Home » , » Δεν φτάνει που μας ρημάζουν και μας λεηλατούν, μας δουλεύουν κι' από πάνω!

Δεν φτάνει που μας ρημάζουν και μας λεηλατούν, μας δουλεύουν κι' από πάνω!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 | 9:51 μ.μ.

Πλεονασμός να κάνουμε αναφορά για το τι έλεγε προεκλογικά η Ν.Δ για να έχει ελκυστικό λόγο στο εκλογικό ακροατήριο και να αποκτήσει την ψήφο του και τι εφάρμοσε όταν βρέθηκε στην κυβερνητική εξουσία.

Πιθανόν να θυμάστε π.χ ότι λίγες μέρες πριν από τις εκλογές της 7ης Ιούλη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε τηλεοπτική του παρουσία δήλωνε κατηγορηματικά ότι διοικητές στα νοσοκομεία δεν θα διορίζονται αποτυχημένοι βουλευτές, αλλά επιτυχημένοι τεχνοκράτες. Οταν ανέλαβε την κυβερνητική εξουσία είδαμε τι συνέβη.

Φυσικά κανένα αστικό κόμμα δεν δείχνει συνέπεια στα όσα προαναγγέλλει προεκλογικά και στα όσα εφαρμόζει όταν βρεθεί στην κυβερνητική εξουσία.

Κάναμε αυτή την εισαγωγή, με αφορμή την εγκύκλιο που έδωσε στην δημοσιότητα -με τον χαρακτηρισμό μάλιστα "εξαιρετικά επείγον"-  ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας Παναγιωτης Κατσιβελας.

Ενας αποτυχημένος υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ και έμπιστος φίλος του πρώην πρωθυπουργό Α, Σαμαρά που έχει λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα, στιτιζόμενος πλουσιοπάροχα από τον κρατικό προϋπολογισμό έχει το θράσος να προκαλεί.
Γιατί μόνο σε θράσος μπορείς να αποδώσεις την εγκύκλιο που υπογράφει  όπου και μας γνωστοποιεί ότι από την 1η Σεπτέμβρη υπάρχει "Αδυναμία εκτέλεσης Μοριακού Ελέγχου του COVID - 19" και αυτό οφείλεται "λόγω της αλόγιστης χρήσης των εξετάσεων ξεπεράστηκε το όριο της δυνατότητας προμήθειας αντιδραστήρων από το Ε.ΚΕ.Α".

Τι αλόγιστη χρήση, ρε ξεκούρδιστε μπαγλαμά; Λες κάποιος να μην έχει τι να κάνει και για να σκοτώσει την ώρα του πάει σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό; 
Δεν λες καλύτερα ότι θέλεις να στείλεις τους πιθανούς φορείς της νόσου να τα "ακουμπήσουν" στους εμπόρους υγείας;

Τι είναι αυτοί ρε παιδιά; Δεν φτάνει που μας ρημάζουν και μας λεηλατούν, μας δουλεύουν κι' από πάνω! 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger