Home » , » Η εποχή τα βάρη κι οι συνθήκες ...

Η εποχή τα βάρη κι οι συνθήκες ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020 | 10:22 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Η πλειοψηφία δεν θέλει την ανθρωποφαγία. Αλλά είναι άλλο το δε θέλω κι άλλο το κάνω κάτι γι αυτό. Ο κόσμος αδρανεί. Γιατί; Πολλοί λόγοι και οι περισσότεροι ανεξάρτητοι από μας.

Τα ΜΜΕ φυσικά παίζουν το ρόλο του υπνωτικού. Γι αυτό πληρώνονται αδρά.
Σας θυμίζω πχ πως πολλοί ηλικιωμένοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Και πρόσβαση δεν σημαίνει πάντα καλή ενημέρωση γιατί υπάρχουν ένα σωρό γλείφτες που λένε ψέματα.

Η δεξιά χρησιμοποιεί το δημόσιο χρήμα και, αν είναι αντιπολίτευση, το χρήμα των πλουσίων αφεντικών της για προπαγάνδα.
Εμείς έχουμε λίγα site.
Αυτοί έχουν κανάλια, ιστοσελίδες, εφημερίδες... Αν χρειαστεί τους μπάτσους και τους δικαστές στο τσεπάκι τους.
Κάποιοι επηρεάζονται από την προπαγάνδα.

Ο Βελόπουλος πχ πωλητής – παραμυθάς ήτανε και βρέθηκε στη Βουλή! Γιατί; Γιατί παίζει από το πρωί ως το βράδυ.
Ο Λεβέντης το ίδιο. Και μάλιστα ήταν τόσο χάλια, που έπρεπε να περάσουν χρόνια για να βρει αρκετά κορόιδα.

Έπειτα είναι η απογοήτευση από τους ρεφορμιστές. Έκαναν την πολιτική της ΝΔ. Ο κόσμος της Αριστεράς απογοητεύτηκε. Οι φασίστες ξεσάλωσαν.

Δεν είναι μόνο η τακτική, είναι οι συνθήκες. Όταν πχ φοβούνταν μη ξεσηκωθεί ο κόσμος έκαναν διάφορα άλλα κόλπα. Τα κόμματα – μαξιλάρια, προβοκάτσιες...
Όταν τα έκανε μπάχαλο ο ΣΥΡΙΖΑ γράφοντας τον κόσμο στα παλιά του τα παπούτσια, ενώθηκαν.

Αρκετοί που είπαν ΟΧΙ στα Μνημόνια επέλεξαν την Αποχή. Δεν τους κατηγορώ, είπαμε όμως τον κίνδυνο. Αποχή επιλέγεις όταν έχεις την εναλλακτική, όταν επίκειται Επανάσταση.
Η Επανάσταση θα απαξιώσει τη νοθεία που γίνεται με διαφόρους τρόπους στις εκλογές, δεν θα κάνει η Αποχή από μόνη της την Επανάσταση.

Είναι πολλά και χωρά πολλή συζήτηση. Εμείς έχουμε δίκιο και μένουμε σταθεροί στις απόψεις μας. Οι τακτικές μεταβάλλονται ανάλογα με τις συνθήκες.

Η δήθεν θεαματικότητα των σκουπιδιών της τηλεόρασης που στηρίζεται; Σε κάποια μηχανάκια που είναι πόσα; Και τι αξιοπιστία μπορεί να έχουν στο σύνολο;

Από που ενημερώνονται οι Έλληνες; Οι νέοι από το διαδίκτυο. Όμως πολλοί όχι απευθείας από ενημερωτικά site αλλά μέσω των κοινωνικών δικτύων.
Εδώ τα γαλάζια τρολλ είναι πολύ οργανωμένα, έτσι καθαρά μειοψηφικές απόψεις υποστηρίζονται σθεναρά. Βεβαίως υπάρχει αντίδραση της πλειοψηφίας αλλά ανοργάνωτη.

Για αρχίστε να συζητάτε έξω στον κόσμο. Κι αν ακόμα βρεθεί κομματόσκυλο τον αποστομώνουμε. Εγώ δεν άκουσα καλό λόγο για το άνοιγμα του τουρισμού πχ έτσι όπως έγινε από κανένα.
Και βγάζουν γκάλοπ που λένε πως τάχα συμφωνούν με τα μέτρα! Παραμύθια. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger