Home » , » Οι φυλοναζιστικοί θύλακες που φωλιάζουν στην Αστυνομία, όχι μόνο δεν εκκαθαρίστηκαν, αλλά επί Υπουργίας Χρυσοχοϊδη ενδυναμώθηκαν, ενθαρρύνθηκαν και αποθρασύνθηκαν

Οι φυλοναζιστικοί θύλακες που φωλιάζουν στην Αστυνομία, όχι μόνο δεν εκκαθαρίστηκαν, αλλά επί Υπουργίας Χρυσοχοϊδη ενδυναμώθηκαν, ενθαρρύνθηκαν και αποθρασύνθηκαν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 | 4:19 μ.μ.

Τα "παλικάρια" του Χρυσοχοϊδη, είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν την "θλίψη" τους σήμερα, μετά την καταδίκη των ινδαλμάτων τους, σε τραμπουκισμούς εκτόνωσης σε βάρος των διαδηλωτών που πανηγύριζαν μετά την καταδικαστική απόφαση που ανακοινώθηκε σε βάρος των μελών της ναζιστικής συμμορίας.

Η καταγγελία του Βαρουφάκη για την αντιμετώπιση που είχε από έναν μπάτσο που δεν έφερε διακριτικά δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 
Ανάλογες συμπεριφορές "υπερασπιστών του νόμου" έχουμε καθημερινά. Και προφανώς είναι χωρίς αντίκρισμα η τοποθέτηση του ΜέΡΑ25 που αναφέρει: "Ο Πρωθυπουργός οφείλει να ζητήσει ΑΜΕΣΑ την παραίτηση του κ. Χρυσοχοΐδη και την καθαίρεση όλων των αξιωματικών που ήταν σήμερα υπεύθυνοι για τα ΜΑΤ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αν δεν το πράξει, θα είναι ηθικός αυτουργός όλων αυτών των επιθέσεων και πολιτικά υπεύθυνος για την εκκόλαψη του αυγού του φιδιού μια τέτοια ιστορική μέρα που το αντιφασιστικό κίνημα το τσάκισε".

Εχει πάντως την αξία του να αναφέρουμε την καταγγελία του ΜέΡΑ για την αναίτια επίθεση των μπάτσων στους διαδηλωτές κάτι που "σημαίνει ότι το να χειροκροτείς την ήττα του ναζισμού, για την Αστυνομία του κυρίου Χρυσοχοϊδη αποτελεί έγκλημα προς πάταξη".
Αξιοσημείωτη και η σωστή 
 διαπίστωση του ίδιου κόμματος: "Είναι προφανές ότι οι φυλοναζιστικοί θύλακες που ακόμα φωλιάζουν στην Αστυνομία και δίνανε θηριώδη ποσοστά στη «Χρυσή Αυγή» επί της ακμής της, θύλακες που όχι μόνο δεν εκκαθαρίστηκαν, αλλά επί Υπουργίας Χρυσοχοϊδη ενδυναμώθηκαν, ενθαρρύνθηκαν και αποθρασύνθηκαν, δεν αντέξανε ούτε αυτή τη μία στιγμή να κρύψουν τα πραγματικά τους ιδεώδη, έστω για τα προσχήματα".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger