Home » , » Θα διεκδικήσει "πνευματικά δικαιώματα" ο Μιχαλολιάκος επειδή η Ν.Δ του έκλεψε την ναζιστική του ρητορική;

Θα διεκδικήσει "πνευματικά δικαιώματα" ο Μιχαλολιάκος επειδή η Ν.Δ του έκλεψε την ναζιστική του ρητορική;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 | 4:55 μ.μ.

Το είδαμε κι αυτό και έχει την πλάκα του. Ο υπόδικος φυρερίσκος, παρουσιάζεται σήμερα οργισμένος και μόνο με προσφυγή στα αστικά δικαστήρια δεν απείλησε, διεκδικώντας "πνευματικά δικαιώματα", αφού ο πρωθυπουργός και τα στελέχη της Ν.Δ., αντιγράφουν την ναζιστική του ρητορική.

Και έχει δίκιο ο ντόπιο αρχιναζί να εμφανίζεται ενοχλημένος αφού η Ν.Δ του "έκλεψε" την πολιτική του ατζέντα και λεηλάτησε την εκλογική του βάση, αφήνοντας τον στο περιθώριο της πολιτικής ζωής.

Δύσκολα θα ανέμενε ο Μιχαλολιάκος ότι θα υπήρχε κυβέρνηση της Ν.Δ που θα είχε πρόθεση -άσχετα αν το ματαίωσε μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε- να στείλει υφυπουργό της για να εκπροσωπήσει τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση στις "γιορτές μίσους" στον Γράμμο..
Προφανώς και δεν θα περίμενε να ακούσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να χαρακτηρίζει τους μετανάστες "ασύμμετρη απειλή κατά της εθνικής ασφάλειας της χώρας". 

Αντιλαμβάνεται ο φυρερίσκος ότι αφοπλίζεται ιδεολογικά αφού το εκλογικό ακροατήριο το οποίο απευθύνεται το καλύπτουν δηλώσεις και πολιτικές θέσεις όπως του γενικού γραμματέα του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής Μάνου Λογοθέτη. ότι «η Ελλάδα είναι υπό επίθεση» από τους μετανάστες. Στην ίδια κατεύθυνση και οι τοποθετήσεις του υπουργού Βορίδη ο οποίος έκανε λόγο για τον «κίνδυνο των λαθρομεναναστών»,  ενώ το σχετικό αφήγημα συμπλήρωσε ο ίδιος ο Μητσοτάκης κάνοντας αναφορά σε "εισβολή" από "κύματα προσφύγων και οικονομικών μεταναστών που πολιορκούν τις ευρωπαϊκές χώρες» (!).

Μ' όλα αυτά τα δεδομένα είναι να μην νιώθει ανασφαλής και "θλιμμένος" ο Μιχαλολιάκος; :Απ' την μια έχει να αντιμετωπίσει το πρώην πρωτοπαλίκαρο του, τον Κασιδιάρη, που τον "πρόδωσε" και έφτιαξε δικό του μαγαζί, από την άλλη αγωνιά για την δικαστική απόφαση που αναμένει ο ίδιος και  τα μέλη της εγκληματικής συμμορίας του, ενώ παράλληλα  διαπιστώνει ότι η Ν.Δ ., "κλέβοντας" το ναζιστικό "ρεπερτόριο" του, τον απογύμνωσε απ' τα ότι όποια κοινωνικά ερείσματα είχε.

Κατάντησε, δηλαδή να τον κλαίνε και οι σβάστικες. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger