Home » , » Ναι, αλλά ο Πολάκης καπνίζει και ο Τσίπρας έχει την Μπέτυ αστεφάνωτη

Ναι, αλλά ο Πολάκης καπνίζει και ο Τσίπρας έχει την Μπέτυ αστεφάνωτη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020 | 12:12 π.μ.

Εχει δημιουργηθεί ένας χαμός στο twitter με τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται να δείχνουν τον πρωθυπουργό να απολαμβάνει την "ποδηλατάδα" του συνοδευόμενος φυσικά από την προσωπική του φρουρά, χωρίς να τηρεί κανένα μέτρο προστασίας. 

Και όχι μόνο αυτό. Στην μεγάλη τσάρκα του, - πέρασε από το Κρυονέρι, και από εκεί κατευθύνθηκε προς τα βασιλικά κτήματα και κατόπιν προς την Πάρνηθα- θεώρησε ευκαιρία να κάνει και "δημόσιες σχέσεις". Την ώρα που θρηνούμε εκατόμβες νεκρούς από την πανδημία, ο Μητσοτάκης χαμογελαστός συνομιλούσε και φωτογραφιζόταν με πολίτες που συναντούσε.

Αυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι χρήστες του διαδικτύου εκτιμούν ότι είναι απαραίτητο όσο γίνεται ποιο γρήγορα ο Μητσοτάκης να επισκεφτεί ψυχίατρο και να του χορηγηθεί θεραπευτική αγωγή "Αν είχε την παραμικρή υπόνοια ατομικής ευθύνης των πράξεων, θα έπρεπε να φουντάρει από την Ακρόπολή απ' την ντροπή του και μόνο", αναφέρει άλλο τουιτάρισμα, 

"Αυτό που ο Κούλης ανέβηκε για ποδήλατο στην Πάρνηθα ενώ πεθαίνουν 100 κάθε μέρα, να δεις πως το λεγε η γιαγιά μου...Α!!Η Λάρισα καίγεται και η πουτ@ν@ στολίζεται!!", αναφέρει χρήστης του διαδιδκίου ενώ πιο σαρκαστικά άλλος θαμώνας του twitter σημειώνει: "Όσο ο άλλος κάνει ποδήλατο στην Πάρνηθα κλειστείτε εσείς στα 50τμ σπίτια σας, χάστε τις δουλειές σας, χάστε στιγμές με τους ανθρώπους σας, φάτε ξύλο και πρόστιμα. Και αν γίνει και καμιά μαλακία, πάλι εσάς θα κατηγορήσει αχάριστη πλέμπα! Έτσι... Όπως οι φεουδάρχες τον Μεσαίωνα".

"Να πηγαίνεις στην Πάρνηθα για να κάνεις ποδήλατο ενώ έχεις να διαχειριστές την Πανδημια του αιώνα σαν πρωθυπουργός και να βγάζεις φώτο yolo μάλλον πρέπει να έχεις μιλήσει με εξωγήινους όταν ήσουν πολιτικός πρόσφυγας" είναι ένα άλλο σαρκαστικό ποστάρισμα, ενώ η αφωνία που έπαθαν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ αποδίδεται ότι "δεν είναι και η περίπτωση που ο Πολάκης καπνίζει και ο Τσίπρας έχει την Μπέτυ αστεφάνωτη".

 Σημείωση: Κατά μαγικό τρόπο έχουν εξαφανιστεί από το διαδίκτυο και τα γνωστά δεξιά τρολ σαν τον Σίλα και τον Μουμτζή!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Δεκεμβρίου 2020 στις 1:09 μ.μ.

Η φαγωμάρα που βλέπουμε στο twitter μετακυ πληρωμένων συριζαιων και νεοδημοκρατων για το γευμα πολακη ή την ποδηλαταδα Κουλη είναι η μονη αντιπαραθεση που μπορει να γινει μεταξυ δυο κομματων που ( με το αζημιωτο) υπηρετουν τους ίδιους αφενταδες; Την ντοπια ολιγαρχια και τους δανειστες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger