Home » , » Εχουμε στοιχειώδη μνήμη κ δημοσιογράφε της "ΕφΣυν"

Εχουμε στοιχειώδη μνήμη κ δημοσιογράφε της "ΕφΣυν"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 | 10:05 μ.μ.

Εχουν την πλάκα τους όταν οι αστοί δημοσιογράφοι "κλαίνε" για την "χαμένη τιμή" της καθεστωτικής δημοσιογραφίας

Η απογευματινή φυλλάδα του ΣΥΡΙΖΑ, η "ΕφΣυν" μπορεί να κυκλοφορεί με κατάπτυστο πρωτοσέλιδο που κάνει λόγο για το "Τείχος της Δημοκρατίας", να φιλοξενεί τις αθλιότητες που παρουσιάζει σαν ιστορικά πονήματα ο Διονύσης Χαριτόπουλος,, αλλά δεν χάνει ευκαιρία να επιτεθεί στα ανταγωνιστικά της ΜΜΕ.

Προφανώς και δεν έχει άδικο σ' αυτά που ισχυρίζεται σήμερα ο αρθρογράφος της "ΕφΣυν" Δημήτρης Κανελόπουλος για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, το θέμα της "ποδηλατάδας" του πρωθυπουργικού ζεύγους στην Πάρνηθα 
Εύστοχα τα όσα αναφέρει και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τα συνυπογράψουμε.

Ομως, εδώ προκύπτει και ένα "ζητηματάκι". Ενώ εγκρίνουμε και επιδοκιμάζουμε την διαπίστωση του κ. Κανελόπουλου ότι "αυτό που συμβαίνει σήμερα με τα ελληνικά ΜΜΕ είναι απίστευτα εξευτελιστικό για όλους εμάς στη δημοσιογραφία. Το «Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι» θα φτάσει στα χείλη όλων" και συμφωνούμε στην κριτική που κάνει στον ΣΚΑΪ στο Mega στον Αρη Πορτοσάλτε και τον Γιώργο Παπαχρήστο, δεν θα έπρεπε και ο ίδιος να κάνει την αυτοκριτική του αν πραγματικά τον ενδιέφερε το επίπεδο της δημοσιογραφίας; 

Το επικαλούμαστε αυτό, γιατί μόλις πριν μερικές μέρες ο δημοσιογράφος της "ΕφΣυν", δημοσίευε ένα χυδαίο άρθρο με στόχο τον "δικό μας άνθρωπο", τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, για το γνωστό περιστατικό με την Δήμητρα Γαλάνη.   

Τότε έγινε ένας χαμός από τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε από χρήστες του twitter ο Δ. Κανελλόπουλος, Αν πραγματικά ενδιαφερόταν για το επίπεδο της δημοσιογραφίας δεν έπρεπε να καταλάβει το λάθος του, να ανασκευάσει και να ζητήσει συγνώμη; 

Σε περίπτωση που το έκανε αυτό, δεν θα μπορούσαμε αμφισβητήσουμε την ειλικρίνεια του και δεν θα θεωρούσαμε το παρακάτω -αληθινό και εύστοχο- κείμενο του απόρροια εκδοτικοδημοσιογραφικών αντιπαραθέσεων

Ξεσκίσατε τον Πολάκη και κάνατε γαργάρα τον Μητσοτάκη

Άντε να ζήσουμε κι εμείς οι νεότεροι στιγμές που θυμίζουν άλλες εποχές: να ενημερωνόμαστε από ξένα ΜΜΕ μια και τα ελληνικά δεν θέλουν να το κάνουν. Άλλο Politico κι άλλο ΣΚΑΪ βλέπετε...

Εξαφανισμένη από τα κανάλια η ποδηλατάδα του κ. Μητσοτάκη στην Πάρνηθα. Και το μότο κρος της συζύγου του. Οχι φωτογραφίες και βίντεο να δείξουν, ούτε καν αναφορά μερικά από αυτά. Κι ας πήραν φωτιά τα social media.

Ελα όμως που στο εξωτερικό δεν υπάρχει λίστα Πέτσα. Γι αυτό και το Politico έκανε θέμα τις παρασπονδίες του πρωθυπουργικού ζεύγους κάνοντάς το ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε πυρά για την παραβίαση των κανόνων του lockdown που θέσπισε η ίδια η κυβέρνησή του κι ενώ τα κρούσματα κορονοϊού παρουσιάζουν αύξηση στη χώρα», έγραψε.

Αντιθέτως στην Ελλάδα, ο ΣΚΑΪ και το Mega, όχι μόνο δεν λένε τίποτε αλλά βγάζουν τον Αρη Πορτοσάλτε και τον Γιώργο Παπαχρήστο αντίστοιχα, να εκθειάσουν το ζεύγος και να κατηγορήσουν όλους εμάς που απορούμε με τα τσουρέκια και τις βόλτες στην Πάρνηθα.

Μάθετε μπαλίτσα από τους ειδικούς.

Ξεσκίσατε τον Πολάκη και κάνατε γαργάρα τον Μητσοτάκη...

«Η αντιμετώπιση όσων συνέβησαν στην ποδηλατάδα του Πρωθυπουργού, σκότωσε την ελληνική δημοσιογραφία. Η λοβοτομημένη ενημέρωση αποδέχθηκε τη λογοκρισία, τη συσκότιση, την απαγόρευση», έγραψε ο Γιώργος Λακόπουλος.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα με τα ελληνικά ΜΜΕ είναι απίστευτα εξευτελιστικό για όλους εμάς στη δημοσιογραφία. Το «Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι» θα φτάσει στα χείλη όλων.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Δεκεμβρίου 2020 στις 10:47 π.μ.

Αυτη η οπορτουνιστικη φυλλαδα δεν εχει μπεσα οπως δεν εχει μπεσα
και το μορφωμα που εκπροσωπειΑυτη η πατσαβουρα εκπροσωπος του πιο
ακρατου οπορτουνισμου ειναι σε θεση να συναψει στενες σχεσεις ακο
μα και με ακραια ναζιστικα στοιχεια χαριν ενος κοματιου της σαπιας
αστικης καστας που εκπροσωπει Οτι ``θετικο`` κι αν γραφει δεν ειναι
αληθινο και κυριως δεν το πιστευει το προβαλει για συσκοτιση και για
να δικαιολογησει αντιδραστικες αποψεις της σε αλλα ζητηματα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger