Home » , , » “Τομάρι”, “αδιάφορος”, “τέρας”! Με μια λέξη νεοφιλελέ.

“Τομάρι”, “αδιάφορος”, “τέρας”! Με μια λέξη νεοφιλελέ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 | 10:56 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

Τα ΜΜΕ πανηγυρίζουν. “Τα πάμε καλύτερα” είπε με θριαμβευτικό τόνο κάθαρμα των καναλιών! Το “καλύτερα” είναι πως σήμερα έχασαν τη ζωή τους 85 συνάνθρωποι μας!

Τα 1.044 νέα κρούσματα οφείλονται στα μόλις 7.203 τεστ που έγιναν σήμερα, τα λιγότερα τεστ από τις 12 Οκτωβρίου εκτοξεύοντας το ποσοστό θετικότητας - δηλαδή πόσοι είναι θετικοί στον Κορονοϊό στους 100 που κάνουν τεστ – στο 14,5%!

Στις 12 Οκτωβρίου, που κάναμε 6.670 τεστ, είχαμε 295 κρούσματα ημερησίως. Αυτό είναι το “καλύτερα”, η μείωση των τεστ, όπως είχαμε πει.

Θα μειώσουν τεστ, ακόμα και θα μαγειρέψουν τους αριθμούς, ώστε να πούνε πως τάχα μας “έσωσαν”.

Το “καλύτερα” επίσης είναι οι 600 συνάνθρωποι μας που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ.

Είναι πως έχουμε πλέον 105.271 συνολικά κρούσματα.

Όμως ο θριαμβευτικός τόνος πρέπει να δοθεί από τα κανάλια, γιατί ο τύπος που μας κυβερνά, έκανε ποδήλατο στην Πάρνηθα για να χωνέψει τα γλυκά της Θεσσαλονίκης.

Άλλωστε έχει μπαϊλντίσει ο κακόμοιρος ο Κυριάκος, όλο διακοπές - διακοπές έχει βαρεθεί, κι είπε να κάνει τη λίγο ποδήλατο, να δει πως ακριβώς έκανε τη ζωή εκατομμυρίων.

Σκεφτείτε σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χώρα της Ευρώπης, πρωθυπουργό να ποζάρει έτσι, στην τοποθεσία Κοσμάρα, εν μέσω Πανδημίας, σε μια χώρα με τον ψηλότερο αυξητικό ρυθμό θανάτων... και να μην ανοίγει μύτη”.

Η φωτογραφία τον δείχνει κολλητά με 5 άλλους χωρίς μάσκες. Χρυσοχουντίδη, 6 πρόστιμα των 300, περιποιημένα, στους κυρίους. Αλλά αυτός δεν ηλικιωμένος χαμηλοσυνταξιούχος, οπότε “εντάξει”.

Το εξοργιστικό φυσικά είναι το ύφος και το ήθος της Μαρίας Αντουανέτας.

“Άρχισαν ανακρίσεις μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας απ' την Πάρνηθα. Αντί να ψάχνουν στο Μαξίμου για βαθύ λαρύγγι που μου δίνει πληροφορίες, να ψάξουν τι είναι αυτό που κάνει τον πρωθυπουργό να συμπεριφέρεται χωρίς καμία ενσυναίσθηση. Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα”. Γράφει ο Βαξεβάνης.

“Μας κυβερνά γαϊδούρι” λέει οργισμένος ο κόσμος. Διαφωνώ, τα γαϊδούρια είναι πολύ χρήσιμα ζώα.

Το θέμα είναι η υποκρισία του Μητσοτάκη που βάζει τους μπάτσους να κοπανάνε τον κόσμο, ενώ για τον ίδιο δεν ισχύει τίποτα, ακόμα κι αν το έχει πει ο ίδιος για τους άλλους.

Αν έκανε αυτά άλλος πρωθυπουργός θα τον είχανε γδάρει οι δημοσιογράφοι. Τα κανάλια θα έπαιζαν όλες τις ειδήσεις με φόντο αυτή τη φωτογραφία.

Γιατί είναι ύβρη να χασκογελάς και να διασκεδάζεις, όταν έχεις ρημάξει τη χώρα, έχεις εξ αιτίας της πολιτικής σου 2.406 νεκρούς και συνεχίζεις!

“Με 100 νεκρούς καθημερινά, ο εθνικός τουρίστας που παριστάνει τον πρωθυπουργό, ανεβάζει στόρι με τσουρέκια κ κάνει ποδηλατάδα στη Πάρνηθα. Μλκ ο τύπος είναι τελείως στ' αρχίδια του...”

“Τομάρι”, “αδιάφορε”, “τέρας” είναι οι πιο ευγενικές λέξεις που του λέει ο κόσμος. Απλά νεοφιλελέ. Ή ανθρωποφάγος το ίδιο είναι.

Ο Μητσοτάκης φαίνεται να έδωσε εντολή να μαγειρέψουν τον αριθμό κρουσμάτων, όπως περίπου κάνει με τις δημοσκοπήσεις.

Γιατί η αγανάκτηση πλέον φαίνεται παντού. Ο κόσμος απαιτεί να μάθει, γιατί ενώ έκανε τόσες θυσίες τους προηγούμενους μήνες, μετράει τώρα τόσους νεκρούς.

Γιατί δεν ήταν το ΕΣΥ έτοιμο όταν υπήρχε χρόνος.

Φυσικά ξέρει πως αντί για γιατρούς πήραν μπάτσους που έβαλαν πρόστιμα τις περισσότερες φορές άδικα. Πως τα λεφτά για την Υγεία πήγαν στα κανάλια.

Πρέπει λοιπόν να τους δώσει σύντομα μια καλύτερη εικόνα έστω κι αν κρύψει τη ζοφερή κατάσταση στην οποία μας έχει φέρει. Δεν πετάμε όμως. Πέφτουμε στην Άβυσσο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

30 Νοεμβρίου 2020 στις 11:56 μ.μ.

Απο οικονομοπολιτικη αναλυση,του νηπιαγωγειου.Κατατασσετε,ως νεοφιλελε,εναν κρετινο"χρησιμο ηλιθιο"υπαλληλο ενος συστηματος απο αρρωστημενα συμπλεγματικα μυαλα και ανασσφαλεις αναλγητους υπανθρωπους.Δε σας πιστευω.Δηλαδη τον Σκυλακακη πχ τον θεωρειτε ισορροπημενο ψυχικα ή ενα μανιοκαταθλιπτικο απεκριμμα;

1 Δεκεμβρίου 2020 στις 3:40 π.μ.

Εδώ δεν οικονομικοπολιτική ανάλυση, εκφράζω τα συναισθήματά μου. Μια τέτοια ανάλυση δεν γίνεται σε λίγες γραμμές.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger