Home » , » Πάνω από 2.250.000 στόκοι.

Πάνω από 2.250.000 στόκοι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020 | 7:53 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν θα γίνουμε Ιταλία. Το ξέρουμε. Την περάσαμε κι αυτή και όλες τις χώρες τον τελευταίο μήνα, όπου τους περισσότερους θανάτους ανά εκατομμύριο παγκοσμίως!

Αλλά στην Ιταλία και κάποιες άλλες χώρες τα παθήματα έγιναν μαθήματα. Δόθηκαν χρήματα σε Υγεία και Παιδεία.

Εδώ δόθηκαν σε μπάτσους, σε φερέφωνα και κομματόσκυλα. Έγινε απίστευτο πλιάτσικο, τεράστια σκάνδαλα, τα οποία σε άλλη χώρα δεν θα έριχναν απλά την κυβέρνηση, θα τους έβαζαν όλους φυλακή.

Το πλέον εξοργιστικό είναι η κοροϊδία με τον αριθμό κρουσμάτων. Μέσος όρος συνολικών θανάτων από covid-19 ανά εκατομμύριο παγκοσμίως: 189,4
Ελλάδα 231
κι ανεβαίνει δραματικά τις τελευταίες μέρες.

Περάσαμε χώρες όπως η Γερμανία (201) η Σερβία (184) η Τουρκία (162)... Τον τελευταίο μήνα μάλιστα τους περάσαμε όλους! Σφαγή!

Ψέματα για τον αριθμό των κρουσμάτων, για τις ΜΕΘ, για όλα! Κι ένας κηφήνας δικτάτορας, να γλεντάει ενώ πεθαίνουν κάθε μέρα δεκάδες αβοήθητοι σε ένα ΕΣΥ που διέλυσε, που τίναξε στον αέρα, εφαρμόζοντας την πιο απάνθρωπη πολιτική.

Και πάνω από 2.250.000 στόκοι του έδωσαν την εξουσία.

Για να περιδρομιάσει αυτός και όλο του το σόι που έπεσαν με τα μούτρα στο δημόσιο χρήμα.

Για να διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες δίνοντας στους πλούσιους παίρνοντας από τους φτωχούς ακόμα και τα ψίχουλα που πέταγαν οι προηγούμενοι.

Για να καταστρέψει κάθε δικαίωμα που απέμεινε, να εξαθλιώσει ακόμα περισσότερο και να δημιουργήσει τις συνθήκες για το νέο Μνημόνιο.

Τα κρούσματα που λένε ίσως είναι ακόμα και το 1/6 των πραγματικών! Φαίνεται. Στην αυξομείωση των τεστ όπως συμφέρει την κυβέρνηση. Επίσημα το Βέλγιο κάνει 508.689 τεστ ανά εκατομμύριο.

Εμείς; 228.192 λιγότερα από τα μισά! Χθες κάναμε κάπου 7.200 τεστ το ένα τρίτο με ένα τέταρτο όσων κάναμε τον τελευταίο μήνα!

1.000 κρούσματα με 7.000 τεστ, με 21.000 που κάναμε την προηγούμενη βδομάδα, πόσα κρούσματα; 3000!

“Τα καταφέραμε”! Κατάφεραν να γίνουν εντελώς αναξιόπιστοι. Να μας θεωρεί ο πλανήτης παράδειγμα προς αποφυγή.

Έκλεισαν τα καταστήματα, κοπάνησαν πρόστιμα, πρόσβαλαν τον κόσμο, τον τρομοκράτησαν, αυξήθηκε η ανεργία, το χρέος, το έλλειμμα, έχουμε τεράστια ύφεση, πλήρη καταστροφή των φτωχών εισοδημάτων κι όλα αυτά γιατί; Για να πεθάνουν χιλιάδες, επειδή έκαναν πλιάτσικο οι πλούσιοι εις βάρος μας.

2.406 νεκροί ζητούν δικαίωση. Αυτοί που δεν βρήκαν ΜΕΘ για τους ανθρώπους τους απαιτούν τιμωρία των υπευθύνων.

Πανικόβλητη η συμμορία της Νέας Δικτατορίας βλέπει την τρομοκρατία της να γυρίζει εναντίον της. Μειώνουν τα τεστ γιατί ο κόσμος δεν φοβήθηκε, οργιστικέ. Και πρέπει τώρα να πάνε οι σκλάβοι να δουλέψουν.

Οι μικρομεσαίοι δεν θέλουν καν να ανοίξουν τα καταστήματά τους, τέτοια κατάσταση υπάρχει!

Οι άνθρωποι ψάχνουν απεγνωσμένα κρεβάτι για τους δικούς τους στα Νοσοκομεία όχι μόνο για τον covid αλλά για άλλες σοβαρότερες ασθένειες. Οι γιατροί καταγγέλλουν τρομερά πράγματα. Αυτούς που πρώτα χειροκροτούσαν υποκριτικά, έπειτα τους άφησαν αβοήθητους και στο τώρα έχουν το θράσος τα γαλάζια περιττώματα να τους κατηγορούν!

Θα ζητηθούν ευθύνες. Οι στόκοι λιγόστεψαν.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger