Home » , , » Αθλια σεξιστική αντίληψη από κυβερνητικό στέλεχος

Αθλια σεξιστική αντίληψη από κυβερνητικό στέλεχος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 | 7:05 μ.μ.

Δύσκολα αντέχεται τόση "αριστεία", ειδικά αν πρόκειται για ένα χαρμάνι χαρμάνι άθλιου σεξισμού και Μαρέβιας αντίληψης.  

Οι τύποι που ανέλαβαν -με την έγκριση του ελληνικού λαού, για να μην ξεχνιόμαστε- να καθορίσουν τις ζωές μας έχουν τόση σχέση με το κοινωνικό γίγνεσθαι. όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο!  Και δεν είναι μόνο αυτό. Πετάνε κάτι απίστευτα σεξιστικά "μαργαριτάρια", λες και κάνει υπερορίες ο Ψαριανός και εκτός απ' τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, "συμβουλεύει" κι αυτούς!

Αναφερόμαστε σε μια συνέντευξη που έδωσε στην ηλεκτρονική εφημερίδα Political, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου,  Παναγιώτης Σταμπουλίδης. Αυτός ο κρατικοδίαιτος τύπος αφού ανακάλυψε την γυναικεία "επιθυμία που κόντεψε να γίνει κίνημα αυτές τις μέρες", να λειτουργήσουν τα νυχάδικα είπε το εξής αμίμητο για το πόσο αναγκαίο είναι να  ανοίξουν τα μαγαζιά μανικιούρ και πεντικιούρ: «Είναι συμπληρωματικό μέτρο του καλλωπισμού. Νομίζω ότι και αυτό θα συμβάλει στην ψυχολογική ανάταση του γυναικείου πληθυσμού»!.

Δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις μόνο σουρεαλιστικό όταν ακούς ένα στέλεχος μιας ανάλγητης κυβέρνησης η οποία απολύει φτωχές καθαρίστριες που εργαζόταν στα νοσοκομεία και συλλαμβάνει φεμινίστριες γιατί άνοιξαν ένα πανό  στο Σύνταγμα στην παγκόσμια μέρα κατά της βίας σε βάρος των γυναικών, .να σου λέει ότι ανοίγει τα νυχάδικα για την "ψυχολογική ανάταση του γυναικείου πληθυσμού".
Είναι μια σεξιστική αντίληψη που λογικά στις μέρες μας θα έπρεπε να είναι αδιανόητη πόσο μάλλον να  μάλιστα να εκφράζεται δημόσια από ένα κυβερνητικό στέλεχος.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Δεκεμβρίου 2020 στις 6:01 μ.μ.

Ωρες ωρες οι δικαιολογιες τους ειναι χειροτερες του Αδωνι.Αν ηταν ετσι,η ψυχολογια των παιδιων αυτες τις μερες,κυριως,παει περιπατο.Αλλα ξερω εγω,δουλεια της Κεραμεως ειναι,που απο μικρη ηθελε να γινει βοηθος πιστολακι,και δε την αφησαν οι γονεις της.Γι αυτο μισει και τη Παιδεια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger