Home » , » Φρέσκα νέα.

Φρέσκα νέα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 | 7:30 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175  

Ο Μητσοτάκης παρακολούθησε μαθήματα του Δημοτικού. Καλά έκανε, πρέπει να μάθει κάποια πράγματα επιτέλους.

“Πότε θα ξαναπάμε σχολείο”; Ρώτησε μαθητής.

“Σύντομα” είπε ο πρωθυπουργός. Πλήγωσες μια παιδική ψυχή. Γιατί;

Είναι τώρα σε θέση η Πυργιώτη να κρίνει το Θεό; Το Θεό; Η Πυργιώτη; Την έκραξε το σύμπαν.

Ευτυχώς που ο δικός μας Θεός παίζει μπάλα, όποτε της δίνουμε κόκκινη κάρτα για το εσκεμμένο φάουλ και τη στέλνουμε εκτός γηπέδου. Αν ήταν άλλος Θεός, την είχε βαμμένη.

Και για τι τον κατηγόρησε; Για εξώγαμα; Ο Ιησούς, τον οποίο γουστάρω πολύ, είχε μητέρα τη Μαρία. Η οποία ήταν παντρεμένη με τον Ιωσήφ. Ποιον είπαμε είχε Πατέρα;

Πανηγυρίζουν στη ΝΔ. 100% πληρότητα στις ΜΕΘ στη Βόρειο Ελλάδα. Αν έπαιρναν άλλες, θα έμεναν κενές και “θα πετούσαμε εκατομμύρια”. Ενώ τώρα τα εκατομμύρια πετάνε μαζί με την Aegean. Δεν είμαι νεοφιλελέ, να πω, κανονίζει η αγορά ποιο μαγαζί θα κλείσει, αλλά με 120.000.000 την αγοράζει το κράτος και γινόμαστε όλοι μέτοχοι να τα οικονομάμε.

Ο Μητσοτάκης είναι Κομμουνιστής; Κρατικοποιείται Τράπεζα. Η Πειραιώς. Που είχε πάρει την κρατική Αγροτική, που είχε γίνει ιδιωτική! Γύρω γύρω όλοι...

Βέβαια η κρατικοποίηση του ΚΚΕ σημαίνει τα κέρδη στο λαό. Κρατικοποίηση της ΝΔ, θα πει πληρώστε το λογαριασμό εργαζόμενοι.

Η διαφορά ΚΚΕ - ΝΔ είναι ποιος έχει κερδίζει και ποιος χάνει. Αν θέλουμε να κερδίσουμε, πάμε με το ΚΚΕ. Αν θέλουμε να κερδίσουν οι πλούσιοι πάμε με τη ΝΔ. Οι πλούσιοι κερδίσουν ως τώρα γιατί βγαίνει συνέχεια ΝΔ. Σε διάφορες παραλλαγές: ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΧΑ, ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ. Κλπ. Τα πρόσωπα διαφέρουν. Ποιοι προτιμάμε να μας ληστέψουν. Εντάξει κάποιοι (ΝΔ ΛΑΟΣ ΧΑ κλπ) κάνουν τις ληστείες μετά φόνου.

Τουρκικό πλοίο που κάνει κρουαζιέρα μήνες στο Αιγαίο, έχει πρόβλημα. Τελειώσαν όλες όλες όλες οι τροφές. Κι αντί για καλώδια, ρίχνουν πετονιά, να πιάσουν κάνα ψάρι. Αλλά τα ψάρια πρόλαβαν και τα ψάρεψαν οι δικοί μας τα προηγούμενα χρόνια. Νικάμε αδέρφια! Θα αράξουν στον Πειραιά για ούζο με μεζέ. Να τους υποδεχθούμε όπως τους άλλους τουρίστες. Τραγούδια, χορό, ποτά και πισινό. Τον οποίο δίνουμε σε όλα τα ξένα κράτη. Είμαστε φιλόξενοι ρε! Τι να λέμε τώρα;

Μόνο με τους πρόσφυγες έχουμε πρόβλημα. Και τους φτωχούς Έλληνες. Δε θέλουμε ούτε να τους βλέπουμε. Και με τις γυναίκες μας, τις οποίες δέρνουμε, γιατί δεν είναι υπάκουες σκλάβες. Πολιτισμένοι, τι να λέμε τώρα! Σκοτώνουμε με καραμπίνες, αν ήμασταν άγριοι, θα είχαμε ρόπαλα. “Ήταν η κακιά η ώρα”. Αυτό πρέπει να το λέει η γυναίκα την επέτειο του γάμου της με το σατράπη.

Όλο κακές ώρες έχουμε τα τελευταία χρόνια. Πότε θα έρθουν οι καλές; Όταν βγει διαζύγιο. "Θα ζήσω ελεύθερη πολύ..." Ή κάπως έτσι.

Δε θέλω φτωχούς έξω από το σπίτι μου”. Κι εγώ δεν θέλω να υπάρχουν φτωχοί, γι' αυτό αγωνίζομαι κατά της εκμετάλλευσης, που γεννά τη φτώχεια.
Δεν τους καταδιώκω, ούτε γίνομαι Μπογδάνος.
Το ρουφιανιλίκι πάει σύννεφο, αλλά το όνομα του χαφιέ δεν το λένε οι μπάτσοι. Γιατί; Έλεγαν οι ναζί στην Κατοχή ποιος ήταν πίσω από την κουκούλα;
Όπως όμως τότε υποψιάζονταν ο κόσμος αυτούς που είχαν την κοιλιά γιομάτη, έτσι και τώρα κάποιους έχει στο νου του.

Φασίστες κουραμπιέδες, έρχονται Χριστούγεννα.
Γκάλοπ: καταλληλότερο Θείο Βρέφος ο Μητσοτάκης. 60%. Ιησούς 25%. Άλλος και Αναποφάσιστοι 15%.
Κι αυτός εξόριστος ήταν. Όχι Αίγυπτο, 6 μήνες στο Παρίσι. “6 μήνες στο Παρίσι”. Σα βραβείο ακούγεται, όχι σαν εξορία.

Τότε γέλαγε ο κόσμος, σήμερα κλαίει. Αλλά που θα πάει; Θα τον κρεμάσει ο λαός και θα γίνει ένα γλέντι, μα ένα γλέντι, τρικούβερτο!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Νοεμβρίου 2020 στις 7:49 μ.μ.

Ειναι εικονα αυτη ανθρωπου (ποδοσφιαριστη) που ΜΜ Αποβλακωσης site και φυλλαδες ασχοληθηκαν με αυτον.???
Η O Aλλη ανθρωπος του κεραμεικου αλλο φρουτο και αυτο! Κοινωνια ειναι και της μοιαζουν. Αει σιχτιρ απο εδω. Εχει ηρωες συτη η χωρα που τους ξεχασαμε. Αρης Νικος Λελα Τατακης Τσουκαλα πριντζου.
Ευτυχως που το Β. Κ δε τους ξεχνα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger