Home » , » Μη μου τον Πρόεδρο τάραττε.

Μη μου τον Πρόεδρο τάραττε.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 | 6:40 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Υποταγμένοι, ψεύτες, εγκληματίες... Μα πάνω από όλα ηλίθιοι. Αυτοί απέμειναν στη ΝΔ. Και τα βολεμένα βαφτιστήρια, που λεηλατούν το δημόσιο χρήμα.

Οι αλήτες της Νέας Δικτατορίας βάλλουν οργανωμένα κατά της Ακρίτα γιατί ειρωνεύτηκε τον Πρόεδρο Τραμπ! Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν τα δεξιά τσουτσέκια; Κάθε φορά που νομίζω πως πιάνουν πάτο, πάνε ακόμα παρακάτω!

Οι δούλοι θίχτηκαν που είπε η Έλενα κατά του αφέντη! Φυσικά όταν βρίζονται παιδιά, μαθητές, που έχουν όλα τα δίκια, όταν χτυπάνε τα ΜΑΤ γιατρούς, όταν συκοφαντούνται αθώοι πρόσφυγες, όταν καταριούνται αντιπάλους πανηγυρίζουν!

Φυσικά η Ακρίτα τους έστησε παγίδα κι έπεσαν μέσα. Είπε για το μισογύνη ρατσιστή Πρόεδρο των ΗΠΑ και φάνηκε άλλη μια φορά ποια καθίκια τον υποστηρίζουν. Μαζί με τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, τις επεμβάσεις, τα Μνημόνια... Η δεξιά δεν ξεχνά τι σημαίνει ανθρωποφαγία.

Φυσικά οι πολλοί αγανάκτησαν με τα γαλάζια troll που τα περισσότερα είναι πρώην χρυσαλήτες. Με την ευκαιρία, αύριο να φροντίσουμε να είμαστε όλοι έτοιμοι για να μην μας τη φέρουν κάτι δήθεν ανεξάρτητοι δικαστές. Μην πέσουν στα μαλακά οι φονιάδες.

Για τον «Τραμπάκουλα» δυο λόγια.

Δεν πρόκειται να πάθει τίποτε απολύτως από τον Κορονοϊό. Για τον απλό λόγο πως μια διμοιρία γιατρών και νοσοκόμων είναι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο πάνω από το κεφάλι του. Άλλωστε το λέει κι η παροιμία. «Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει». Ζητώ συγνώμη για την παροιμία από τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου, τα σκυλάκια. Ο Τραμπ είναι εχθρός κάθε ανθρώπου, όπως κάθε φασίστας.

Είδατε τη σουίτα έτσι; Παλάτι το δωμάτιο που τον έχουν. Και ρωτώ: Έχουν περίθαλψη όλοι στις ΗΠΑ; Δεν μιλάω για πολυτέλειες, έστω τα βασικά. Όχι! Πέθαναν τόσες χιλιάδες άνθρωποι στις ΗΠΑ, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς δεν είχαν χρήματα ούτε καν για εξέταση από ιατρό, πόσο μάλλον για νοσηλεία. Γι αυτά τα δήθεν ευαίσθητα νεοφιλελέ φασιστόμουτρα όχι μόνο σιωπούν αλλά ήθελαν να ανατινάξουν και δημόσια νοσοκομεία.

Κι ερχόμαστε εδώ. Οι πέτσινες δημοσκοπήσεις λένε ψέματα. Ο κόσμος είναι οργισμένος. Και ρημάξαμε οικονομικά και κολλήσαμε ιό. Ακόμα οι 1200 κλίνες που μας έλεγαν είναι παραμύθι. Με 200 διασωληνωμένους θα αρχίσει κόσμος να πεθαίνει αβοήθητος! Ας πουν τα παλιοτόμαρα κάτι και γι’ αυτό. Ή μήπως η ζωή της πλέμπας δεν μετράει όπως δεν μετράει των αφροαμερικανών στις ΗΠΑ;


Γι’ αυτό η πλειοψηφία γέλασε με την εικόνα της Πρώτης Κυρίας να φτυαρίζει τον «τάφο του Προέδρου», αν και ξέρει πως δυστυχώς είναι μόνο χιούμορ. Όταν ο Αδόλφος τίναξε τα άρρωστα μυαλά του στο αέρα, εκατομμύρια πανηγύρισαν. Οι ναζί λυπήθηκαν, όπως λυπούνται τώρα γι αυτό το αφεντικό. Κι ο Χίτλερ άνθρωπος ήτανε μωρέ! Πλάκα κάνω.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger