Home » , » Ενας ρασοφόρος, θεομπαίχτης εγκληματίας, που θέλει ξύρισμα και μπουζού (Βίντεο)

Ενας ρασοφόρος, θεομπαίχτης εγκληματίας, που θέλει ξύρισμα και μπουζού (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 | 10:48 μ.μ.

Εξυπακούεται ότι δεν πρέπει να χάνουμε τον χρόνο μας ασχολούμενοι με γελοιότητες. Οταν αυτές όμως κυκλοφορούν δημόσια και είναι τόσο επικίνδυνες που μπορεί ακόμα και να κοστίσουν ανθρώπινες ζωές, δεν μπορείς να τις προσπεράσεις.  

Δυστυχώς ένα μεγάλο μέρος από το "θρησκευτικό ποίμνιο" είναι τόσο θρησκόληπτο που ακούει με "σχολαστική ευλάβεια" όσα του λέει ο "ποιμενάρχης" του. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτός ο εγκληματίας ρασοφόρος που ακούμε στο παρακάτω βιντεάκι μπορεί να πάρει κόσμο στον λαιμό του.

Δεν γνωρίζουμε πόσοι/ες ακούν τα κηρύγματα αυτού του απατεώνα θεομπαίχτη και τι αποδοχή έχουν. Είδαμε όμως ότι το παρακάτω βίντεο έχει αρκετές θεάσεις. 

Το να επικαλείται αυτός ο αλήτης εγκληματίας ότι έχει στην διάθεση του "διεθνείς μελέτες" που λένε ότι "στα εμβόλια θα βάλουν ηλεκτρονικά στοιχεία για να μας παρακολουθούνε όπως τα σκυλάκια", και να συνιστά στο εκκλησίασμα και στον κόσμο που παρακολουθεί τις διαδικτυακές του ομιλίες να μην εμβολιαστεί και να μην συμμορφωθεί στα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό εκτός των άλλων είναι και ποινικό αδίκημα.  

Πρόσφατα ψηφίστηκε νομολογία όπου διώκονται ποινικά όσοι/ες "προτρέπουν τους πολίτες με θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τον κορονοϊό, να αγνοήσουν τα μέτρα της κυβέρνησης που εφαρμόζονται για την προστασία των πολιτών από την Covid-19".

Είπαμε είμαστε σε Ταλιμπανιστάν, αλλά τουλάχιστον ας κρατάνε τα προσχήματα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Δεκεμβρίου 2020 στις 1:11 μ.μ.

Κατι μας κρυβουν αγαπητο Β.Κ
και συγκεκριμενα:οταν ξεκινησει ο εμβολιασμος ποσοι απο την αγγελη θα πανε να το κανουνθελω να δω ολους και ειδικα του συριζα και κκε τους προεδρους.
Μαθαμε τωρα οποιος δεν συμφωνει ψεκασμενος και θρησκοληπτος. Οπως παλια μη δεξιος =κουμουνιστης. Εδω ειμαστε να τα λεμε...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger