Home » , » Τοξικό ρατσιστικό παράσιτο

Τοξικό ρατσιστικό παράσιτο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 | 11:32 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν θα γράψω τα σχόλια του κόσμου για το αιδοίο που πέταγε τον Πορτοσάλτε, καθώς ξέρω πως τα κόπρανα βγαίνουν από αλλού.

«Fake news και προσβολή νεκρού! Τι κάνει η ΕΣΗΕΑ;;; Τι κάνει η Ελληνική Δικαιοσύνη; Μήπως πρέπει κάποιος να κινηθεί νομικά; Μήπως να μπει ένα τέλος στον Πορτοσαλτισμό που ελεύθερα διαδίδει ψέματα και προσβάλει ότι δεν του αρέσει;».

Δικαιολογημένη η οργή του κόσμου για την προσβολή του νεκρού Ζακ Κωστόπουλου που δολοφονήθηκε άγρια από φασίστες.

«Ας το βουλώσει κάποιος στον Πορτοσάλτε να σταματήσει να πιάνει τους νεκρούς μας στο κωλόστομά του».

«"Τοξικοαυτός" είναι όποιος ενημερώνεται από τον Πορτοσάλτε, που μπήκε σε κανάλι για να μας ληστέψει από κάθε ίχνος λογικής και αξιοπρέπειας που μας έχει απομείνει»

«Σε μια κανονική χώρα θα είχε διαγράψει ήδη η ΕΣΗΕΑ τον Πορτοσάλτε, ενώ σαφέστατα υπάρχουν και νομικές συνέπειες για προσβολή νεκρού, ψευδείς ειδήσεις και πολλά άλλα. Είναι Τετάρτη όμως στο Γιδογαμιστάν, όλα καλά. Μακάρι να κάνουν αγωγή οι συγγενείς του Ζακ».

Σημείωση: Φτάνει να μην δικάζει κάποιο μέλος της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας. Βλέπετε δεν υπάρχουν μόνο λούμπεν ναζί. Υπάρχουν τα φερέφωνα των καναλιών, εφοπλιστές και πολλοί άλλοι.

«Το χειρότερο με άτομα σαν τον Πορτοσάλτε είναι πως τους έχει κάπως δοθεί το ελεύθερο να μην σέβονται νεκρούς και οικογένειες. Κι αυτό είναι τόσο θλιβερό και δείχνει πόσο σάπια έχει γίνει η κοινωνία μας».

«Όταν λέει ψέματα για έναν νεκρό ο #πορτοσαλτε είναι Τετάρτη Όταν πάει ο Ρουβικώνας κ άλλοι κ γράφουν συνθήματα στην πυλωτή της πολυκατοικίας που μένει ο πορτοσαλτε είναι τρομοκρατική ενέργεια ενάντια στην ελευθερία του λόγου κ την δημοκρατία Μαιστα».

Τώρα έχουν δίκιο κι όσοι παρατηρούν πως αν υπήρχε η ΟΠΛΑ, ή μια άλλη αντίστοιχη οργάνωση οι φασίστες θα μαζεύονταν. Πρέπει να κατανοήσουμε πως αυτά που λένε οι κηφήνες των καναλιών εντάσσονται στον άγριο πόλεμο που διεξάγεται εναντίον μας.

Οι νεκροί μας χλευάζονται οι φονιάδες τους παίρνουν μετάλλια όπως γίνεται σε κάθε ταξικό πόλεμο, αλλά και σε πολλούς άλλους πολέμους. Τα ίδια έκαναν οι ναζί στο Β’ Παγκόσμιο που παρασημοφορούσαν τους χειρότερους εγκληματίες, αυτούς που έσφαζαν αμάχους.

Έχουμε πόλεμο, πόσες φορές θα το πούμε; Και σε μια τέτοια κατάσταση με ένα τέτοιο αδίστακτο (ταξικό) εχθρό ή πολεμάμε ή μας σφάζουν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger