Home » , , » Κατάγματα στην νοημοσύνη μας από τους απόφοιτους του πανεπιστημίου Γκέμπελς

Κατάγματα στην νοημοσύνη μας από τους απόφοιτους του πανεπιστημίου Γκέμπελς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 | 9:01 μ.μ.


Πρέπει να το παραδεχθούμε. Το "αόρατο" πανεπιστήμιο Γκέμπελς, που λειτουργεί με χορηγούς Πέτσινες λίστες, μυστικά κονδύλια, και φωτογραφικούς νόμους από την κυβέρνηση, έχει δημιουργήσει στρατιές άριστων αποφοίτων.

Το ουσιαστικό πρόβλημα -στην διαιώνιση του οποίου έχει μεγάλες ευθύνες το εργατολαϊκό κίνημα- είναι ότι δεν έχουμε στήσει αποτελεσματικά αναχώματα ώστε να περιορίσουμε -να  μηδενίσουμε δεν γίνεται- την επίδραση που έχουν αυτοί οι "απόφοιτοι", στην διαμόρφωση της λεγόμενη κοινής γνώμης και κατ' επέκταση σ' αυτό που ονομάζουμε μαζική συνείδηση,

Δίο σημερινές χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Ανοίγουν τα σχολεία υπό συνθήκες δημιουργίας νέων υγειονομικών βομβών, και αυτό που αξίζει να προβληθεί από τα ΜΜΕ είναι ότι "συμφώνησε το υπουργείο Παιδείας με την Εκκλησία για τον αγιασμό στα σχολεία".

Βλέπουν την δημοσιότητα σοκαριστικά στοιχεία για την ύφεση που κύρια πλήττει τα λαϊκά στρώματα και οι φυλλάδες ανακαλύπτουν ότι "επιτρέπουν αισιοδοξία".

Οντως υπάρχει μια επικοινωνιακή κυβερνητική δύναμη κρούσης, μπουκωμένη με κρατικό χρήμα. Είναι αλήθεια επίσης ότι έχουν δημιουργήσει ένα "προβοτοποιημένο" μέρος στην κοινωνία.
Είναι όμως πρόκληση να υποτιμάν τόσο κατάφωρα την νοημοσύνη μας, μη αντιλαμβανόμενοι ότι οι σανοφάγοι, τηλεθεατές και αναγνώστες, άρχισαν να μειώνονται δραστικά. 
Τουλάχιστον αυτή είναι η αίσθησή μας.  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger