Home » , » Χρυσοχοϊδης: Δήλωσε "αδιάβαστος", τώρα παρουσιάζεται και "κουφός" στις καταγγελίες για τις απίστευτες αλητείες των ένστολων υφισταμένων του.

Χρυσοχοϊδης: Δήλωσε "αδιάβαστος", τώρα παρουσιάζεται και "κουφός" στις καταγγελίες για τις απίστευτες αλητείες των ένστολων υφισταμένων του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 | 2:07 π.μ.

Είναι εντυπωσιακός ο πολιτικός παχυδερμισμός του υπουργού μπάτσων και καταστολής Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.
Το ίδιο αξιοσημείωτο είναι και ο προκλητικός τρόπος που προσπαθεί να δώσει κάλυψη στα ένστολα καθάρματα στα οποία είναι πολιτικός προϊστάμενος.

Οχι απλώς αρνήθηκε "τσαμπουκαλίδικα" και για δεύτερη φορά, πριν μερικές μέρες να δώσει στην δημοσιότητα το πόρισμα της «Επιτροπής Αλιβιζάτου» -που ο ίδιος έχει φτιάξει προσχηματικά- και το οποίο αναφέρει περιστατικά αστυνομικής βίας, όπως του ζητούν επιτακτικά βουλευτές της αντιπολίτευσης, αλλά παρουσιάζεται να αγνοεί -στην ουσία αδιαφορεί- τις καθημερινές καταγγελίες οι οποίες έχουν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας όλες τις τελευταίες μέρες για την αλήτικη και ποινικός κολάσιμη συμπεριφορά των ένστολων υφισταμένων του.

Και επειδή εμείς δεν είμαστε θεσμολάγνοι αποφεύγουμε να εστιαστούμε στην αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά, του "πολιτικού γενίτσαρου", να μην δίνει την έκθεση της Επιτροπής Διερεύνησης Περιστατικών Αστυνομικής Βίας στην δημοσιότητα. ,
Την έχει στα συρτάρια του α' τις αρχές Μάη- με την δικαιολογία ότι το "πόρισμα εκκρεμεί προς αξιολόγηση".
(Προφανώς δεν αντιλαμβάνεται και ο ίδιος -δεν φημίζεται άλλωστε για την ευφυΐα του- ότι έτσι παραδέχεται ότι δεν έφτιαξε ένα ανεξάρτητο όργανο, όπως μας έλεγε τόσο καιρό, αλλά έναν μηχανισμό που θα τον "αξιολογεί" αν κάνει, σύμφωνα όπως το αντιλαμβάνεται αυτός, σωστά την δουλειά του)..

Μπορεί όμως ο Χρυσοχοϊδης να αδιαφορεί όταν κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βίντεο με περιστατικά αστυνομικού σαδισμού, απανθρωπιάς και κοινωνικού ρατσισμού, όπως αυτό που είδε χτες την δημοσιότητα με μπάτσο να κλωτσάει τραυματία με γύψο και πατερίτσες στο Μετρό;

Είναι δυνατόν να σφυρίζει αδιάφορα όταν υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες και μάλιστα από ένα πολιτικό πρόσωπο με συντηρητικές καταβολές, τον Γιάννη Μοίρα -υπήρξε αναπληρωτής γραμματέας Διεθνών και Σχέσεων και ΕΕ και αναπληρωτής γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος στη Νέα Δημοκρατία.και στην συνέχεια μεταπήδησε στους ΑΝΕΛ από όπου παραιτήθηκε αρχές του 2019), στις οποίες καταγγέλλονται σημεία και τέρατα, για έναν πυροσβέστη;  

Συγκεκριμένα, ένα άθλιο υποκείμενο που ονομάζεται Γιάννης Σιμογλάκης, από την Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, που εργάζεται στο Πυροσβεστικό Σώμα, απειλεί με θάνατο, πρόσφυγες και μετανάστες, αποκαλώντας τους Μουσουλμάνους "ζώα". (Το ότι είναι και "ψεκασμένος" αφού θεωρεί.τον κορωνοιό ως μύθο, ως πλάνη και ως υπόθεση εξαπάτησης του κόσμου, είναι δευτερεύον)..

Ολες αυτές οι δημόσιες τοποθετήσεις του πυροσβέστη, συνιστούν ποινικά αδικήματα, υπογραμμίζει ο κ. Γιάννης Μοίρας και ζητά από τον Χρυσοχοϊδη να παρέμβει.
Εξυπακούεται ότι άδικα θα αναμένει....
Ο υπουργός έχει άλλες προτεραιότητες. Ψάχνει να δει αν απέμεινε καμιά κατάληψη για να εκκενώσει.. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger