Home » , , » Προσλαμβάνουν και εξοπλίζουν μπάτσους την στιγμή που μειώνουν τα κονδύλια για το ΕΣΥ!

Προσλαμβάνουν και εξοπλίζουν μπάτσους την στιγμή που μειώνουν τα κονδύλια για το ΕΣΥ!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 | 1:11 π.μ.



Σε δυο μόνους τομείς η κυβέρνηση των "αρίστων" τα πάει τέλεια και οι επιδόσεις της είναι "αξιοθαύμαστες".
Ο ένας είναι ότι έχει στήσει ένα τεράστιο προπαγανδιστικό μηχανισμό, που τον χρηματοδοτεί ο αιματηρά φορολογούμενος πολίτης, ανάγοντας τον γκεμπελισμο σε επιστήμη.
Ελέγχοντας απόλυτα τα καθεστωτικά ΜΜΕ έχουν πετύχει, σε μεγάλο βαθμό να παρουσιάζουν τη επικοινωνιακή τους τακτική, σαν την πολιτική που έχει ανάγκη ο τόπος αυτή την δύσκολη συγκυρία.

Η δεύτερη μεγάλη "επιτυχία" της κυβέρνησης του νέου Μωυσή, είναι η ταξική του στοχοπροσήλωση που δυστυχώς εφαρμόζει χωρίς να συναντάει τις λαϊκές αντιδράσεις που απαιτούν οι καιροί. 

Επιβάλλουν 10ωρα εργασίας, θωρακίζουν όσο δεν παίρνει τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, τα χτυπήματα στο λαϊκό εισόδημα και στις λαϊκές ελευθερίες διαδέχονται το ένα το άλλο.
Και την ίδια στιγμή που ασύδοτα, με φασιστική λογική κάνουν αλλεπάλληλα αίσχη σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας, χωρίς να ρωτάνε κανέναν, εκλιπαρούν τους κλινινάρχες να τους χρυσοπληρώσουν μήπως και πάρει μια ανάσα το ΕΣΥ που είναι στα όρια της κατάρρευσης με αφορμή την θανατηφόρα πανδημία.

Το χρονικό διάστημα που προσλαμβάνουν μιλιούνια νέους μπάτσους και διαθέτουν τεράστια κονδύλια για τον κάθε είδους εξοπλισμό τους, έρχεται το δημοσίευμα του "Ριζοσπάστη" να αποκαλύψει ότι μεθοδευμένα οδηγούν στο θάνατο όσους φτωχούς συμπολίτες μας προσβληθούν από τον κορονοϊό. και δεν δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αναζητήσουν ελπίδα για ζωή στα μαγαζιά των εμπόρων υγείας.

Διαβάζουμε, λοιπόν, στο δημοσιογραφικό όργανο του ΚΚΕ:

 Εν μέσω πανδημίας, και παρά τα παχιά λόγια της κυβέρνησης για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας, ο κρατικός προϋπολογισμός προβλέπει πως από 4,829 δισ. ευρώ που δόθηκαν φέτος (2020) για το υπουργείο Υγείας, εκ των οποίων τα 523 εκατομμύρια ευρώ για παρεμβάσεις για τον COVID-19, του χρόνου, το 2021, οι δαπάνες αναμένονται να είναι 4,257 δισ., εκ των οποίων τα 131 εκατομμύρια για τέτοιες παρεμβάσεις.

Τι προκύπτει από το λογαριασμό; Οτι αν αφαιρέσει κανείς τα προσωρινά και ανεπαρκή μπαλώματα, με τα οποία η κυβέρνηση προσπαθεί να καλύψει όπως - όπως τα χάλια, το 2021 οι δαπάνες για την Υγεία θα είναι ακόμα πιο κάτω κι από φέτος κατά 572 εκατομμύρια ευρώ!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger