Home » , » Λαϊκίζοντας

Λαϊκίζοντας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 | 9:30 μ.μ.


Δεν είχε και την πιο θερμή υποδοχή από τους χρήστες του twitter η ενθουσιώδεις ανάρτηση της Ελληνικής αστυνομίας, ότι ο ελληνικός λαός πλήρωσε και άλλα χρήματα για να προμηθευτούν τα "όργανα της τάξης και ασφάλειας" καινούργια "εργαλεία" καταστολής.
Απ' ότι μας λέει, λοιπόν, η ανακοίνωση των μπάτσων, σήμερα παρέλαβαν τα "παλικάρια" του Χρυσοχουντίδη 100 νέες μοτοσυκλέτες ενώ από την αρχή του χρόνου έχουμε πληρώσει αρκετά εκατομμύρια για τα συνολικά νέα 778 οχήματα που στελέχωσαν τους κατασταλτικούς μηχανισμούς.

Εξοχα. Και όλα αυτά σε καιρούς έξαρσης της θανατηφόρας πανδημίας. Και αν τώρα αναρωτηθείς πόσα ασθενοφόρα έχει προμηθευτεί το ίδιο διάστημα το ΕΣΥ τα Μπογδανοειδή θα σε πουν λαϊκιστή.

Αν έχεις ενστάσεις γιατί η κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόσληψη μόνο 300 γιατρών και την ίδια ώρα εξάγγειλε την μεγέθυνση των κατασταλτικών μηχανισμών µε την πρόσληψη περίπου 2.000 «πανεπιστηµιακών security», θα εμφανιστούν τα Πρετεντεροειδή ασπόνδυλα να σε επικρίνουν για έλλειψη αντίληψης όσο αφορά τις εποχές "κανονικότητας".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger