν επιστολές του Ιησού, τις αλοιφές – δηλητήρια, τα ρατσιστικά και τα ψέματα που ξέρασε;

Το ΚΙΝΑΛ ως γνήσια τσόντα δεν τόλμησε να καταψηφίσει την πρόταση της ΝΔ. Τραγικοί.

Το 1989 ο Μητσοτάκης κορόιδεψε τον κόσμο διώκοντας το βασικό πολιτικό του αντίπαλο: Τον Ανδρέα Παπανδρέου. Την πάτησα κι εγώ τότε, που ήθελα την κάθαρση. Ήμουν αφελής, μετά έβαλα μυαλό.
Μαζί με τον πρώην Πρωθυπουργό είχε παραπέμψει και αρκετούς υπουργούς, που οι πιο πολλοί καταδικάστηκαν. Πήρε την εξουσία αλλά δεν τη κράτησε πολύ. Οι καταδίκες γύρισαν μπούμερανγκ. Μάλιστα με αφορμή την καταδίκη του Δ. Τσοβόλα έγιναν επαναληπτικές εκλογές στη Β' Αθήνας που ήταν θρίαμβος του ΠΑΣΟΚ. Η ΝΔ δεν τόλμησε καν να κατέβει. Λίγο μετά έχανε την εξουσία. Κάποιοι στη δεξιά θυμούνται.

Ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να είχε μάθει από τα λάθη του πατέρα του. Ίσως ο Άδωνις θέλει να τον ρίξει και τα κάνει αυτά. Πάντως για να μην πάνε τόσοι βουλευτές της ΝΔ μάλλον κι ο ίδιος ο Μητσοτάκης δεν είδε κέρδος από την απόπειρα εξόντωσης του Πολάκη. Απλά δεν είχε το θάρρος να πει πως δεν έπρεπε να γίνει άρση της ασυλίας.
Μόνο δικαστήριο τύπου εκτάκτου στρατοδικείου εμφυλίου πολέμου ή χούντας θα μπορούσε να καταδικάσει τον Πολάκη. Κι αυτό γιατί είπε τη γνώμη του για τα ψέματα και τα συκοφαντικά που έγραψε ο Κουρτάκης.

Άλλωστε με τα όσα ψέματα έχουν πει κατά καιρούς οι νεοδημοκράτες, η παραπομπή του Πολάκη θα άνοιγε τους ασκούς του Αιόλου. Πολλοί θα έκαναν μηνύσεις σε δεξιά τρολλ, συκοφάντες, ψεύτες και απατεώνες.
Πολλοί γαλάζιοι βουλευτές θα ήταν απολογούμενοι γα ένα σωρό παραμύθια που είπαν και εξακολουθούν να λένε. Ο ίδιος ο Άδωνις και ο Κουρτάκης θα έπρεπε να είναι κάθε μέρα κατηγορούμενοι!

Να πούμε πως ακόμα και άλλες ιστοσελίδες που πρόσκεινται στη ΝΔ έχουν καταγγείλει κατά καιρούς τα ψέματα των Παραπολιτικών. Μερικά από ψέματα του:
“Βίντεο δείχνει την, παρουσία δεκάδων πιστών, περιφορά του Επιταφίου σε ναό στο Περιστέρι, παρά τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας”
“«Ελληνοποιούνται» 850.000 μετανάστες με νέο νομοσχέδιο” (επί ΣΥΡΙΖΑ)
“Χόρεψε ο Κουρουμπλής στη γιορτή του πλοιοκτήτη του Αγία Ζώνη ΙΙ” (Αυτό σηκώνει μήνυση για τα υπονοούμενα)

Πειραγμένες φωτογραφίες που προσβάλουν τον Αλέξη Τσίπρα, ισχυρισμοί ούτε λίγο, ούτε πολύ πως ο Πολάκης είναι τρομοκράτης (!), ρατσιστικός οχετός και πολλά άλλα.

Αλήθεια ο Κουρτάκης δεν ήταν που έβρισε χυδαία τη μητέρα απλού πολίτη ο οποίος είπε για το Noor 1 στα μέσα δικτύωσης;

Αν καταδικάσουν τον Πολάκη, κάποιους άλλους, οι δικαστές πρέπει να τους κρεμάσουν.
Ξέρουν το ποιόν του Κουρτάκη οι νεοδημοκράτες. Ούτε αυτοί δεν μπορούν να αντέξουν τη μπόχα του.
Πλην Άδωνι φυσικά που ευδοκιμεί στο βόθρο του φασισμού.

Οι πολιτικές διώξεις γίνονται όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα. Και πάντα γυρνάνε εναντίον όσων τις κάνουν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger