Home » , » Διπλή πρόκληση

Διπλή πρόκληση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 | 8:09 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι χρυσαλήτες με στολή κατόπιν εντολής φυσικά κρατούσαν όμηρο ένα παιδί. Τα σκουλήκια της εγκληματικής συμμορίας της Νέας Δικτατορίας θέλουν να τρομοκρατήσουν τους μαθητές.

Ο μόλις 14 χρονών μαθητής δεν έκανε κάποιο αδίκημα. Συμμετείχε στο μαθητικό συλλαλητήριο της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου, στην Αθήνα κι αυτό όπως φαίνεται είναι έγκλημα για τους φασίστες και την απόλυτα διεφθαρμένη και ταξική δικαιοσύνη κατ’ ευφημισμό.
Οι στημένες κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι σε βαθμό κακουργήματος!  

"Εγώ κατηγορούμαι για κακούργημα και ότι είχα μολότοφ, ενώ πέρασα δύο ελέγχους από αστυνομικούς. Μέσα στο κρατητήριο οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες .Εγώ είπα την αλήθεια. Δεν είχα κάτι να κρύψω. Πήγα να φάω, έτυχε να ήμουν άτυχος, από εκεί και πέρα έγινε ό,τι έγινε", δήλωσε ο μαθητής όταν αφέθηκε ελεύθερος μετά από 4 μέρες στην φυλακή.

Για τη δολοφονία ανθρώπων η εισαγγελέαςφίλη της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» προτείνει να αφεθούν ελεύθεροι (με περιοριστικούς όρους), οι καταδικασθέντες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης! Αυτό είναι ανήκουστο!
Έγινε βέβαια μια φορά κάτι παρόμοιο: Οι Άγγλοι και η κυβέρνηση των υποτελών καθαρμάτων, απελευθέρωσαν τους προδότες συνεργάτες των ναζί κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου πολέμου.

Όλοι στο δρόμο για να απαντήσουμε στη διπλή πρόκληση. Να μάθουν τα φασισταριά, τα ναζιστικά τέρατα πως δεν τρομοκρατούμαστε αλλά απαιτούμε πραγματική δικαιοσύνη. Είναι ώρα των έργων.

Για όσους τυχόν εκπλήσσονται τους θυμίζουμε πως ο πυρήνας της αστικής δήθεν δημοκρατίας είναι ο φασισμός. Όπου τιμωρεί όσους ζητάνε καλύτερη ζωή και επιβραβεύει καθάρματα, εγκληματίες και σκουλήκια που ζουν από τη σαπίλα και τη διαφθορά.

Αυτά που γίνονται καταδικάζονται από τις διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις. Τόσο το ντάντεμα των φονιάδων, όσο και ο βασανισμός και η φυλάκιση αθώων παιδιών.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger