Home » , » Κανένας εφησυχασμός, καμία απάθεια και μοιρολατρία.

Κανένας εφησυχασμός, καμία απάθεια και μοιρολατρία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 | 5:31 μ.μ.

Της Αλέκας Ζορμπαλά

 Ας πούμε Ναι σε lockdown για λόγους προάσπισης της δημόσια υγείας, παρότι γνωρίζουμε, ότι το lockdown και με τον τρόπο που γίνεται, πλήττει συνταγματικά κατοχυρωμένα, κοινωνικά, πολιτικά, ατομικά δικαιώματα και χώρους ελευθερίας. 

Να πούμε όμως Όχι σε αυτόν τον ξέφρενο κυβερνητικό οργασμό, που σε περίοδο πανδημίας και αφού μας στερεί την δυνατότητα κάθε αντίδρασης, γκρεμίζει ό,τι είχε απομείνει από το πάλαι ποτέ Κράτος Δικαίου και Κράτος Πρόνοιας και κατεδαφίζει κάθε εργατικό δικαίωμα.

Προχθές η απαγόρευση των διαδηλώσεων, εχθές ο απάνθρωπος πτωχευτικός κώδικας, και για σήμερα μόνο ένα πλούσιο μενού νομοθετικού οργασμού, όπου μεταξύ άλλων προβλέπεται και η παραγραφή αδικημάτων λαθρεμπορίας και φοροδιαφυγής, που τελέσθηκαν πριν την 1.7.2019!!! (δηλ. αδικήματα που διαπράχθηκαν πριν βγει  κυβέρνηση η Ν.Δ.). 

Γιατί αν δεν απαλλάξουμε τους φίλους μας λαθρέμπορους και φοροφυγάδες ποιόν θα απαλλάξουμε; τους 14χρονους μαθητές; ή τον περιπτερά, που δεν έκοψε απόδειξη για τσίχλες; 

Κανένας εφησυχασμός, καμία απάθεια και μοιρολατρία. 

Το "Θα λογαριαστούμε μετά" απέδειξε, ότι απέτυχε.

Για να μην βγούμε κάποτε από τις επαναλαμβανόμενες καραντίνες σε έναν κρανίου τόπο,  διακτινισμένοι σε χρόνια πριν από τη Γαλλική Επανάσταση!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger